Sözde Pinphone 4g telefonları uyarı

Sponsorlu Bağlantılar

ozo21

Üye
    Konu Sahibi
Sözde Pinphone 4g telefonları uyarı
arkadaşlar pinphone 4g saçmalıgına sakın düşmeyin ben düştüm piyasada pinhone 4g diye geçen hiçbir telefon pinphone degil tam bir çin saçmalıgıdır zaten pinphone kendi resmi sitesinde uyarı yaptı tüketicilere 4g modelimiz daha çıkmadı bazı sahtekarlar bizim adımızı kullanarak satıyor diye.Evet ben aldım ve 2 gün içinde dayanamayıp satıcıya şöyle bir msj attım.

''Sizden aldıgım bu pinphone 4G için yorum yazmak istedim açıklamalarda yazılanların yarısı yalan kamerası 3.2 yi bırak VGA bile olamaz,hoperlörü en son seste bas tiz hepsini veriyor demişsiniz son sesi bırak ilk seviyede hoperlörler patlakmış gibi bir ses çıkıyor müzik dinlemek mümkün degil,kasa orjinali gibi cam metal demişsiniz metal degil plastik kullanılmış,dokunmatigi çok hassas demişsiniz oysaki tuş kilidini açarken bile çıldırtıyor beni,iphone yazılı demişsiniz arkasında ben niye göremedim,symbiam özelligi tam vahim zaten hiçbir programı çalıştırmıyor ve sayamadıgım bir ton anlatılan ve olmayan sahte özellik üstüne üstelik 2-3 günde 50 tl fiyatı düştü çok pişman oldum çokk.

Bu msjı hemen aldıgım günün ertesi günü attım şimdi 1 ay geçti elma işareti düştü telefonda çift hoperlör olmadıgı kanısına vardım çünkü elimle bir hoperlörü kapatınca ses azalıyor ama digerini kapatınca hiçbişey olmuyor çünkü hoperlör yok diger tarafında.Mp3 dinleyemiyorum çünkü ne yaptımsa mp3 programı mp3leri görmedi ve şuan fiyatı yarıyarıya düştü benim bu işten çıkaracagım 1 ders oldu oda lanet gelsin çin telefonlarına bir daha almayacam ne varsa orjinal telefonlarda var 3 kuruşu fazla olsun temiz olsun

algorist2

Üye
kardeşm pinphone 3gs 32gb lik alsaydn videolarına bakılırsa saglama benziyor ama bende kararsızım suan alıp almamakta

veemre

Üye
hocam yanlış tercih olmuş ya çift hatlı alacaksan keşke pinphone i836 alsaydın. gerçekten çok güzel ben memnunum. Bi de satıcıların çoğu sahtekar garanti şu bu yalan. Faturası ve garanti belgesi olmayan ürünün garantisi olmaz. Ben compeq multitouch (pinphone i836) aldım. Garanti belgesi, faturası, imei leri kayıtlı. Müşteri memnuniyeti süper. Tek hatlıysa pinphone 3gs(compeq capacitive) al iki yıl keyfine bak. Sonra bozulursa da adamlar da bütün parçaları var tamir ettirir kaldığın yerden devam edersin. Ben de 3 ay kadar araştırdım çin malı bi telefon alacaksan bu kesinlikle pinphone olmalı bi de Türkiyede garantisiyle satan varken tadından yenmiyor :d:

drlee

Üye
İnternet sitemizdende duyurmamıza rağmen, hâlâ olmamasına rağmen Pinphone 4g modeli telefon satmaya çalışanlar var. Öncelikle pinphone'nun tüm telefonları kapasitif dokunmatik ekrandır. Hiç bir telefonu tırnakla yada ekran kalemleri ile çalışmaz. Pinphone cep telefonlarında Tv yoktur. Pinphone Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar, kimse pinphone'yi bilmeden bizden pinphone alıpta 2. el telefon mağazalarına orjinal iphone ama 2-3 gün kullandım alışamadım, kullanamadım diye 2. el olarak 900 - 1.000 TL ye satanlarıda duydum, gördüm. Benim kızdığım şudur; işin dolandırıcılığını yapmayınız. 4G telefonunuzu halkı kandırmadan satınız, pinphone çıkana kadarda iphone taklidi telefonlar satılıyordu. Yinede satılıyor alıcısı yinede var. Zaten gerçeğini değil, benzerini satıyorsunuz, birde üstüne neden halkı kandırıyorsunuz olmayan özellikleri neden yazıyorsunuz. Bu gün söyleyeceğiniz yalan çok değil 1 gün sonra telefon alıcının eline ulaştıktan sonra ortaya çıkıyor. Nasıl yüzünüz kızarmadan, hâlâ satış yapıyorsunuz anlamıyorum.

veemre

Üye
Hocam haklısınız ama şu telefonu görünce bana pinphone 4g çıkmış gibi geldi. Şunu bi inceler misiniz?

azapreis

Üye
pinphone 3gs modeli mükemmel herkeze tavsiye ederim. orjinalden farkı yok desem yalan olmaz

FK5896

FK5896

Üye
bir kere pinphone 4 gyi çıkarsa çift hat ve tv saçmalıkları olmazdı.. aynı orjinali gibi.. bence şimdi pinphone 4 g için beklemede 4 g nin özelliklerini keşf edip bizlere güzel bir şekilde sunacak.. bu arada dün telefoncuya gittim pinphone 4g yi sordum verdi bi tane elime 4g modeli şarjı yoktu bakamadım. ama telefon sanki elimde hiç yoktu hissetmiyodum. çok hafifdi..( 85-90 gr arası.) ama pinphone 135 gr :).. hangisi daha iyi karar sizin..

shankar

Üye
<arkadaşım çok sağol ben trident s193 kullanıyorum. bende bi satış sitesinde bahsettiğin modeli alıcaktım bende şüphelendim ve gerçekten dediğin gibi resmi sitedede açıklaması var bu bilgin için sağol yoksa bende senin gibi bi tuzağa düşücektim>:oke:

FK5896

FK5896

Üye
<arkadaşım çok sağol ben trident s193 kullanıyorum. bende bi satış sitesinde bahsettiğin modeli alıcaktım bende şüphelendim ve gerçekten dediğin gibi resmi sitedede açıklaması var bu bilgin için sağol yoksa bende senin gibi bi tuzağa düşücektim>:oke:

merhaba. size bir bilgi vermek istiyorum bugün sahibinden.com da dolaşırken gördüm pinphone 4 g 32 gb çıkmış. diğerleri gibi çift hatlı ve tv li değil ve dokunmatikliği orjinali ile aynıymış. sitede açıklamaya göre iphone ile birebirmiş ( ağırlığı, dokunmatikliği, sim kart girişi( orjinalindeki gibi yandan giriş), arka kapak orjinalindeki gibi açılamıyomuş, resimler yine iki parmakla büyültülüp küçültülüymuş, opera mini 5 yüklüymüş ve çok hızlıymış ( internet sayfasında iki parmakla yakınlaştırma.. vs. vs. diye biliyorum. fiyatı 350 tl buyrun link burada.---
umarım yardımcı olmuşumdur bende en kısa sürede pinphone 4g 32gb modelini almayı planlıyorum :-)

veemre

Üye
verdiğin linkte 4g taklitlerinden biridir. ama gerçek pinphone 4g henüz Türkiyede yok. Compeq firmasına az önce sordum 2 ay sonra pinphone 4g gelecekmiş. Tanıtım videosunu izlemek isterseniz :

muca-hits

Üye
arkadaşlar bugün compeq firmasını aradım bu ayı sonunda yani şuatın sonunda pinphone multitouch 4gs nin türkiyede satışa sunulacağını söylediler heyecanla bekliyorum youtubede arkadaşın attığı videoyu izledim perfect bir telefon olmuş :evet::evet::evet::evet::evet:

--------------- Ekleme ---------------

veemre kardeşim bu compeq firmasını bende bugün aradım şubat ayının sonunda türkiyede satışa sunulacağını söylediler bana fiyatıda 350 ile 380 tl arasında olacak dediler .

veemre

Üye
bende videoyu izledim beğendiğim için paylaştım. Çin malı almayın diyenler bu telefonları görmüyorlar galiba :d: Bana 2 aya kadar ancak gelir demişlerdi ama bildiğim kadarıyla capacitive ekranlı bi model daha getireceklermiş yine pinphone 4 özelliklerinde hangisi önce gelir bilmiyorum ama bekleyin ne zaman gelirse pinphone 4 alın derim. Ben çift hatlı pinphone i836 kullanıyorum. Gayet güzel telefon. 4 ay oldu geçen gün açılmadı. Yolladım compeq bir günde sorunu çözüp geri yollamış. Kargo gelince şaşırdım. Çok hızlı ve ilgililer. Piyasa dolandırıcı kaynıyor dikkat etmek lazım... Piyasaya pinphone 4 geldiğinde 300 tl ye de satılsa 50-60 fazla ver compeq den al derim. Faturalı, imei kayıtlı, 2 yıl garantili ürün almak en mantıklı olanı.

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
Arkadaslar surayı bi inceleyin isterseniz :)

veemre

Üye
hocam inceleyin demişsin ama verdiğin link kalkmış. Pinphone 4gs henüz Türkiye de yok. Bugün yine sordum 1,5 ayı bulacak gelmesi dediler. Başka tek hatlı i-phone 4 taklitleri var. Muhtemelen o verdiğiniz linkteki farklı bir taklittir.

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
E napalım bekliycez artık :D martın ortalarında falan gelirse cok güzel olur.

veemre

Üye
Nisan başını bulabilir. Piyasada çok fazla yokmuş henüz. Telefon tanıldı ama üretimde hala yani. Stoklar artıp, satışa sunulup Türkiye gelecek derken Nisan ayı başı bilemedin ortaları gibi gelir diye düşünüyorum. Ben compeq'e ara ara soruyorum. Bilgi veririm yine. Ki bu telden alacaksan sakın piyasadan 50 tl aşağı verip spot alma derim. Ölü piksel çıkıyor, fabrika hatası oluyor veya 1-2 ay içinde bir arıza olduğunda elinde kalabiliyor. Bi çok insanın pinphone 3gs de başına geldiği gibi. Ben bi sorunum olduğunda yolluyorum teli. İki günde sorun giderilip tekrar elimde oluyor. Bana sorarsan acele etme bekle derim. 2 yıl garantili tadını çıkarırsın. Rezillik çekme sonra...

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
Haklısın piyasada fazla bulunmayan bi cihaz parça sorunu olabilir dedgn gibi garantili faturalı en iyisi 50 fazla olsn içim rahat olsn:)
Hocam peki bunun gercek pinphone oldugunu nasıl anlayabiliriz taklitlerini falan? adamlar tıpatıp aynısını yapmış herşeyiyle, ayırt etmek cok zor.

veemre

Üye
daha telefonu görmedim, muhakkak ayırt edici özellikleri vardır. Zaten pinphone un versiyon isimleri yazılım versiyonu filan belli. sorun olmaz o konuda...

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
Hocam bu telefonun arkasında compeq flan yazmıyo dmi direk orjinaliyle aynı.

veemre

Üye
yok ya arkasında iphone yazıyor elma logolu filan yani. Bende pinphone 3gs çift hatlı var. Arkasında elma logosu ayrıca iphone 32 gb yazısı var :d:

Üst Alt