Sözde Pinphone 4g telefonları uyarı

Sponsorlu Bağlantılar

veemre

Üye
kulaklıkta ses güzel bi sorun yok. hoparlörden müzik dinlerken sesi sanırım ahizeden geliyor yine. Önceki gibi. Alttaki hoparlör görünümü süs sanırım. Çizgileri orjinal duruyor kalem filan kullanılmamış :d:

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
Peki kasası nasıl yan taraf orjinaldeki gibi metalmi yoksa plastikmi?

veemre

Üye
Metal olup olmadığını anlamak zor. Sert bi malzeme ama bilemem tabi. Görüntü bire bir yan yana koyulunca ayırt edilmiyor. Orjinaliyle yan yana koydum. Ağırlık farkı var arada sadece. i-phone 4 daha ağır gramaj olarak.

yorkashton

Üye
Metal olup olmadığını anlamak zor. Sert bi malzeme ama bilemem tabi. Görüntü bire bir yan yana koyulunca ayırt edilmiyor. Orjinaliyle yan yana koydum. Ağırlık farkı var arada sadece. i-phone 4 daha ağır gramaj olarak.

ben 199a buldum işletim sistemi apple ios birebir kopya ürünmüş. merak ettiklerim var. çakmaların en iyisi pinphonemi? neden bunlar 100 tlden başlıyo 350ye kadar çıkıyo bence çoğu aynı telefon farklı fiyattan satıyolar. 350ye satılanda aynı 150yede

veemre

Üye
alakası yok kardeş 150 ye kimse pinphone satmaz. Dediğin gibi apple ios bi telefon da yok zaten. Yalan dolan şeyler yazıp ilan veriyorlar. Menüleri görüntü olarak bire bir olan dış görünüş bire bir olan pinphone 4 onda da yine işletim sistemi yok java var. 150 dediğin telefonlar çift hatlı çakmanın çakması. Dokunmatiği rezistif görüntü kalitesi düşük. Yani piyasada bi ton taklit var. Hepsi aynı değil kardeş. Pinphone kapasitif parmak etine duyarlı hassas dokunmatikli ve güzel bi ekranı olan kullanımı hoş dış görünüşte bire bir bi telefon. Alabileceğin fiyatda minimum 250 lira olur onuda yurtdışından getirirsen...

Tanlmslz1

Üye
Selamun Aleyküm. Arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve pinphone 4 almaya karar verdim. Fakat o kadar çok çakma ilan var ki güvenemiyorum. Bu telefon her ilde satışa sunuldu mu? Sunulmadıysa bana tavsiye edeceğiniz bi site veya bi link var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.

iSouLLeSs

Üye
/

göztepeliyavuz

göztepeliyavuz

Üye
Pinphone finlandiya malı ki

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ben aldim hic tereddut etmeden alin

abandonware

abandonware

Üye
ah keşke çin mali alacağına samsung star 3 filan alsaydın.

- - - Eklendi - - -

ah keşke çin mali alacağına samsung star 3 filan alsaydın.

Üst Alt