Sözde Pinphone 4g telefonları uyarı

Sponsorlu Bağlantılar

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
İyi iyi bi gelsinde hemen kapatalım şu cihazı:ehe sendeki 3gs ses kalitesi nasıl tahminen 4g ile aynıdır herhalde sesi:hmmm

veemre

Üye
ses kalitesi baya iyi. Çok yüksek ses veriyor.

boskun

Üye
Gerçek pinphone 4gs mesaj yazarken anlaşıyor...Ekran yatay donuyorsa (klavye) gerçek pinphonedir...

muca-hits

Üye
arkadaşlar bu telefonun bataryası nokia bataryasımı

hepar_53

Üye
arkadaşlar telefon sınırlı sayıda gelmiş ..bende bu tarz bi telefon düşünüyorum fakat karar veremedim bulunduğum ildede bayisi yok elde görmeden bu telefonlara para verilmez netten filan almayı uygun görmüyorum yani .

bursa1616

bursa1616

Üye
saoll D:

• Beğen
Tepkiler: boskun

veemre

Üye
batarya nokia bataryası ama bu getirdikleri telefon pinphone değil yanlış anlaşılma olmasın. Özellik olarak bu da parmak etine duyarlı dokunmatik ekranlı pinphone benzeri bir telefon...

BhdRdmR

Üye
arkadaşlar bende telefon almayı düşünüyorum ve şu sitedeki telefon ilgimi çekti alan müşterilerin de yorumlarındanda anlaşıldığı gibi sağlam bi telefona benziyor ama garantisi yok işte slim modelinde var ama slim modelindede tv ve çift hat var:(

veemre

Üye
hocam o telefona 300 tl verme değmez. Bekle pinphone 4gs gelsin ondan al. Tek hatlı parmak etine duyarlı 369 a olacak muhtemelen...

muca-hits

Üye
veemre kardeşim ben compeq firmasından multitouch 4g aldım mart ayını 29 unda ama tlf harbi çakma yani bu kadar olur arka kapak sıradan aradım elma logolu olanını 10 tl ayrı satacaklarmış tabi gelirse,türkçe menü dediler bi çok sayfa ve progda çince yarım yamalak ingilizce yazım hataları vardı batarya nokia gibi ama değil yani bulmak temin etmek zor dokunmatiği fena değil ama 359 tl verdim değmez geri iade ettim sağolsun geri aldılar.yani kardeşim pinphone 4gs gelsin diyosumya bu firmamı getirecek bu teli ?saygılarımla

addmin

addmin

Üye
yarinkapinda.com/PINPHONE-4G-TEK-HAT,PR-219.html

alın size orjinal pinphone 4g

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
yarinkapinda.com/PINPHONE-4G-TEK-HAT,PR-219.html

alın size orjinal pinphone 4g

ben sipariş verdim pinphone degldi bu pinphonenin da çakması geri yolladım alttan civatasıda yoktu düşmüş heleki yarın kapında.com a sakın bulaşma adam bna fırça atcaktı nerdeyse :off:

performance

Üye
arkadaşlar piyasada pinphone adı aktında birçok ürün bulunmaktadır bi kere pinphone 4 de tv anten ve çift hat gibi özellikler olmamasına dikkat edin içinde 4 gb hafıza olmasınada burda var pinphone 4 modeli bakın

veemre

Üye
pinphone meraklılarına duyurulur. Compeq firması pinphone 4g modelini getirmiş. Ben sipariş verdim. Cuma günü elimde olacak. Haftasonuna telefonla ilgili yorumlar yaparım...

kanki5659

Üye
Telefon satışa çıkmıştır... Yurt dışında 150$

Türkiye'de böyle bir link bulabildim ( phinphone olasılığı yüksek olduğu düşündüğüm) Fiyatı ise 300 TL dir ...

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
Telefon satışa çıkmıştır... Yurt dışında 150$

Türkiye'de böyle bir link bulabildim ( phinphone olasılığı yüksek olduğu düşündüğüm) Fiyatı ise 300 TL dir ...
O yarınkapinda comdaki orjinal pinphone degl bn aldım geri gnderdm ekran iphone ekranı ama tel pinphone degl bsuna almayn

----------Eklendi @ 17:29:31 ---------- Yazıldı @ 17:26:53 ----------

pinphone meraklılarına duyurulur. Compeq firması pinphone 4g modelini getirmiş. Ben sipariş verdim. Cuma günü elimde olacak. Haftasonuna telefonla ilgili yorumlar yaparım...
Veemre kardeşim fiyatıyla ilgili bi bilgi verebilirsen memnun olurum birde garantilimi telefon bn buldum 350 ye garantisi olmayan var

veemre

Üye
özel mesaj hafızan dolmuş yazamadım kardeş. Compeq de 349 a satıyor. Spot olarak getirdik dediler. Garantisi biziz şimdiye kadar bi sorun yaşadın mı dediler. Doğru yaşamadım. Bi sorun olunca çözüyorlar. Ben sipariş verdim 3 güne kadar gelecek.

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
Telefon eline geçtiyse biraz bilgi paylaşabilirmisin kardesm. buhafta alıcam

veemre

Üye
4 gündür kullanıyorum telefon gayet güzel. Pinphone u bilen biliyor sadece 3 le 4 arası farkları söyleyim direk sana. Kasa daha güvenli ve sağlam duruyor. Dıştan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyor. Flaş var. Ayrıca flaşı ana menüye el feneri olarak açıp kapatan bir de kısayol konulmuş. Dokunmatik ekran 3 le aynı değil. İkisini de kullanan biri olarak pinphone 4 ün dokunmatiğinin daha hassas olduğunu söyleyebilirim. Telefona dosya kilitlemek için şifreleme menüsü eklenmiş. Aracı diye bir klasör var. İstediğin kadar ana menüdeki kısayolu bu klasöre taşıyabiliyorsunuz. Telefon batarya şarj durumunu % olarak gösteriyor. Telefonda arama menüsü var. Bütün ayarlar ayarlar menüsü içerisine toplanmış. Resim ayarlarından arama ayarlarına profil ayarları hepsi ayar menüsü içine alınmış. Telefona bazı kısayollar da atılmış. Örneğin orta tuşa iki kez peş peşe basınca menüler alttaki kısayol çubuğuna diziliyor. Bütün menüleri sağa doğru sürükleyerek görebiliyorsun. Ayrıca tuş kilinde orta menü tuşuna peş peşe iki kez basınca otomatikman tuş kilidinde müzik çalar açılıyor. şimdilik farkedebildiklerim ve aklıma gelenler bunlar. Şarj süresini test edemedim ama 3 gün gider sanıyorum. Aklınıza takılan varsa sorun...

RIFAT-35

RIFAT-35

Üye
4 gündür kullanıyorum telefon gayet güzel. Pinphone u bilen biliyor sadece 3 le 4 arası farkları söyleyim direk sana. Kasa daha güvenli ve sağlam duruyor. Dıştan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyor. Flaş var. Ayrıca flaşı ana menüye el feneri olarak açıp kapatan bir de kısayol konulmuş. Dokunmatik ekran 3 le aynı değil. İkisini de kullanan biri olarak pinphone 4 ün dokunmatiğinin daha hassas olduğunu söyleyebilirim. Telefona dosya kilitlemek için şifreleme menüsü eklenmiş. Aracı diye bir klasör var. İstediğin kadar ana menüdeki kısayolu bu klasöre taşıyabiliyorsunuz. Telefon batarya şarj durumunu % olarak gösteriyor. Telefonda arama menüsü var. Bütün ayarlar ayarlar menüsü içerisine toplanmış. Resim ayarlarından arama ayarlarına profil ayarları hepsi ayar menüsü içine alınmış. Telefona bazı kısayollar da atılmış. Örneğin orta tuşa iki kez peş peşe basınca menüler alttaki kısayol çubuğuna diziliyor. Bütün menüleri sağa doğru sürükleyerek görebiliyorsun. Ayrıca tuş kilinde orta menü tuşuna peş peşe iki kez basınca otomatikman tuş kilidinde müzik çalar açılıyor. şimdilik farkedebildiklerim ve aklıma gelenler bunlar. Şarj süresini test edemedim ama 3 gün gider sanıyorum. Aklınıza takılan varsa sorun...
Eyw kardesm saolasın birde mp3 sesi nasıl kulaklıkta felan? ses ahizedenmi yoksa alttaki hoparlörlerdenmi geliyor hoparlörden geliyorsa hoparlörlerin ikisindende geliyormu?
Almıştım bitane çakma pinphone cıktı o metal kısmındaki köşelerdeki çizgileri kalemle çizmişler mp3 sesi flan ahizeden geliyodu tam bi facia:d: iade ettim sonra

Üst Alt