NEXUS Üye furkankaya559758' Alıntı: Bunu yaparken stabilliği bozmasalar iyi olur. Sonuçta Sony'i bir nevi de stabil olduğundan seçtim.. Genişletmek için tıkla ... ne stabilliği bozulması daha da çok stabil oluyor. daha hızlı art yapısı sayesinde.
furkankaya559758' Alıntı: Bunu yaparken stabilliği bozmasalar iyi olur. Sonuçta Sony'i bir nevi de stabil olduğundan seçtim.. Genişletmek için tıkla ... ne stabilliği bozulması daha da çok stabil oluyor. daha hızlı art yapısı sayesinde.
furkankaya559758 Üye .NeXuS.' Alıntı: ne stabilliği bozulması daha da çok stabil oluyor. daha hızlı art yapısı sayesinde. Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyle olur.
.NeXuS.' Alıntı: ne stabilliği bozulması daha da çok stabil oluyor. daha hızlı art yapısı sayesinde. Genişletmek için tıkla ... İnşallah öyle olur.
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap Adamsın Sony. Android'in mihenk taşı olma yolunda ilerliyor resmen bu firma.
Emre Üye furkankaya559758' Alıntı: Sony kendi telefonlarına bakmadan Apple ile dalga geçiyor. Genişletmek için tıkla ... Bak Simdi Sony Bakıyormu Telefonlarına. Sucrofe' Alıntı: Satıyor mu satmıyor mu şu elinizin altındaki internetle bakabilirsiniz. Üstelik şu "para alıyor" muhabbeti ayrı bir konu zaten. Genişletmek için tıkla ... Satıyorki Güncelleme Veriyor Bilmeden Konuşma.
furkankaya559758' Alıntı: Sony kendi telefonlarına bakmadan Apple ile dalga geçiyor. Genişletmek için tıkla ... Bak Simdi Sony Bakıyormu Telefonlarına. Sucrofe' Alıntı: Satıyor mu satmıyor mu şu elinizin altındaki internetle bakabilirsiniz. Üstelik şu "para alıyor" muhabbeti ayrı bir konu zaten. Genişletmek için tıkla ... Satıyorki Güncelleme Veriyor Bilmeden Konuşma.
Invoke Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çabuk gelse de en azından Z3 e falan... Biz de android L de walkman kullansak. şuan ki walkman art ile çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Önceden çalışmamıştı garip bir şekilde çalıştı şimdi yeni 5.0 ile. İyi iyi. Sony hiç güncellemese de olur artık. Beni bağlamaz.
-qarapapaq-' Alıntı: Çabuk gelse de en azından Z3 e falan... Biz de android L de walkman kullansak. şuan ki walkman art ile çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Önceden çalışmamıştı garip bir şekilde çalıştı şimdi yeni 5.0 ile. İyi iyi. Sony hiç güncellemese de olur artık. Beni bağlamaz.
Penci Hoca Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Önceden çalışmamıştı garip bir şekilde çalıştı şimdi yeni 5.0 ile. İyi iyi. Sony hiç güncellemese de olur artık. Beni bağlamaz. Genişletmek için tıkla ... Sende olan 5.0 bizde neden olmasin? Bizde android 5.0 kullanmak isteris tabi stok rom olarak.
-qarapapaq-' Alıntı: Önceden çalışmamıştı garip bir şekilde çalıştı şimdi yeni 5.0 ile. İyi iyi. Sony hiç güncellemese de olur artık. Beni bağlamaz. Genişletmek için tıkla ... Sende olan 5.0 bizde neden olmasin? Bizde android 5.0 kullanmak isteris tabi stok rom olarak.
Invoke Üye Penci Hoca' Alıntı: Sende olan 5.0 bizde neden olmasin? Bizde android 5.0 kullanmak isteris tabi stok rom olarak. Genişletmek için tıkla ... Olsun olsun. Sizde de olsun.
Penci Hoca' Alıntı: Sende olan 5.0 bizde neden olmasin? Bizde android 5.0 kullanmak isteris tabi stok rom olarak. Genişletmek için tıkla ... Olsun olsun. Sizde de olsun.