Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
11 nci Görsel Paket ana başlğa eklenmiştir.Güle güle kullanın...

--------------- Ekleme ---------------

Hocam çok teşekkürler telefona hayat geldi :) eline sağlık

Rica ederim.Paylaşımlarım devam edecek.

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım her gün takip ediyorum çalışmalarını ellerine sağlık

forward_murat

forward_murat

Üye
kayrabey hocam bende bu paylaşımları yakından takip edeceğim çalışmalarında başarılar dilerim:oke:
(bu işler nasıl yapılıyor hocam merak ediyorum:hmmm)

turkemrah

turkemrah

Üye
hocam ellerine sağlık... hepsi de çok güzel, takipteyim :) :oke:

virgo2000

virgo2000

Üye
yenilemişsin konuyu süper olmuş eline sağlık

agsalman

Üye
ellerine sağlık
hangisini indireyim şaşırdım :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
12nci görsel paket ile yeni arkaplan resimleri ana başlığa eklenmiştir.Paylaştığım bu Görsel Paket'lerin indirme sayılarını da sizlerle paylaşmak istedim.

Görsel Paket 1 = 453
Görsel Paket 2 = 214
Görsel Paket 3 = 207
Görsel Paket 4 = 228
Görsel Paket 5 = 212
Görsel Paket 6 = 107
Görsel Paket 7 = 37
Görsel Paket 8 = 41
Görsel Paket 9 = 40
Görsel Paket 10 = 32
Görsel Paket 11 = 22

Toplam indirme sayısı = 1.593

Alakanıza çok teşekkür ederim.Fakat bunca indirmeye rağmen 10'da 1'i kadar bile teşekkür edilmemiş bana.Birazcık kırıldım :) Şu an elimde 1 paket daha var.Bugün taze taze elime geçti.2 Güne kadar onuda paylaşacağım.Samsung Wave tarzı hoş bir paket.

Kardeşim çok teşekkür ederim çok güzel bir paylaşım her gün takip ediyorum çalışmalarını ellerine sağlık

Sizlerden güç alıyorum :) Ben teşekkür ederim.

kayrabey hocam bende bu paylaşımları yakından takip edeceğim çalışmalarında başarılar dilerim:oke:
(bu işler nasıl yapılıyor hocam merak ediyorum:hmmm)

Teşekkür ederim dostum.Ben şu an hazıra konuyorum.Dat dosyaları nasıl düzenleniyor henüz işin o kısmına yoğunlaşmadım.

hocam ellerine sağlık... hepsi de çok güzel, takipteyim :) :oke:

Rica ederim.İyi günlerde kullanın.

yenilemişsin konuyu süper olmuş eline sağlık

Mümkün olduğunca konuyu güncelleyip değişiklikler yapıyorum.Teşekkür ederim.

ellerine sağlık
hangisini indireyim şaşırdım :)

Benim gibi yap.Tüm paketleri bilgisayara indir var ayrı ayrı klasörlere aç.Bu klasörleri Spb Görsel Paketler gibisinden bir klasör içinde topla.Hepsini hafıza kartına kopyala.Canın sıkıldıkça paketi değiştir.Ben gün içinde 3-4 kez paket değiştiriyorum.Bol çeşidi severim :)

forward_murat

forward_murat

Üye
kardeş yıne coşturmuşsun helal olsun :oke:9

BAYKEN69

Üye
Kayra bey size teşekkürlerimi sunuyorum

ahmedinyeri

Üye
hocam nerden aldınız bilmiyorum ama hakkaten elinize sağlık. ilk defa görüyorum

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a kayrabey kardeşim: Tüm paketleri bilgisayara indir var ayrı ayrı klasörlere aç.Bu klasörleri Spb Görsel Paketler gibisinden bir klasör içinde topla.Hepsini hafıza kartına kopyala demişsinde şimdi ben aynen yatım ayrı ayrı klasörlere açıp sonra bir kalsörde topladım hafıza kartına attım (direk içinine heerhangi bir klasöre felan değil )ama telefonda link'i değiştirmeyi beceremedim tarif edermisin 5800xm kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim...

serhatr90

Üye
Arkadaşım temalar için tekrar teşekkürler fakat ben ne zaman programı açıp kapatsam tum simgeler birbirine giriyor. yeniden yerleştiriyorum açık kapayınca yine hepsi farklı yerlerde... bunla ilgili bi çözüm sunabilirmisin? 4. görseli indirdim onu kullaniyorum programda ilk sayfadaki linki olan versiyon

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yıne coşturmuşsun helal olsun :oke:9

Daha paylaşacağım paketler var ama ufak tefek sorunlar çıkıyor.Bu yüzden paylaşmıyorum.Şimdiye kadar sorunlu olduğundan yada çok basit olması sebebiyle paylaşmadığım bir sürü paket var.Hala test ettiğim 3 paket var.Bakalım bana kendilerini beğendirebilirlerse burda paylaşacağım :)

Kayra bey size teşekkürlerimi sunuyorum

Ben teşekkür ederim efendim...

hocam nerden aldınız bilmiyorum ama hakkaten elinize sağlık. ilk defa görüyorum

Yabancı sitelerden.Sürekli rus forumlarda dolaşıyorum.Rusçam gelişti bu yüzden :P

s.a kayrabey kardeşim: Tüm paketleri bilgisayara indir var ayrı ayrı klasörlere aç.Bu klasörleri Spb Görsel Paketler gibisinden bir klasör içinde topla.Hepsini hafıza kartına kopyala demişsinde şimdi ben aynen yatım ayrı ayrı klasörlere açıp sonra bir kalsörde topladım hafıza kartına attım (direk içinine heerhangi bir klasöre felan değil )ama telefonda link'i değiştirmeyi beceremedim tarif edermisin 5800xm kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim...

Bakın... Paylaştığım 12 paketten 2 tanesi bilgisayara bağlanmadan kullanılmıyor.Çünkü paketi yapan kişi dosyaları programın kurulduğu yerdeki \Private\20028b16\ klasörüne kopyalayın diyor.Bu işlem ancak telefonu bilgisayara bağlayarak yapılabiliyor.Ben paylaştığım paketlerden bu ikisi haricindeki diğer 10 paketi hafıza kartıma kopyaladım.Karttaki klasör dizilimi şu şekilde:

E:\Spb Görsel Paketler\Gp 01\Spbshell\(paket içinden çıkan dat uzantılı dosyalar...)
E:\Spb Görsel Paketler\Gp 02\Spbshell\(paket içinden çıkan dat uzantılı dosyalar...)
E:\Spb Görsel Paketler\Gp 03\Spbshell\(paket içinden çıkan dat uzantılı dosyalar...) gibi...

Buraya kadar anlaşılmayan birşey yoktur umarım.Kısaca her paket içindeki dat dosyaları önce Spbshell klasörünün içinde, bu klasörlerde paketin kısa adı olarak açtığım Gp ile başlayan bir üst klasörün içinde.Bu Gp ile başlayan 10 klasörde Spb Görsel Paketler adlı ana klasörün içinde.

İşlem buraya kadar anlaşıldıysa zaten gerisi anlatmaya gerek yok.İstediğin paketin içindeki Spbshell klasörünü Diğer klasörünün içine kopyala.İşlem bitince programı başlat ve yeni paket karşında.Zevkine göre düzenle ve Yedekle'yi seçip kendine göre yaptığın düzeni kaydet.

Örneğin 5nci paketi uyguladın, düzenledin ve kaydetmek istiyorsun.Programdan çıkış yaptığın alttan yukarı doğru çıkan menüde "Yedekleme Ayarları" seçeneğini tıkla ve ayarların kaydedileceği dosyanın yolunu Gp05 klasörünün içi olarak göster.Dosya adınıda Gp05 yap.Böylece her paket değiştirdiğinde Geri Yükleme yaparak her paketteki düzenine 30 saniyede zahmetsizce kavuşabilirsin.

Açıklama uzun oldu ama başka arkadaşlarda bu şekilde kullanmak isteyebilir.Herkes faydalansın istedim.

Arkadaşım temalar için tekrar teşekkürler fakat ben ne zaman programı açıp kapatsam tum simgeler birbirine giriyor. yeniden yerleştiriyorum açık kapayınca yine hepsi farklı yerlerde... bunla ilgili bi çözüm sunabilirmisin? 4. görseli indirdim onu kullaniyorum programda ilk sayfadaki linki olan versiyon

Düzenin yedeğini alın sorun çözülür.Bakınız yukarıdaki mesajımda anlattım.

Konstantine

Konstantine

Üye
Kayra ustam arkadaşta lg gm735 var ve sms atarken dialog şeklinde resimli mesajlaşabiliyor fakat 3,7 sürümünde symbian tellerde bu olmuyor neden acaba sayfa sayfa dialog şeklinde mesajlar yazıyo ama ben x6 16 gb kullanıyorum bende yükledim herşey aynı ama o özellik yok:S

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kayra ustam arkadaşta lg gm735 var ve sms atarken dialog şeklinde resimli mesajlaşabiliyor fakat 3,7 sürümünde symbian tellerde bu olmuyor neden acaba sayfa sayfa dialog şeklinde mesajlar yazıyo ama ben x6 16 gb kullanıyorum bende yükledim herşey aynı ama o özellik yok:S

Telefonların sistemi farklı.Lg Gm735'te Windows Mobile var.Sebebi bu olabilir.

Konstantine

Konstantine

Üye
Peki bunun bi prosu yokmu acaba free i sms hariç :)

forward_murat

forward_murat

Üye
kayra kardeş açıklama için çok teşekkür edrim yeterınce açık ve net sağol.

forward_murat

forward_murat

Üye
kayrabey ustad ben fotoraf video çekmeyı çok seviyorum bana bunları daha kalıteli hale getirmek için kullanabileceğim bildiğin program felan varmı yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.birde yazı karakterlerini renklı yapabilirmiyıim

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
KayraBey kardeşim 2 gün dedin 5 gün geçti bekliyoruz :))

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar yeni paketi günlerdir deniyorum.Çok hoşuma gitti ama yapımcı vatandaş 3.5 versiyonuna uygun yapmış.Rehber kısmında kişi kartı bölümü eski stil olduğu için çalışmıyor.Birkaç deneme yaptım ama başarılı olmadım.Eğer bu sorun olmaz diyorsanız dosyayı paylaşacağım.

Peki bunun bi prosu yokmu acaba free i sms hariç :)

Bilemiyorum.

kayra kardeş açıklama için çok teşekkür edrim yeterınce açık ve net sağol.

Rica ederim.

kayrabey ustad ben fotoraf video çekmeyı çok seviyorum bana bunları daha kalıteli hale getirmek için kullanabileceğim bildiğin program felan varmı yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.birde yazı karakterlerini renklı yapabilirmiyıim

Forumda mevcut.Video / Foto bölümünde görmüştüm.

Üst Alt