ellerine sağlık
tesekkürler insallah calsıyordur benim telefon hackli degil
--------- Ekleme ---------------
---------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benimki de hackli değil bak ne hale geldi
kaç gündür bekliyorum hala 22.ci paket gelmedi.yapmayacak mısınız?
22 . Görsel pakette menu sımgesı resımdekı gıbı omuyo yardım
s.a kayra hocam bende spb analog saat görünümleri var bunlara senden aldımız paketlerin içindekilerle değiştirip kullanmak istiyorum ama olmuyor isteresen msn den sana gönderim bi göz at güzel saatler eğer olusa sevinirim
çok super başka varmı veya bunlar nasıl yapılıyo
basit görünümlü derken neyi kast ediyorsun bilmiyorum.ya da senin beklentin ne?ama şunu söyleyeyim sizin basit dediğiniz görseller için adamlar günlerce uğraşıyor.çok daha basit görseller var ama onları biz de kaale almıyoruz.mesela basit dediğin 23.görseli ben modifiye ettim ve herşeyin en iyisi olması için farklı görsellerin en iyi widgetlerini koydum.sen bütün siteleri gez o kadar kapsamlı bir görsel bulamazsın.aslında şuanda kayrabey böyle istediği için bütün görseller ana başlıkta toplanıyor.sizler kolay ulaşın diye.ama dünyada adam sadece atıyorum yeni bir hava durumu,yeni bir dijital saat ya da alarm,analog saat vs.yapıp onları paylaşıyor.sen kendi görseline onu ekliyorsun.bu zevk meselesi.kimisi sade sever kimisi şatafatlı.Valla yeni paketler biraz basit görünümlü gibi kayra hocam daha detaylı şekilli paketler yokmu acaba
Bide bunlara uygun ilk sayfadan farklı arkaplan resimleri varmıdır elinizde acaba![]()

cok basitmi yapmayın arkadaslar o basit diyen arkadas da yukleme yapsın onları kullanalım o zaman ... BU KADAR KOLAYSA ... GORSEL PAKET 23 MCOK SUPER ELLERINIZE SAGLIK YENİLERİNİ DORT GOZLE BEKLIORUZ ..