Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Duyuru : Arkadaşlar son paylaştığım Görsel Paket 15'te Müzik Çalar'ın açılmaması gibi bir sorun vardı.Hem bu sorunu gidermek hemde birkaç ufak görsel değişiklik yapmam sebebiyle eski paketi iptal edip yeni paketi başlığa ekledim.Yapılan değişikliği resimden de anlayacaksınız.Yeni paket hayırlı olsun :)

--------------- Ekleme ---------------

Kayrabey teşekkürler özellikle gp 15 saat ve hava gayet güzel saatin şekli değişme imkanı varmı ? Mümkünse

Yeni pakette ufak bir değişiklik yaptım.Umarım senin için yeterli olur :)

Rica ederim.Güle güle kullanın.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
kardeş son değişiklik süper olmuş.eline sağlık.aynı kalitede paketlerin devamını bekliyoruz.

forward_murat

forward_murat

Üye
kayra kardeş son paket çok güzel eline sağlık teşekkür ederim
sana birşey sormak istiyorum ben teleffona efekt programı yükleme istiyorum ama sertika sorunu oluyor bunu nasıl gideiriz imail no felan vermek istemiyorum herhangi bir siteye tekrar teşekkürler kolay gelsin

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardeş son değişiklik süper olmuş.eline sağlık.aynı kalitede paketlerin devamını bekliyoruz.

Teşekkür ederim.Buldukça paylaşacağım.

kayra kardeş son paket çok güzel eline sağlık teşekkür ederim
sana birşey sormak istiyorum ben teleffona efekt programı yükleme istiyorum ama sertika sorunu oluyor bunu nasıl gideiriz imail no felan vermek istemiyorum herhangi bir siteye tekrar teşekkürler kolay gelsin

Başka çare yok.Vereceksin IMEI'yi alacaksın sertifikayı.Benim bildiğim başka bir çözüm yok.Paketi de güle güle kullan.

nurisim

nurisim

Üye
eline sağlık usta

e250havasi

Üye
android 2 temasını yüklerken sertifika hatası veriyo :/

e250havasi

Üye
nası yapabilirim peki ?

tanselcu

Üye
ellerin dert görmesin. sağol

Discovery2

Üye
Görsel paket 4 deki Contacs yazan yerleri türkçeleştirmek mümkünmü ?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
nası yapabilirim peki ?

Hiçbir fikrim yok.

ellerin dert görmesin. sağol

Rica ederim.

Görsel paket 4 deki Contacs yazan yerleri türkçeleştirmek mümkünmü ?

Hayır değil.En azından ben bu işin nasıl yapıldığını öğrenene kadar.Ya da bu işi bilen birisi ortaya çıkıp düzenlemelerini bizlerle paylaşana kadar.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar son paylaştığım paketin mavi tonlarda olanıda var.Onuda Görsel Paket 16 olarak sizlerin beğenisine sunuyorum.Umarım memnun kalırsınız.Ayrıca hava durumu simgelerimiz de normalden biraz farklı.Benim çok hoşuma gitti.Takdir sizlerin.

Paketlerin toplam indirme sayısı 2.700'e dayanmış.Maşallah :)

Konstantine

Konstantine

Üye
Bu havadurumu ve gelen mesaj çağrı kısmı sizde nasıl dik şekilde duruyor kayra hocam bizde yan duruyo ama onun çözümü varmı :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eline sağlık :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Çok güzel bir görsel paket olmuş kardeşim ellerine sağlık yeniden...

Konstantine

Konstantine

Üye

Ekrana Gelen Öğeler'i eklerseniz yanyana çıkar.E-mail , Gelen Sms ve Cevapsız Çağrılar olarak ayrı ayrı ekleyip istediğiniz şekilde düzenleyiniz.

Hocam öylede yapıyorum ama yan yana çıkıyor bendemi acaba sorun :)Sanırım tek tek eklediniz hocam siz :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

e250havasi

Üye
temayı bitürlü yükleyemedim :(

turkemrah

turkemrah

Üye
hocam 16. pakette "cihazı kilitle" ve profiles" ikonları görünmüyor. sorun nedir ki?

Üst Alt