SonyEricsson larda firmware W810i

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stealence

Üye
    Konu Sahibi
SonyEricsson larda firmware W810i
selam arkadaşlar internette dolaşan firmware ile ilgili yorumlarda bir sürü yanlış gördüm.arkadaşlar ...31 li versiyonu kötülemişler ...05 li versiyonu atmak için türlü türlü yollar izlemişlersakın böyle bir şeye yönelmeyin.riskinden falan değil
...05 li versiyonun sesinin daha dolgun olduğu doğrudur ama hangi seviyee kadar megabass son 4 çentikten sonra bozar yani patlak ses dinlersiniz....31 li versiyon ilk çıktığında ise ses gerçekten pek tatmin edici değildi fakat son haliyle bir sony mp3 playerden ses farkı yok mükemmel ses veriyor ve hatasız çalışıyor.

aynı konu w800 ve k750 için de geçerli yüksek seste megabass ı kullanırken ses bozuyorsa Seus la versiyon yükseltin yedeklemeye ihtiyacınız yok. telefon defteriniz dahi aynen kalır. ve ses en iyi çalışan seviyeye gelir.

ayrıca bu w800 ile w810 arasında bir fark yok diyenlere cevap olur sanırım
ses çalışabilir yani bozulmayan seviyede 810 çok daha iyi ses verir...

alezia_fm

alezia_fm

Üye
ya arakadaşım bende k750 var nasıl yapıcam bu w810 yada w800 olayını yaklaşık 1 yada 1,5 aydır bu işle uğraşıyorum ama bi şey yapamadım asıl amacam güvenlik kodu kitli bu konu nasıl kaldırcam ACİL

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ben 31'li versiyondan 05'li versiyona düşürdüm hiçbir problem yaşamadım. 05'in daha iyi olduğunu belirtebilirim. :oke:

b_bocek

Üye
cok teş... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...