nehir8445
Üye
tamam yaptım ama 25. paket olmuyor bende orda 5 tane grafik var bende 3 tane cıkıyorKesinlikle olması gerekiyor.Ayrıca bilgisayarın ayarlarından da Gizli ve sistem dosyalarını görüntüle seçeneği işaretli olmalı.
tamam yaptım ama 25. paket olmuyor bende orda 5 tane grafik var bende 3 tane cıkıyorKesinlikle olması gerekiyor.Ayrıca bilgisayarın ayarlarından da Gizli ve sistem dosyalarını görüntüle seçeneği işaretli olmalı.
sağ alt köşeye bas.widget ekle falan çıkar.orda ayarlar var ona bas yaşam stili düzeninde sayfa sayısını 5 yaptamam yaptım ama 25. paket olmuyor bende orda 5 tane grafik var bende 3 tane cıkıyor
eline koluna sağlık 25 çok süper bi çalışma olmuş.ben de ne zamandır bunla uğraşıyordum.senin anlattığın gibi yaptım önce olmadı.her seferinde shelli tekrar başlatınca o sildiğimiz c ve e deki dosyalar geri geliyordu.ben de şöyle denedim önce c ve e deki o dosyaları sildim.shelli başlatmadan 25 deki shell dosyasını others klasörüne kopyaladım.ondan sonra shelli başlattım ondan sonra tescilledim.ve oldu.hem de süper oldu.aynı sorunu yaşayan bi de böyle denesin.

Teşekkürler kayra hocam müthiş bi paket olmuşHava durumları batarya ve saatler süper olmuş onları ayrı olarak verme şansın varmı yada diğer paketlere nasıl uygularız onları
Bide Alt taraftaki başlat butonlarını birinci görsel paketteki gibi yapabilirmiyiz ustam
![]()
Paket içerisindeki dat dosyalarına bak zaten olayı hemen çözeceksin.Menü butonlarını değiştirmeyi düşünmedim ama senin için denerim.eyvallah kardeş sagol ellerinize saglıkeline koluna sağlık 25 çok süper bi çalışma olmuş.ben de ne zamandır bunla uğraşıyordum.senin anlattığın gibi yaptım önce olmadı.her seferinde shelli tekrar başlatınca o sildiğimiz c ve e deki dosyalar geri geliyordu.ben de şöyle denedim önce c ve e deki o dosyaları sildim.shelli başlatmadan 25 deki shell dosyasını others klasörüne kopyaladım.ondan sonra shelli başlattım ondan sonra tescilledim.ve oldu.hem de süper oldu.aynı sorunu yaşayan bi de böyle denesin.
--------------- Ekleme ---------------
sağ alt köşeye bas.widget ekle falan çıkar.orda ayarlar var ona bas yaşam stili düzeninde sayfa sayısını 5 yap
emegin icin tşk ellerine saglık kardeşGüle güle kullan dostum.Senin yaptığın şekilde sıralamayı değiştirdim.Durmak yok yola devam
Ben bomba gibi geliyorum demiştim değil miPaket içerisindeki dat dosyalarına bak zaten olayı hemen çözeceksin.Menü butonlarını değiştirmeyi düşünmedim ama senin için denerim.
Dostum ayarlardan yaşam stili düzeyinde sayfa sayısını 5 yap.sonra her sayfayı istediğin şekilde düzenle.25 inci görsel paketin özelliği şu.artık bu görselle tek bir batarya simgesi ya da digital saat vs. bağımlı kalmıyorsun.hemen her göstergenin farklı modları var.dolayısıyla kendi zevkine göre her sayfanın düzenini yap.soruna cevap olmustur herhalde.arkadaşlar 25.paketde her sayfanın görüntüüs degişik yani bateryy göstergeleri falan nasıl yapcaz
eyvallah bilader tşk yaptımDostum ayarlardan yaşam stili düzeyinde sayfa sayısını 5 yap.sonra her sayfayı istediğin şekilde düzenle.25 inci görsel paketin özelliği şu.artık bu görselle tek bir batarya simgesi ya da digital saat vs. bağımlı kalmıyorsun.hemen her göstergenin farklı modları var.dolayısıyla kendi zevkine göre her sayfanın düzenini yap.soruna cevap olmustur herhalde.
sagol kardeş eyvallahArkadaslar "Gelen sms" ve "cevapsiz cagrilar" simgelerini degisik gorunumlerde kullanabilmek icin ayri ayri eklemelisiniz.
ellerine saglık cok guzel bı calısma yalnız rehbere gırdıgınde numaralar hemen cıkmıyo kutucuklar cıkıyo onu nasıl aarlarızz ...
bıde senden ufak bı rıcam var bu htc desırede bı canlı duvar kagıdı var golun ustune sonbahar yaprakları dokuluyor onu bulabılrmısın bana yada ona benzer bısey bılg ıcın cok lazım sımdıden tesekkurler. yenı paketlerı beklıyoruz .. sen olmasan bız naparızz ...
bu 25. paket kopardı dostum... büyük teşekkür!!!
cok sagol bunun menu gorunumunu degıstıstırebılırmıyız ...
ustam bız bu sımgelerı tek tek kendımızmı degıstırecegız
bu 3d karuselde yansımayı nasıl kaldıryorduk ...
bıde senden ufak bı rıcam var bu htc desırede bı canlı duvar kagıdı var golun ustune sonbahar yaprakları dokuluyor onu bulabılrmısın bana yada ona benzer bısey bılg ıcın cok lazım sımdıden tesekkurler. yenı paketlerı beklıyoruz .. sen olmasan bız naparızz ...
yansıma olayını bulama dim yardımci olurmusun bide ben 25 . Görsel paketleri tek tek demiyorum olmuyo nerde hata yapıyorum acaba teşekkür
hocam bu yansımayı buldum 60 yazıyo onu 0 yaptım bakalım ne olack bıde tele spedd go programı kurdum sonuclarına bakacaz ..