Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Bence çok fazla kullanıldığını düşünmüyorum o kısmın benim şahsi fikrim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
karazeybeks

karazeybeks

Üye
kardeş yaptım.fakat herhangi bir Gp dosyasını seçtikten sonra programı açıp geri yükleme yapınca da karışık olan iconlar ayarlayıp da yedekleme aldığım şeline dönmüyor.acaba problem nerde?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 13 anabaşlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.

turkemrah

turkemrah

Üye
kardeş yaptım.fakat herhangi bir Gp dosyasını seçtikten sonra programı açıp geri yükleme yapınca da karışık olan iconlar ayarlayıp da yedekleme aldığım şeline dönmüyor.acaba problem nerde?

önce SPBshelli kapatmak ve E:'nin içinde oluşturduğun SPBshell dosyası içindeki .dat uzantılarını silip istediğin Gp deki SPBshell .dat uzantılarını E:'nin içinde oluşturduğun SPBshell dosyası içine tekrar eklemek gerekiyor(hatta ben kullandığım gpdeki ana 3 ekran üzerinde bulunan tüm ikonları siliyorum düzenlemeyi seçip). daha sonra SPBshelli tekrar açıp ayarlardan ilgili Gp dosyasını geri yüklemek gerekiyor, daha doğrusu ben böyle çözümledim(biraz zahmetli ama), başka yolu varsa da ustalara sormak lazım :)

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık hocam... senin gplerle uğraşırken hanım boşamazsa iyidir :) iş-çocuk derken tek eğlencemiz bu ama anlayana :) :oke:

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Arkadaşlar 2 gündür bir problem oluştu birincisi hava durumunu otomatik güncellemez oldu el ile güncelliyorum
ikincisi arkaplan resmini değiştirmek istiyorum telefondaki resimlerden seçmek istediğimde hiç birşey açılmıyor kaldırıp tekrar kursam işe yarar mı?

forward_murat

forward_murat

Üye

kayrabey kardeş Son görsel şekil olmuş eline sağlık teşekkürler
türkemrah kerdeş sana katılıyorum en sonunda hanım beni boşayacak kayranınn bu görseller yüzünden:oke: :):):)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
aslında benimde elimde çok güzel bir görsel var.saat falan çok değişik ama maalesef eklemeyi bilmiyorum.yardımcı olursanız ekleyebilirim.tabi konu sahibi kayrabeyin izniyle.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık hocam... senin gplerle uğraşırken hanım boşamazsa iyidir :) iş-çocuk derken tek eğlencemiz bu ama anlayana :) :oke:[/QUOTE]

kayrabey kardeş Son görsel şekil olmuş eline sağlık teşekkürler
türkemrah kerdeş sana katılıyorum en sonunda hanım beni boşayacak kayranınn bu görseller yüzünden:oke: :):):)

Aman arkadaşlar.Şu dünyada bir insanın eşi ve çocuğundan daha değerli hiçbirşey yok.Bu işler için ailelerinizi 2.plana bırakmayınız lütfen.Boş vaktiniz oldukça uğraşın.

Arkadaşlar 2 gündür bir problem oluştu birincisi hava durumunu otomatik güncellemez oldu el ile güncelliyorum
ikincisi arkaplan resmini değiştirmek istiyorum telefondaki resimlerden seçmek istediğimde hiç birşey açılmıyor kaldırıp tekrar kursam işe yarar mı?

Benim hava durumu olayı zaten hep manuel :) Arkaplan resimleri olayına gelince sürekli paket değiştirmekten kafayı yemiş olabilir.Temiz bir kurulum sorunu çözebilir.

aslında benimde elimde çok güzel bir görsel var.saat falan çok değişik ama maalesef eklemeyi bilmiyorum.yardımcı olursanız ekleyebilirim.tabi konu sahibi kayrabeyin izniyle.

Tabiki paylaşabilirsiniz ama konunun ana başlığına eklersek daha iyi olur.Her sayfada ayrı bir paket paylaşımı pek hoşuma gitmiyor.Ben bu paketleri yaklaşık 500 sayfalık konuyu tek tek inceleyerek elde ettim.Daha da bakacağım 200 civarı sayfa var.Herhangi bir sayfada paket paylaşımı yapıldığından tek tek bakmak gerekiyor.Maxicep üyelerinin bu durumla karşılaşmaması için her paketi ana başlıkta paylaşmak istiyorum.Umarım bana kızmazsınız.

İsterseniz siz dosyaları bir yere upload edin.Ben indirip gerekli resimlerle birlikte sizin adınıza paylaşayım.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
kardeş ben yapmışım sen yapmışsın sorun değil.sonuçta senin bu konu hakkındaki emeklerin tartışılmaz.ama ben bu upload olayını bilmiyorum.elimde winrar dosyası şeklinde görsel paket var.anlatırsan sana upload edeyim sen de yayınla

herhalde böyle yapılıyor ilk denemem

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Benim hava durumu olayı zaten hep manuel :) Arkaplan resimleri olayına gelince sürekli paket değiştirmekten kafayı yemiş olabilir.Temiz bir kurulum sorunu çözebilir.

kaldırıyorum ama sanırım sistem dosyalarında saklı kalan dosyalar oluyor neleri silmem gerektiğini biliyor musun peki?

erdew

erdew

Üye
gerçekten güzel bir çalışma teşekkürller..

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Tamam hallettim :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
14ncü Görsel Paket ana başlığa eklendi.Güle güle kullanın.

kardeş ben yapmışım sen yapmışsın sorun değil.sonuçta senin bu konu hakkındaki emeklerin tartışılmaz.ama ben bu upload olayını bilmiyorum.elimde winrar dosyası şeklinde görsel paket var.anlatırsan sana upload edeyim sen de yayınla

herhalde böyle yapılıyor ilk denemem

Bu paket bende mevcut zaten.Deneyip paylaşılmayı bekliyordu :) Ondan önce paylaşacağım bir paket var.Bunu 15nci paket olarak paylaşacağım.

gerçekten güzel bir çalışma teşekkürller..

Rica ederim.

Sorunun çözülmesine sevindim.

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Yeni Paket için tekrardan teşekkürler

turkemrah

turkemrah

Üye
eline sağlık hocam... senin gplerle uğraşırken hanım boşamazsa iyidir :) iş-çocuk derken tek eğlencemiz bu ama anlayana :) :oke:

Aman arkadaşlar.Şu dünyada bir insanın eşi ve çocuğundan daha değerli hiçbirşey yok.Bu işler için ailelerinizi 2.plana bırakmayınız lütfen.Boş vaktiniz oldukça uğraşın.

yok hocam işin şakası o... bu arada yeni paketler için teşekkürler...

BAYKEN69

Üye
Kayrabey teşekkürler özellikle gp 15 saat ve hava gayet güzel saatin şekli değişme imkanı varmı ? Mümkünse

thetekin

thetekin

Üye
cok tesekkurler.

Üst Alt