Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Konstantine

Konstantine

Üye
Senin verdiğini kullanıyorum diğerini sildim zati :)
Dediklerini aynen yaptım kardeşim :D

Sorunda bu zaten anlamsız hata :)

Önce kapattım proyu reg dosyalarını sildim proyu sildim tekrar kurdum othersi sildim yeniden attım hala aynı durum maalesef ki :)

Edit : Yazdıklarını aynen yine yaptım ama olmuyor sağlık olsun :)

Batarya ve saatler ayrı değişmezmi acaba :)

ERHAN0880

Üye
bu verdiğin resimlerin boyutunda baş ka resim nerden buluruz .5800 da resimlerin boyutu seninki gibi olmuyo olsada ekran da sağ ve solda boşluk oluyo teşekkür

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 26ncı paket ana başlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: ~ angLr ^^ ve turkemrah
karazeybeks

karazeybeks

Üye
bu verdiğin resimlerin boyutunda baş ka resim nerden buluruz .5800 da resimlerin boyutu seninki gibi olmuyo olsada ekran da sağ ve solda boşluk oluyo teşekkür
resmi bilgisayara at.üzerine gel birlikte aç de.paint i tıkla.resim yüklendikten sonra sol yukarda yeniden boyutlandır de.açılan pencerede pikseli işaretle;en boy oranını koru seçeneğindeki çek işaretini kaldır 362*560 boyutlarını seç.tamamdır.

ERHAN0880

Üye
resmi bilgisayara at.üzerine gel birlikte aç de.paint i tıkla.resim yüklendikten sonra sol yukarda yeniden boyutlandır de.açılan pencerede pikseli işaretle;en boy oranını koru seçeneğindeki çek işaretini kaldır 362*560 boyutlarını seç.tamamdır.
oldu tesekurler ....

mikailll

Üye
harika bişe bu ancaaak bataryanız ölecek haberiniz olsun :/

turkemrah

turkemrah

Üye
hocam 26. pakette ben de sorun yaşıyorum, 12 maddelik anlatımını harfiyen uygulamama rağmen. yükleme yaptığımda alt menü tuşları sadece yazı olarak görünüyor(panels, menu, contacts,settings), kare kare görünen resimler yok. son olarak da 26. paket içinde _PAIbTN diye bir dosya daha var ve spbshell klasörünü zip içinden e:'nin içine çıkarma işlemi yaparken bu klasör içindeki background.dat_128X9yı çift görüyor üstüne yazmak istiyor. bu _PAIbTN klasörünü ayrıca açıp mı eklemek gerekiyor acaba spbshell klasörü içine. bir de "eski formattaki özel dış görünümler desteklenmiyor" uyarısı alıyorum ve uçuş modu sembolüyle arka aydınlatma sembolleri görünmüyor. 25. paketi halletmiştim ama bu nedense olmadı :) birşey değil telefon elimde kalacak..

Konstantine

Konstantine

Üye
Kare kare görünüm için hava durumunu ekle üzerine basılı tut çıkan ekrandan ortayı seç onu en aşağı indir görünümü elde edersin o dediğin klasörde resim eklentileri klasörü önizlemeleri bulunduran bi klasör gereksiz yani :)

• Beğen
Tepkiler: turkemrah
turkemrah

turkemrah

Üye
Kare kare görünüm için hava durumunu ekle üzerine basılı tut çıkan ekrandan ortayı seç onu en aşağı indir görünümü elde edersin o dediğin klasörde resim eklentileri klasörü önizlemeleri bulunduran bi klasör gereksiz yani :)

eyvallah hocam, o klasörü atmaya gerek yok yani... bir de şu "eski formattaki özel dış görünümleri desteklemiyor" :vur nedir onu da çözebilsem rahatlayacağım da neyse...

Konstantine

Konstantine

Üye
O sorun bendede var ve o yuzden hava durumları çıkmıyor bendede..

ERHAN0880

Üye
walla arkadaslar denılenlerı aynen yapın bi sorun cıkmıyo resım koymasını bılsem koyucam ayrıca paket 18 in menüsünüde 26 nı içine attım 22_nin saatlerinide attım cok harikaaa bi şey olduu emegi gecen hekese teskurr

--------------- Ekleme ---------------

güzel yabancı melodi varmı yada sademelodi sözsüzz

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
walla arkadaslar denılenlerı aynen yapın bi sorun cıkmıyo resım koymasını bılsem koyucam ayrıca paket 18 in menüsünüde 26 nı içine attım 22_nin saatlerinide attım cok harikaaa bi şey olduu emegi gecen hekese teskurr

--------------- Ekleme ---------------

güzel yabancı melodi varmı yada sademelodi sözsüzz

Güle güle kullan.

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a kayra hocam son paketlerın görüntüleri çok ellerinize sağlık

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
s.a kayra hocam son paketlerın görüntüleri çok ellerinize sağlık
Teşekkür ederim.Karazeybeks'te çok güzel 2 paket paylaştı.Oda takdir ve teşekkürü hak ediyor.

Ayrıca müjdemi isterim.Artık Spb Mobile Shell 5.0 kullanıyorum.Acayip hoşuma gitti.Adamlar yapmış yine :) Tez elden sizlerde bu yeni versiyona geçin pişman olmazsınız.

• Beğen
Tepkiler: forward_murat
Konstantine

Konstantine

Üye
Geçelimde hocam bizim tel için olanı çıktımı 5.0 ın bende değiştirmeyi düşünüyorum telimi android yada windovslu bi cihaz bakalım symbianda rahat yok bize :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
teşekkürler.devamını bekliyoruz...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Geçelimde hocam bizim tel için olanı çıktımı 5.0 ın bende değiştirmeyi düşünüyorum telimi android yada windovslu bi cihaz bakalım symbianda rahat yok bize :)

Android gayet iyi.Dünyanın uygulaması var.Acayip birşey yani :)

welat.

Üye
Teşekkür ederim.Karazeybeks'te çok güzel 2 paket paylaştı.Oda takdir ve teşekkürü hak ediyor.

Ayrıca müjdemi isterim.Artık Spb Mobile Shell 5.0 kullanıyorum.Acayip hoşuma gitti.Adamlar yapmış yine :) Tez elden sizlerde bu yeni versiyona geçin pişman olmazsınız.
hocam ne zaman bizde olur yaklaşık olarak,netbir bilginiz varmı,tel n8.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
hocam ne zaman bizde olur yaklaşık olarak,netbir bilginiz varmı,tel n8.

Android ve Windows Mobile için çıktığını duymuştum.Android işletim sistemli telefon alınca hemen arayıp buldum.Symbian için henüz bir gelişme var mı yok mu bilemiyorum.Aşağıdaki resim yakında birşeyler olacağına delalet olabilir.

Ayrıca aşağıdaki video da zaten hazırda var olduğunu kanıtlıyor.

forward_murat

forward_murat

Üye

Karazeybeks kardeşime tşk ederim bu arada spb 5,0 süper bir haber :aha:0:aha:14 gözle beklyoruz ama 5800 xm en kısa zamnda değiştirmek lazım:) bu arada telefondan memmunmusn tavsiye edermısın :bilmmspb 5,0 videolardaki gibi seri çalışıuyormu telefonunda?

Üst Alt