uzun zamandır bu shelle uğraşıyorum.yabancı sitelerde birçok şey buluyor,kullanamıyorduk.mesela bu 25 deki her görseli kullanabilmeyi.en sonunda o sorunu hallettik.teşekkürler kayrabey.ama bir sıkıntım daha vardı.bazı dosyaları açtığımızda karşımıza böyle kayrabeyin verdiği gibi .dat dosyaları çıkmıyor.içinde bir .xml dosyası birkaç .bmp dosyası olan bir dosyayla karşılaşıyorduk.bi türlü olmuyordu.ama artık onuda çözdük.forumdaki bilmeyenler için bu bilgiyi de ben paylaşayım.böyle bir dosyayla karşılatığınızda olduğu gibi(winrar dosyası şeklinde) telefonunuzun ''diğer'' klasörüne atın.sonra telefon da ''diğer'' klasörüne girip bu attığınız dosyaya ''yeni isim'' ver deyip dosya ismindeki ''.zip'' ifadesini silin.tamam deyin.artık .dat dosyanız hazır.shell klasörüne kopyalayın bu kadar.
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca kayrabey bence 25 den sonra paylaşılacak görsel pek kalmadı.dolayısıyla artık bizde ufak tefek modifikasyonlar yapabileğimiz dosyalar paylaşalım.herkes üretsin,bulsun,bulduğunu paylaşsın.konu canlılık hareket kazanır.akşam yarı şeffaf hava durumu paylaşmayı düşünüyorum mesela.