MrTech
Üye
şu konunun sonundaki usb ara kablosu sıkıntı değil yazılmışya asıl sıkıntı olan ohiç bi yerde 6085 in usb ara kablosu yok.
jar oyun yüklüyorum oyunu açıyorum oyun java ekranındayken birden bire java hatası geçersiz biçim diye bir hata geliyor.Bu sorunu nasıl geçirebilirim?
genel diş türünden ise rahatlıkla bulursun.olmadı bluetooth ile dene.
- - - Eklendi - - -
yeniden yazılım at.yada fabrika ayarlarına döndür telefonu.
bir şey değişmiyor
maxicepte konuyla ilgili düzeltme yapmak istiyorum ama yapamıyorum.Sebebi ne olabilir.
sen bi yerde hata yapıyorsundur.
hayır ya ne hatası yapıcam.oyunu ben üretmedim ya! yok mu bir çaresi falannot defterinde falan acılıp bir şeyler yapılıyordu ya aynı onun gibi bir çaresi yok mu
Sağol mrtech
Nokia 6303i classic telefonum var buradaki oyunları indiriyorum dosya biçimi desteklenmiyor diyo. Sebebini ne acaba ?
kardeş bende Nokia 6500 C var bugün güncelleme yaptım güncellemeden sonra ahizeden ses az gelmeye başladı sebebi ne olabilir ?
küçük 2 rica. Arkadaşlar nokia 5130 xpressmusic kullanıyorum son zamanlarda muzikcalar yavaşladı oyun oynarken ve operayla internette gezerken 'memory' hatası alıyorum telefon hafızasının coğu da boş. Nedeni ve cozumu nedir? İkincisi telefonumda 7.95 versiyonu yüklü daha kullanışlı ileri versiyonlar var mı piyasada?
nokia x3-02 winrar bulamıyorum,lütfen yardımm
Arkadaşlar, Cihazım Nokia 2730
Classic. Sorunum Şudurki,
Turkcell Mobil Tv Üyeliği Yaptım.
Ancak Kanalları Açtığımda
"Dosya Biçimi Desteklenmiyor"
diye bir sorunlar karşılaşıyorum.
Daha önce Mobil Tv yaptım
Sorunsuz Bir şekilde İzliyordum.
Bilgilerinizi Bekliyorum
Teşekkürker.
Not :
Yazılım Sürümüm: V 10.45 (En
güncel Sürüm) [alıntı yaptım aynı telefonda aynı problem bendede var bu nasıl çözülür]
yeniden yazılım güncelle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?