Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

kutaykut

kutaykut

Üye
emeğine sağlık güzel paylaşımm..

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Ana ekrandaki yabancı dildeki bölümleri nasıl Türkçeleştirebiliriz?

nehir8445

nehir8445

Üye
bu programla ilgili bütün emekler icin teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu uygulamayı kullanıyordum fakat simdi değiştireym dedim dosyayı sildim direk indirdiğm temann dosyasını others içine attım fakat yükleniyor diyo kaldı öyle ben mi yanls bişi yapıyorum acaba çözemedim :S

Tamam Telli Restart Edince Düzeldi :D Ellerinize Sağlık

Güle güle kullanın.

--------------- Ekleme ---------------

Üstad çok güzel çalışmalar gelmiş yine.. 22. sıradaki temanın duvar kağıdı sende mevcutmudur. Paylaşırsan çok sevinirim
İyi günler

Dostum istediğin resmi upload ettim.Resmin üzerinde sağ tıklayıp farklı kaydederek kullanabilirsin.Gecikme için kusura bakma.

nehir8445

nehir8445

Üye
arkadaşlar 3d karuselin yavaş calışmasına cözüm bulan varmı

ERHAN0880

Üye
resmi bende ıstıyordum ıyı oldu ...

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sabredin bomba gibi geliyorum !!! Aynı anda birçok batarya, dijital ve analog saat ile Gelen Sms, Cevapsız Çağrı göstergeleri kullanımı.Bugün-yarın paylaşıyorum.

Ana ekrandaki yabancı dildeki bölümleri nasıl Türkçeleştirebiliriz?

Malesef resim dosyaları ile oynamak gerekiyor ve şu an benim yapabildiğim bir şey değil :(

_DeNGeSiZ_

_DeNGeSiZ_

Üye
Mükemmel paylaşım. Eline, emeğine sağlık kardeşim. Kurdum,tescilledim. Kullanımı da gayet basit..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3d karuselin yavaş calışmasına cözüm bulan varmı

Ben kısmen hallettim.Ama yansıma özelliği kapalı olduğu zaman tam bir 3D Karusel olarak kullanılabiliyor.Yansıma açık olunca çok yavaş oluyor.Bu sorunun tamamen çözümü galiba mümkün değil.5800'ın donanımı yetmiyor olsa gerek.

mustafa

mustafa

Üye
görsel paket 24 ün set dosyasını verebilir misin hocam aslında hepsini paylaşsan daha güzel olur :D

nehir8445

nehir8445

Üye
sagol kardeşim eyvallah

karabey kardeşim shell_20028b.reg dosyasındaki neleri degiştirmem lazım hızlanması icin birde sen nerdensin

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 25 ana başlığa eklenmiştir.Telefonu uçurmaya devam :)

Oynarız orası sorun değil de, o dosyaların konumlarını biliyor musunuz?

Malesef bilmiyorum.Zaten bu dat dosyaları aslında şifrelenerek sıkıştırılmış zip dosyalardır.Bir ara bu şifreyi buldum ve dosyaları açtım.İçlerinden xml ve png tarzı dosyalar çıktı.Neyi nasıl değiştireeğimi bilemediğimden üzerinde durmadım.Yabancı forumlarda galiba ping2skin mi neydi böyle bir exe dosyası var.Dos komut sistemi ortamında png değişimi yapıyorlar.O kadar baktım ama anlayamadım nasıl olduğunu.

görsel paket 24 ün set dosyasını verebilir misin hocam aslında hepsini paylaşsan daha güzel olur :D

Birkaç tanesinde var.Çoğunu kaydetmemişim kusura bakma.Özellikle istediğini de kaydetmeden çıkmışım.

sagol kardeşim eyvallah

karabey kardeşim shell_20028b.reg dosyasındaki neleri degiştirmem lazım hızlanması icin birde sen nerdensin

Bak bu konunun 3 ile 4ncü sayfalarını incele.Gerekli bilgiler orada var.Ben İstanbul Sultangazi'denim.

nehir8445

nehir8445

Üye
kardeş bilgilendirirsen sevinirim

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
nehir8445

nehir8445

Üye
krabey kardeş E sürücüsü icindeki private boş gözüküyor bilgin varmı

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
krabey kardeş E sürücüsü icindeki private boş gözüküyor bilgin varmı

1) Programı hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı kurdun?
2) Telefonu depolama modunda bilgisayara bağlayıp denedin mi?

nehir8445

nehir8445

Üye
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt