Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Yani :)
Paylaşımın ne olduğunu benden iyi bilen olamazki kaç yıldır upload yapıyoruz bu kategoride olmasa bile :)
Artı ben bunların kolay yapıldığınıda söylemedim farkındaysanız..
Yapılan emeğe lafım yok tabi ama sanki paketler görünüm olarak ( bana göre ) basit gibi durduğunu söledim :)
Bende S60V5 e geçeli bu konuyu özenle takip ediyorum ki harikulade bi eser :)
Sadece görüşlerimi belirtiyorum kendi adıma bu yani :)

cok basitmi yapmayın arkadaslar o basit diyen arkadas da yukleme yapsın onları kullanalım o zaman ... BU KADAR KOLAYSA ... GORSEL PAKET 23 MCOK SUPER ELLERINIZE SAGLIK YENİLERİNİ DORT GOZLE BEKLIORUZ ..

Basit derken görünümü bana göre gözüme basit görüktü demek istedim bu kadar uzatmanın alemi ne anlamadım ki :)

Arkadaşlar yukarıdaki mesajları hiç görmemiş kabul ediyorum.Lütfen bu konu içerisinde tartışmayalım.Bakın ben konu sahibiyim.22 paket paylaştım.En çok sevdiğim 18 nci paket.Şimdiye kadar hiçbir sorun yada eksiklik çıkmadı.Diğerlerinin yüzüne bile bakmıyorum.Kimi beğenir kimi beğenmez.Eleştiriler kırıcı olmamakla beraber yapılacak eleştirilere de açık olalım lütfen.Artık yeni paket aramaya başlıyayım :)

Konstantine

Konstantine

Üye
Eyvallah kayra hocam ;)

Şimdiden kolay gele 4 gözle bekliyoruz :)

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
şimdi ben bu uygulamayı yükledim gayet memnunum süper birşey eline emeğine sağlık ama ben bunu bi süre işlem dışı bırakmak istiyorum denemek istediğim başka temalar var o nasıl olacak ? ve 15 günlük deneme süresiymiş bu, hackleyemezmiyiz bunu 29 dolar veremem ben telefon için olan bi programa :D

Gokhan_6600

Gokhan_6600

Üye
şimdi ben bu uygulamayı yükledim gayet memnunum süper birşey eline emeğine sağlık ama ben bunu bi süre işlem dışı bırakmak istiyorum denemek istediğim başka temalar var o nasıl olacak ? ve 15 günlük deneme süresiymiş bu, hackleyemezmiyiz bunu 29 dolar veremem ben telefon için olan bi programa :D

Buyrun tescil kodları hocam deneyin lütfen;

5D5H24C922B6
5D5M8246A4H4
5D54F253596C
5D5247F329M7
5D5F38A4397C
5D542AJ247C4
5D527222DD55
5D597325K2H9
5D5G4257C84C
5D577752A43K
5D5E98A54AE2
5D5243747BD3
8C5C84Q8DJTC

Umarım işinize yarar. Ben en alttaki kodla yaptım.

Silinen Üye 319604

Kapalı Hesap
Kayrabey.. arkadaş çok teşekkür ederim. ellerine sağlık. Allah emeklerini zayi etmesin.

fb_ugur07

fb_ugur07

Üye
Buyrun tescil kodları hocam deneyin lütfen;

5D5H24C922B6
5D5M8246A4H4
5D54F253596C
5D5247F329M7
5D5F38A4397C
5D542AJ247C4
5D527222DD55
5D597325K2H9
5D5G4257C84C
5D577752A43K
5D5E98A54AE2
5D5243747BD3
8C5C84Q8DJTC

Umarım işinize yarar. Ben en alttaki kodla yaptım.

Harikasın çok saol :D

higlift

higlift

Üye
Emeğinize sağlıkk....

atina06

Üye
Kayrabey ellerin dert görmesin. Teşekkür eder, çalışmalarının devamında başarılar dilerim.

uafreak

Üye
Vlla hocam eline koluna sağlık yaptıklarını görünce hemen araştırdım şunları bulabildim belki bi işine yarar;

umarım bişey bulabilirsin.. Kolay gelsin, EMEĞE SAYGI!!

uafreak

Üye
Vlla hocam eline koluna sağlık yaptıklarını görünce hemen araştırdım şunları bulabildim belki bi işine yarar;

umarım bişey bulabilirsin.. Kolay gelsin, EMEĞE SAYGI!!

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Görsel Paket 24 ve yeni duvarkağıdı paketi konu başlığına eklenmiştir.Güle güle kullanın.

Andulin

Üye
Symbian telefonlar için yapılmış en iyi proğramlardan bir tanesi konu sahibi arkadaşımız tarafından daha kullanışlı bi hale getirilmiştir... Emeğiniz için teşekkürler..

Operatör yazısının yanına amblemide koyabilsek çok daha güzel olur...

331905

Üye
teşekürler gerçekten ğüzel paylaşım saol

wettoo

wettoo

Üye
Ellerine saglık gercekten çok başarılı bir uygulama yüklemişsin anlatımında çok hoş tekrar tebrik ederim ... başarılarının devamını bekliyoruz :)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Symbian telefonlar için yapılmış en iyi proğramlardan bir tanesi konu sahibi arkadaşımız tarafından daha kullanışlı bi hale getirilmiştir... Emeğiniz için teşekkürler..

Operatör yazısının yanına amblemide koyabilsek çok daha güzel olur...

Rica ederim güle güle kullanın.Ayrıca programın böyle bir desteği yok malesef.Sadece operatör ismi yazıyor.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
gerçekten güzel oldu :) telefn evrim değişti :)

Poibos_Apollon

Poibos_Apollon

Üye
Teşekkür Ederim Paylaşımın için Kayra Bey Yenilerini 4 Gözle Beklıyoruz çok hoş

sercartr

Üye
Üstad çok güzel çalışmalar gelmiş yine.. 22. sıradaki temanın duvar kağıdı sende mevcutmudur. Paylaşırsan çok sevinirim
İyi günler

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler gerçekten ğüzel paylaşım saol

Güle güle kullanın.

--------------- Ekleme ---------------

Ellerine saglık gercekten çok başarılı bir uygulama yüklemişsin anlatımında çok hoş tekrar tebrik ederim ... başarılarının devamını bekliyoruz :)

Teşekkür ederim sağolun.

gerçekten güzel oldu :) telefn evrim değişti :)

Telefona ayrı bir hava veriyor.Bu konu da hem fikiriz.

Teşekkür Ederim Paylaşımın için Kayra Bey Yenilerini 4 Gözle Beklıyoruz çok hoş

Tabiki buldukça paylaşacağım.Elinde başka paket ya da paketler olan arkadaşlar varsa herhangi bir siteye upload edip bana linkini versinler.Onların adına konuda paylaşayım.

Üstad çok güzel çalışmalar gelmiş yine.. 22. sıradaki temanın duvar kağıdı sende mevcutmudur. Paylaşırsan çok sevinirim
İyi günler

Evet mevcut.Bu akşam paylaşmaya çalışırım.Normalde o resimde ana başlıkta paylaştığım duvar kağıtlarında olacaktı ama telefondan bilgisayara kopyalamayı unutmuşum.Bu yüzden eksik kalmış.

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Ben bu uygulamayı kullanıyordum fakat simdi değiştireym dedim dosyayı sildim direk indirdiğm temann dosyasını others içine attım fakat yükleniyor diyo kaldı öyle ben mi yanls bişi yapıyorum acaba çözemedim :S

Tamam Telli Restart Edince Düzeldi :D Ellerinize Sağlık

Tamam Telli Restart Edince Düzeldi :D Ellerinize Sağlık

Üst Alt