yarinkapinda.com/PINPHONE-4G-TEK-HAT,PR-219.html
alın size orjinal pinphone 4g

O yarınkapinda comdaki orjinal pinphone degl bn aldım geri gnderdm ekran iphone ekranı ama tel pinphone degl bsuna almaynLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTelefon satışa çıkmıştır... Yurt dışında 150$
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTürkiye'de böyle bir link bulabildim ( phinphone olasılığı yüksek olduğu düşündüğüm) Fiyatı ise 300 TL dir ...
Veemre kardeşim fiyatıyla ilgili bi bilgi verebilirsen memnun olurum birde garantilimi telefon bn buldum 350 ye garantisi olmayan varpinphone meraklılarına duyurulur. Compeq firması pinphone 4g modelini getirmiş. Ben sipariş verdim. Cuma günü elimde olacak. Haftasonuna telefonla ilgili yorumlar yaparım...
Eyw kardesm saolasın birde mp3 sesi nasıl kulaklıkta felan? ses ahizedenmi yoksa alttaki hoparlörlerdenmi geliyor hoparlörden geliyorsa hoparlörlerin ikisindende geliyormu?4 gündür kullanıyorum telefon gayet güzel. Pinphone u bilen biliyor sadece 3 le 4 arası farkları söyleyim direk sana. Kasa daha güvenli ve sağlam duruyor. Dıştan bakınca orjinalinden ayırt edilmiyor. Flaş var. Ayrıca flaşı ana menüye el feneri olarak açıp kapatan bir de kısayol konulmuş. Dokunmatik ekran 3 le aynı değil. İkisini de kullanan biri olarak pinphone 4 ün dokunmatiğinin daha hassas olduğunu söyleyebilirim. Telefona dosya kilitlemek için şifreleme menüsü eklenmiş. Aracı diye bir klasör var. İstediğin kadar ana menüdeki kısayolu bu klasöre taşıyabiliyorsunuz. Telefon batarya şarj durumunu % olarak gösteriyor. Telefonda arama menüsü var. Bütün ayarlar ayarlar menüsü içerisine toplanmış. Resim ayarlarından arama ayarlarına profil ayarları hepsi ayar menüsü içine alınmış. Telefona bazı kısayollar da atılmış. Örneğin orta tuşa iki kez peş peşe basınca menüler alttaki kısayol çubuğuna diziliyor. Bütün menüleri sağa doğru sürükleyerek görebiliyorsun. Ayrıca tuş kilinde orta menü tuşuna peş peşe iki kez basınca otomatikman tuş kilidinde müzik çalar açılıyor. şimdilik farkedebildiklerim ve aklıma gelenler bunlar. Şarj süresini test edemedim ama 3 gün gider sanıyorum. Aklınıza takılan varsa sorun...
iade ettim sonra