Spb Mobile Shell 3.8.944 & [3D Carusel - 61 Adet Görsel Paket]

Sponsorlu Bağlantılar

ERHAN0880

Üye
inş beklioruz merakla .tesekkur

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yarın inşallah bir paket daha paylaşacağım.Pek vaktim olmuyor son zamanlarda bu işlere.

--------------- Ekleme ---------------

ellerine sağlık

Sizde sağolun.

tesekkürler insallah calsıyordur benim telefon hackli degil

Telefonunuzun hackli olmasına gerek yok.Zira benimki değil ve son derece sorunsuz çalışıyor.

--------- Ekleme ---------------

---------- Ekleme ---------------

benimki de hackli değil bak ne hale geldi

Dostum dosyayı paylaş hemen ana başlığa ekleyeyim.

kaç gündür bekliyorum hala 22.ci paket gelmedi.yapmayacak mısınız?

Cumartesi akşam 2 paket birden paylaşılacak inşallah.

ERHAN0880

Üye
bu arkadaşın biri resmi koymuş ama kaç gündür paylaş diyoruz tık yok :-).

kaç gibi koyarsın 2 paketi valla şimdiden merak içindeyim. Şimdiden teşekkürler arkadaşım .

karazeybeks

karazeybeks

Üye
dostum akşama geliyor sabret.sabrettiğine değecek kendi kullandığım gayet güzel bir görsel.

ERHAN0880

Üye
cumartesi haftaya cumartesimi :-)

karazeybeks

karazeybeks

Üye
[URL=http://img29.imageshack.us/i/scr000009rk.jpg/] Uploaded with [/URL]

[URL=http://img228.imageshack.us/i/scr000008d.jpg/] Uploaded with [/URL]

[URL=http://img202.imageshack.us/i/scr000006k.jpg/] Uploaded with [/URL]

buyrun söz verdiğim gibi linki yayınlıyorum.iddaa ediyorum hacksiz teller için bunun üzerine şu anda görsel yok. fotolardaki görüntü için rar dosyasında mysetting dosyasını telinize kaydedin.geri yükleme yaptığınızda aynı görüntüye ulaşırsınız.(yaşam stili sayfa düzenini 5 yapıp sonra benim ayarlarımı geri yükleme yapın)

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hem benim hemde karazeybeks'in paylaştığı paketleri ana başlığa ekledim.Güle güle kullanın.Ayrıca bu kadar da sabırsız olmayın.Bu paketleri bir çok paket içinden seçiyorum.Aynı şey karazeybeks içinde geçerlidir.Her önümüze geleni paylaşsak 50'den fazla paket olurdu.

aknylmzzz

Üye
devamını bekliyoruz.tsk

karazeybeks

karazeybeks

Üye
rica ederim paylaşmak güzeldir

ERHAN0880

Üye
22 . Görsel pakette menu sımgesı resımdekı gıbı omuyo yardım

forward_murat

forward_murat

Üye
s.a kayra hocam bende spb analog saat görünümleri var bunlara senden aldımız paketlerin içindekilerle değiştirip kullanmak istiyorum ama olmuyor isteresen msn den sana gönderim bi göz at güzel saatler eğer olusa sevinirim

palaa

Üye
çok super başka varmı veya bunlar nasıl yapılıyo

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
22 . Görsel pakette menu sımgesı resımdekı gıbı omuyo yardım

O resim benim telefonumdan çekildi.Bende olduğuna göre pakette bir sorun yok demektir.Yanlış yaptığınız birşeyler olmalı.

Konstantine

Konstantine

Üye
Valla yeni paketler biraz basit görünümlü gibi kayra hocam daha detaylı şekilli paketler yokmu acaba :)

Bide bunlara uygun ilk sayfadan farklı arkaplan resimleri varmıdır elinizde acaba :)

ERHAN0880

Üye
arkadaslar gorsel paket 22 yı yapıpda kullanan varmı ??? benmı beceremıorum acaba resımdekı gıbı oluyo ama en alttakı sımgler resımdekı gıbı cıkmıyor ... yardım acil... bide 22 . pakettekı resmı paylasırmısınız ..

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
s.a kayra hocam bende spb analog saat görünümleri var bunlara senden aldımız paketlerin içindekilerle değiştirip kullanmak istiyorum ama olmuyor isteresen msn den sana gönderim bi göz at güzel saatler eğer olusa sevinirim

Analog saatler pek ilgimi çekmiyor.Genelda her pakette değişik analog saatler var.İsteyen istediğini kullanabilir.

çok super başka varmı veya bunlar nasıl yapılıyo

Buldukça paylaşıyorum.

karazeybeks

karazeybeks

Üye
Valla yeni paketler biraz basit görünümlü gibi kayra hocam daha detaylı şekilli paketler yokmu acaba :)

Bide bunlara uygun ilk sayfadan farklı arkaplan resimleri varmıdır elinizde acaba :)
basit görünümlü derken neyi kast ediyorsun bilmiyorum.ya da senin beklentin ne?ama şunu söyleyeyim sizin basit dediğiniz görseller için adamlar günlerce uğraşıyor.çok daha basit görseller var ama onları biz de kaale almıyoruz.mesela basit dediğin 23.görseli ben modifiye ettim ve herşeyin en iyisi olması için farklı görsellerin en iyi widgetlerini koydum.sen bütün siteleri gez o kadar kapsamlı bir görsel bulamazsın.aslında şuanda kayrabey böyle istediği için bütün görseller ana başlıkta toplanıyor.sizler kolay ulaşın diye.ama dünyada adam sadece atıyorum yeni bir hava durumu,yeni bir dijital saat ya da alarm,analog saat vs.yapıp onları paylaşıyor.sen kendi görseline onu ekliyorsun.bu zevk meselesi.kimisi sade sever kimisi şatafatlı.

Konstantine

Konstantine

Üye
Yani :)
Paylaşımın ne olduğunu benden iyi bilen olamazki kaç yıldır upload yapıyoruz bu kategoride olmasa bile :)
Artı ben bunların kolay yapıldığınıda söylemedim farkındaysanız..
Yapılan emeğe lafım yok tabi ama sanki paketler görünüm olarak ( bana göre ) basit gibi durduğunu söledim :)
Bende S60V5 e geçeli bu konuyu özenle takip ediyorum ki harikulade bi eser :)
Sadece görüşlerimi belirtiyorum kendi adıma bu yani :)

ERHAN0880

Üye
cok basitmi yapmayın arkadaslar o basit diyen arkadas da yukleme yapsın onları kullanalım o zaman ... BU KADAR KOLAYSA ... GORSEL PAKET 23 MCOK SUPER ELLERINIZE SAGLIK YENİLERİNİ DORT GOZLE BEKLIORUZ ..

Konstantine

Konstantine

Üye
cok basitmi yapmayın arkadaslar o basit diyen arkadas da yukleme yapsın onları kullanalım o zaman ... BU KADAR KOLAYSA ... GORSEL PAKET 23 MCOK SUPER ELLERINIZE SAGLIK YENİLERİNİ DORT GOZLE BEKLIORUZ ..

Basit derken görünümü bana göre gözüme basit görüktü demek istedim bu kadar uzatmanın alemi ne anlamadım ki :)

Üst Alt