Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

UndinEriny

UndinEriny

Üye
Eski formattaki özel dışgörünümler desteklenmiyor.

Gibi bir uyarı geliyor bana ve hiç bi değişiklik olmuyor. Ne yapmalıyım? :(

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
temayı bitürlü yükleyemedim :(

Paketi kullanabilmek için illa temayı yüklemek zorunda deilsin ki.Senden sertifika istiyorsa uğraşma gitsin.Ben paketi eklemeden önce temanın sertifikalanmadan kurulup kurulmadığını kendi telefonumda test ettim ve hiç bir sorun çıkarmadan direkt olarak yüklendi.Sen neden yükleyemiyorsun bir anlam veremedim.

--------------- Ekleme ---------------

hocam 16. pakette "cihazı kilitle" ve profiles" ikonları görünmüyor. sorun nedir ki?

Eklediğim resimlere dikkatli bakarsan profil simgesinin olduğunu göreceksin.Kilit simgesine gelince, paketi hazırlayan kişi kasten kilit simgesini kaldırmış.Fakat fonksiyonunda bir değişiklik yok.Ekranınıza kiliti ekle dediğiniz zaman boş ufak bir kare çıkıyor.Onu ekranın herhangi bir yerine alarak kullanabiliyorsunuz.Yani kilit simgesine değil de boşluğa basarak ekranı kilityelebiliyorsunuz.Örneğin benim eklediğim resimlerde ekranın ortasında mavi bir analog saat var.Ben ekranımı saate basarak kilitliyorum.Çünkü kilit simgesi şeffaf olduğu için onu saatin tam ortasına getirdim.İşim bitince saate basıyorum ve ekran kilitleniyor.

Ayrıca son paylaştığım iki paketin Gri tonda bir çeşidi daha var.Onda simgeler de değişik ve kilit simgeside mevcut.İlerde onuda paylaşmayı düşünüyorum.

Eski formattaki özel dışgörünümler desteklenmiyor.

Gibi bir uyarı geliyor bana ve hiç bi değişiklik olmuyor. Ne yapmalıyım? :(

Progamın en son versiyonunu telefonun hafıza kartına kurun.Programı açın ve ekran(lar)daki tüm simgeleri silip bomboş hale getirin.Sonra programı kapatıp görsel paketinizi gerekli şekilde yükleyin.Programı tekrar başlatın.Artık sorun çıkmaması gerek.

turkemrah

turkemrah

Üye
eyvallah, sağolasın... :oke:

Konstantine

Konstantine

Üye

Kayra hocam bu olaydan bahsediyordum acaba bilgisi olan varmı bu msjlaşma stili hakkında :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yeni bir paket yakaladım.Kendim test edip paylaşacağım.

Konstantine

Konstantine

Üye
Kayra hocam bikaç editle bence muhteşem bişey çıkar ortaya inş tez paylaşırsın :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kayra hocam bikaç editle bence muhteşem bişey çıkar ortaya inş tez paylaşırsın :)

Aslında çokta muhteşem değil.Paylaştığım paketlerden karma birşey yapmış.Hem dosyaları normal paylaşmamış.Sisx olarak paketlemiş ve sertifika olmadan yüklenmiyor.Paketi kurup dosyaları alacağım ve sizlerle paylaşacağım.

Paketi paylaştım.Deneyip resim paylaşırsanız sevinirim.

Luck Star

Luck Star

Üye
Teşekkürler Sağolasın . :) ... 1. tema harika :)

turkemrah

turkemrah

Üye
gözümüz yollarda 18.yi bekliyoruz hocam :)

karmuk1

Üye
tesekkurler eline saglık programın ******inide verirsen güzel olur

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Konstantine

Konstantine

Üye
Kayra Ustam tez Bekliyoruz Değişik Paketler Sıkıldık Valla :)

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a kayrabey kardeş telefonu hacklemek sakıncaloımıdır bir tavsiyen varmı hackle veya hackleme diye..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 18 ana başlığa eklenmiştir.Güle güle kullanın.Yakında paylaşacağım paketlerden birer görüntü vereyim size...

Kayra Ustam tez Bekliyoruz Değişik Paketler Sıkıldık Valla :)

Buldukça paylaşıyorum ama bir çoğu çakma paket çıkıyor.Hatalı oluyor.Denemelerde eksi not alıyor.Bu yüzden bir çoğunu paylaşmıyorum.Yeni paketi ekledim.Ekleyeceğim iki paketinde örnek resimlerini koydum.Müsait olunca onları da paylaşacağım.

s.a kayrabey kardeş telefonu hacklemek sakıncaloımıdır bir tavsiyen varmı hackle veya hackleme diye..

Ben hacklemedim.Çünkü gerek duymadım.Fakat hacklemek kötü diyemem.Nihayetinde bu forumda bu işi yapan bir dünya üye var.Hem yeni yazılım yapan var hemde çıkan her yazılımı yükleyip deneyenler var.Herhangi bir sakıncası olsaydı söylerlerdi.Üstüne üstlük tavsiye edenler çoğunlukta.

Toplam indirme sayısı 3.500'e dayanmış ama teşekkür sayısı 150 bile değil :(

karazeybeks

karazeybeks

Üye
çok sağolasın dostum.bizim insanımız kadir kıymet bilmez

Konstantine

Konstantine

Üye
İkiside süper duruyor Kayra Hocam Onlar Ne Zaman Gelir :D

18 den daha güzel duruyorlar :)

Bide 15 ve 16 daki saat stilini 18 deki pakete aktarmak mümkün olurmu hocam olursa 18 in ikonları harikaymış :)

Mp3le ilgili herşeyi yapıyoruz ama bu tel pro işinden çakmıyorum yaf:D

forward_murat

forward_murat

Üye
paket 18 de çok hoş duruyor kayra hocam eline sağlık ayrıca cvp için teşkkürler paketlerın devamını bekliyoruz birde bu ekran görüntülerini nasıl telefondan alıp buraya ekliyorusun???

berckay

Üye
Kayra bey iyi günler .Görsel paket 18 i yükledim fakat hava durumu için " YOK " yazıyor .sürekli güncelleniyo diyor.

Üst Alt