Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

Konstantine

Konstantine

Üye
Bazı illerde öle diyebiliyor mesela bende ordu yu seçiyorum ama göstermiyor :)

ayaz.87

Üye
sayın kayra bey 18 inci ındırdım ama saatı htc gıbı cıkmadı bende.

Konstantine

Konstantine

Üye

Saatin üstünde basılı tutun elinizi görünümü değiştir diyin o saat modelide var başka modelde var bi inceleyin :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolasın dostum.bizim insanımız kadir kıymet bilmez

Canları sağolsun ne diyim :)

--------------- Ekleme ---------------

İkiside süper duruyor Kayra Hocam Onlar Ne Zaman Gelir? 18 den daha güzel duruyorlar :)

Bide 15 ve 16 daki saat stilini 18 deki pakete aktarmak mümkün olurmu hocam olursa 18 in ikonları harikaymış.Mp3le ilgili herşeyi yapıyoruz ama bu tel pro işinden çakmıyorum yaf:D

Tabi mümkün.Öce programdan çık.Sonra 15 yada 16ncı paketin içindeki "va_dclock_widget_combo.dat" dosyasını 18nci paketin içine kopyala.Üzerine yazılsın mı? sorusuna Evet de işlem tamamdır.Programı açınca saatin değiştiğini göreceksin.Buda kanıtı :oke:

paket 18 de çok hoş duruyor kayra hocam eline sağlık ayrıca cvp için teşkkürler paketlerın devamını bekliyoruz birde bu ekran görüntülerini nasıl telefondan alıp buraya ekliyorusun???

Screensnap (Ekran Yakala) programı sayesinde.Forumda araştır gerekli ayrıntıları bulacaksın.

mertullah

mertullah

Üye
kardeş ben indirdim tescille falan diyor acaba deneme sürümü falan mı bu?

kardeş ben indirdimde tescil et falan diyor acaba deneme sürümü mü bu?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Kayra bey iyi günler .Görsel paket 18 i yükledim fakat hava durumu için " YOK " yazıyor .sürekli güncelleniyo diyor.

Programı kapatıp açın.Açtıktan sonra hava durumu simgesine tıklayın.Güncelleme yapmadan önce şehri değiştirin.Neresi olduğu farketmez.Şehri değiştirdikten sonra güncellemeye yapın.Sorunsuz bir güncelleme yaptığı zaman bulunduğunuz şehri tekrar seçin.

Sanırım sorununuzu @Kanstantine halletti :)

Çok güzel paylaşım Teşekkürler :)

Rica ederim.Güle güle kullanın.

kardeş ben indirdim tescille falan diyor acaba deneme sürümü falan mı bu?.

Aşağıdaki tescil kodunu programa yaz ve tam sürüm olarak kullanmaya devam et.Aralardaki "-" işaretini koymayı unutma.

8C5R-VVAO-8SLB

mertullah

mertullah

Üye
çok sağol:D

mertullah

mertullah

Üye
bide seni kutluyorum kardeşim hiç kimse konusunun üstünde bu kadar durmaz helal olsun 11. ayda açmışsın konuyu o günden beri gelen bütün teşekkürlere bişey değil demişsin bütün soru işaretlerine çözüm bulmuşsun ayakta alkışlamak gerekir seni bi kez daha helal olsun ya :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bide seni kutluyorum kardeşim hiç kimse konusunun üstünde bu kadar durmaz helal olsun 11. ayda açmışsın konuyu o günden beri gelen bütün teşekkürlere bişey değil demişsin bütün soru işaretlerine çözüm bulmuşsun ayakta alkışlamak gerekir seni bi kez daha helal olsun ya :)

Maksat konu açıp bırakmak olsa bir dünya konu açardım.Ne biliyorsam paylaşmam gerekli.Bu zaten konu açan herkesin başlıca görevi olmalı.Ayrıca böyle sözler söyleme ağlarım bak şimdi :)

albtaros

Üye
çok teşekkürler hangi temayı kullanayım diye karar veremedim:)
yalnız tescille diye birşey çıkıyor 15 günlük demo sürüm mü bu?

Konstantine

Konstantine

Üye

Canları sağolsun ne diyim :)

Tabi mümkün.Öce programdan çık.Sonra 15 yada 16ncı paketin içindeki "va_dclock_widget_combo.dat" dosyasını 18nci paketin içine kopyala.Üzerine yazılsın mı? sorusuna Evet de işlem tamamdır.Programı açınca saatin değiştiğini göreceksin.Buda kanıtı :oke:

Screensnap (Ekran Yakala) programı sayesinde.Forumda araştır gerekli ayrıntıları bulacaksın.

O Zaman diğer widgetlerde aynı mantıkla çalışıyor demektir hocam eyvallah saolasın aslında hangi parça ne işe yarıyor blsek hepimiz tema efektleri ile oynayailiriz:)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler hangi temayı kullanayım diye karar veremedim:)
yalnız tescille diye birşey çıkıyor 15 günlük demo sürüm mü bu?

Evet program 15 günlük demo olarak kuruluyor.Aşağıdaki tescil kodunu programa yaz ve tam sürüm olarak kullanmaya devam et.Aralardaki "-" işaretini koymayı unutma.

8C5R-VVAO-8SLB

O Zaman diğer widgetlerde aynı mantıkla çalışıyor demektir hocam eyvallah saolasın aslında hangi parça ne işe yarıyor blsek hepimiz tema efektleri ile oynayailiriz:)

Evet ama dosyaları birebir değiştirmek bazen işe yaramıyor."qa_layouts.dat" dosyası paketi yapanın tercihine göre yeniden yazıldığından başka bir pakette sorun çıkarabiliyor.Örneğin paylaştığım bazı paketlerde Profile simgesi çalışmıyor.Başka bir pakettekini yani "va_profile.dat" dosyasını alıp kopyalasanız bile çalışmıyor.Birkaç deneme yaptım ve tecrübe ettim :)

RMZNHAN

Üye
teşekkürler

the_barbar

the_barbar

Üye
çok harika oldu cidden emeğine sağlık. telefonun havası değişti resmen. orijinal temasını da beğendim ben. yalnız bir soru var.

şimdi müzik çalara, gelen kutusuna, galeriye veya sistem ayarlarına falan girince telefonun gerçek teması gözüküyor ya o temanın arka planını bu programın arka planıyla nasıl aynı yapabiliriz? o menülere girince simsiyah arka plan çıkıyor çok sırıtıyor.

bir de wgz uzantılı widgetleri bu programla uyumlu olarak nasıl kullanabiliriz? ben şu ygs eklentisini kurdum eklenti uygulama olarak gayet güzel çalışıyor. spb shell'in widget ekleme menüsünde de gözüküyor ama ana ekrana ekleyince içi boş bir pencere geliyor.

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-yazi-ekran-dil-araclari/ygs-zaman-sayaci-widget-427650.html

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim.

çok harika oldu cidden emeğine sağlık. telefonun havası değişti resmen. orijinal temasını da beğendim ben. yalnız bir soru var.

şimdi müzik çalara, gelen kutusuna, galeriye veya sistem ayarlarına falan girince telefonun gerçek teması gözüküyor ya o temanın arka planını bu programın arka planıyla nasıl aynı yapabiliriz? o menülere girince simsiyah arka plan çıkıyor çok sırıtıyor.bir de wgz uzantılı widgetleri bu programla uyumlu olarak nasıl kullanabiliriz? ben şu ygs eklentisini kurdum eklenti uygulama olarak gayet güzel çalışıyor. spb shell'in widget ekleme menüsünde de gözüküyor ama ana ekrana ekleyince içi boş bir pencere geliyor.

Bu program genel olarak telefonun tüm özelliklerini her kullanıcının kendine özgü kullanım şekline göre uyarlayabileceği 3 yada 5 kayar ekranda toplayıp kolayca ulaşabileceği bir arayüz programıdır.Sistemsel özelliklerde malesef kendi özgü bölümleri yok.Mesaj yada müzik çalar gibi.En azından bizleri Symbian'ın klasik görüntü ve menüsünden kurtarıyor ve harika bir albenilik katıyor.

Özel widgetlerin nasıl kullanılacağını bende bilmiyorum.Facebook ta yüklendikten sonra Widget olarak eklenebiliyor ama kullanılamıyor.Versiyon ile alaklı olabilir.am bir cevap veremem.

the_barbar

the_barbar

Üye

Rica ederim.

Bu program genel olarak telefonun tüm özelliklerini her kullanıcının kendine özgü kullanım şekline göre uyarlayabileceği 3 yada 5 kayar ekranda toplayıp kolayca ulaşabileceği bir arayüz programıdır.Sistemsel özelliklerde malesef kendi özgü bölümleri yok.Mesaj yada müzik çalar gibi.En azından bizleri Symbian'ın klasik görüntü ve menüsünden kurtarıyor ve harika bir albenilik katıyor.

Özel widgetlerin nasıl kullanılacağını bende bilmiyorum.Facebook ta yüklendikten sonra Widget olarak eklenebiliyor ama kullanılamıyor.Versiyon ile alaklı olabilir.am bir cevap veremem.

bu programın kendine özgü müzik çaları vs. olmadığını bilmiyorum ama müzik çaların arkasında siyah bir ekran var ya ana tema da onu bu programın arkaplanıyla nasıl değiştirebiliriz diye sordum. sanırım böyle bişey olmuyor 1 saattir arıyorum internette bulamadım. tema değiştirmeden o arkaplanı değiştiremeyeceğim galiba.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bu programın kendine özgü müzik çaları vs. olmadığını bilmiyorum ama müzik çaların arkasında siyah bir ekran var ya ana tema da onu bu programın arkaplanıyla nasıl değiştirebiliriz diye sordum. sanırım böyle bişey olmuyor 1 saattir arıyorum internette bulamadım. tema değiştirmeden o arkaplanı değiştiremeyeceğim galiba.

Bu dediğini yapabilirsen bizlerle de paylaş.Belki aynı durumdan müzdarip başkalarıda vardır.

the_barbar

the_barbar

Üye

Bu dediğini yapabilirsen bizlerle de paylaş.Belki aynı durumdan müzdarip başkalarıda vardır.

tam olarak o dediğimi yapamadım ama theunlocker.co.uk sitesinden tema oluşturdum. o temada kullandığım arkaplanı da spb shell ana ekranının arka planı yaptım. sorun kalmadı.

Üst Alt