Bence çok fazla kullanıldığını düşünmüyorum o kısmın benim şahsi fikrim
Paketi paylaşacağım.Müsait zamanım yok şu aralar.
--------------- Ekleme ---------------
kardeş yaptım.fakat herhangi bir Gp dosyasını seçtikten sonra programı açıp geri yükleme yapınca da karışık olan iconlar ayarlayıp da yedekleme aldığım şeline dönmüyor.acaba problem nerde?

Görsel Paket 13 anabaşlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.
iş-çocuk derken tek eğlencemiz bu ama anlayana

Görsel Paket 13 anabaşlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.

iş-çocuk derken tek eğlencemiz bu ama anlayana
[/QUOTE]kayrabey kardeş Son görsel şekil olmuş eline sağlık teşekkürler
türkemrah kerdeş sana katılıyorum en sonunda hanım beni boşayacak kayranınn bu görseller yüzünden![]()
![]()
Arkadaşlar 2 gündür bir problem oluştu birincisi hava durumunu otomatik güncellemez oldu el ile güncelliyorum
ikincisi arkaplan resmini değiştirmek istiyorum telefondaki resimlerden seçmek istediğimde hiç birşey açılmıyor kaldırıp tekrar kursam işe yarar mı?
Arkaplan resimleri olayına gelince sürekli paket değiştirmekten kafayı yemiş olabilir.Temiz bir kurulum sorunu çözebilir.aslında benimde elimde çok güzel bir görsel var.saat falan çok değişik ama maalesef eklemeyi bilmiyorum.yardımcı olursanız ekleyebilirim.tabi konu sahibi kayrabeyin izniyle.
Benim hava durumu olayı zaten hep manuelArkaplan resimleri olayına gelince sürekli paket değiştirmekten kafayı yemiş olabilir.Temiz bir kurulum sorunu çözebilir.
kardeş ben yapmışım sen yapmışsın sorun değil.sonuçta senin bu konu hakkındaki emeklerin tartışılmaz.ama ben bu upload olayını bilmiyorum.elimde winrar dosyası şeklinde görsel paket var.anlatırsan sana upload edeyim sen de yayınla
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
herhalde böyle yapılıyor ilk denemem
Ondan önce paylaşacağım bir paket var.Bunu 15nci paket olarak paylaşacağım.gerçekten güzel bir çalışma teşekkürller..
Tamam hallettim![]()
eline sağlık hocam... senin gplerle uğraşırken hanım boşamazsa iyidiriş-çocuk derken tek eğlencemiz bu ama anlayana
![]()
![]()
Yeni Paket için tekrardan teşekkürler
yok hocam işin şakası o... bu arada yeni paketler için teşekkürler...