Penci Hoca Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Çabuk gelse de en azından Z3 e falan... Biz de android L de walkman kullansak. şuan ki walkman art ile çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Hayır haberde Sony güncelleme İlk önce Xperia Z Ultra Google Edition cihaza 1-2 hafta içinde verecekmiş. Son düzenleme: 17 Eki 2014
-qarapapaq-' Alıntı: Çabuk gelse de en azından Z3 e falan... Biz de android L de walkman kullansak. şuan ki walkman art ile çalışmıyor. Genişletmek için tıkla ... Hayır haberde Sony güncelleme İlk önce Xperia Z Ultra Google Edition cihaza 1-2 hafta içinde verecekmiş.
Nextman Emekli Yönetici MaxipmaN' Alıntı: Tftli 5.0 kullanacagıma süper amoledli 4.4.4 kullanırım Genişletmek için tıkla ... Benim TFT senin Amoledi döver Ciddimisin sen Atakan
MaxipmaN' Alıntı: Tftli 5.0 kullanacagıma süper amoledli 4.4.4 kullanırım Genişletmek için tıkla ... Benim TFT senin Amoledi döver Ciddimisin sen Atakan
MaxipmaN Üye Nextman' Alıntı: Benim TFT senin Amoledi döver Ciddimisin sen Atakan Genişletmek için tıkla ... kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır
Nextman' Alıntı: Benim TFT senin Amoledi döver Ciddimisin sen Atakan Genişletmek için tıkla ... kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır
NEXUS Üye MaxipmaN' Alıntı: Tftli 5.0 kullanacagıma süper amoledli 4.4.4 kullanırım Genişletmek için tıkla ... , 5.0 gerçekten çok harika ama , 5.0 a tıklayınca uzun , flappy bird çıkıyor
MaxipmaN' Alıntı: Tftli 5.0 kullanacagıma süper amoledli 4.4.4 kullanırım Genişletmek için tıkla ... , 5.0 gerçekten çok harika ama , 5.0 a tıklayınca uzun , flappy bird çıkıyor
MaxipmaN Üye .NeXuS.' Alıntı: , 5.0 gerçekten çok harika ama , 5.0 a tıklayınca uzun , flappy bird çıkıyor Genişletmek için tıkla ... samsungun vereceği 5.0dan cacık olmaz ya
.NeXuS.' Alıntı: , 5.0 gerçekten çok harika ama , 5.0 a tıklayınca uzun , flappy bird çıkıyor Genişletmek için tıkla ... samsungun vereceği 5.0dan cacık olmaz ya
Nextman Emekli Yönetici MaxipmaN' Alıntı: kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır Genişletmek için tıkla ... Hayır biliyorum öyle bir yazmışsınki bende dövüş olur anca dedim
MaxipmaN' Alıntı: kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır Genişletmek için tıkla ... Hayır biliyorum öyle bir yazmışsınki bende dövüş olur anca dedim
NEXUS Üye MaxipmaN' Alıntı: kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır Genişletmek için tıkla ... nexus 7 ilkiyse o biraz kötüyüydüde nexus 4-5-6-7(2013)-9-10 un kullandığı ekran çok güzel , amoled güneşte pek belli olmuyor. MaxipmaN' Alıntı: samsungun vereceği 5.0dan cacık olmaz ya Genişletmek için tıkla ... lg de aynı şekilde , g3 kullananlarada hayırlı olsun gelecek sene m çıkınca Lolipop u alıyolar
MaxipmaN' Alıntı: kardeşimde nexus7 tablet var çok kötü geliyor renkleri, çok alıştım amolede 3 yıldır Genişletmek için tıkla ... nexus 7 ilkiyse o biraz kötüyüydüde nexus 4-5-6-7(2013)-9-10 un kullandığı ekran çok güzel , amoled güneşte pek belli olmuyor. MaxipmaN' Alıntı: samsungun vereceği 5.0dan cacık olmaz ya Genişletmek için tıkla ... lg de aynı şekilde , g3 kullananlarada hayırlı olsun gelecek sene m çıkınca Lolipop u alıyolar
MaxipmaN Üye .NeXuS.' Alıntı: nexus 7 ilkiyse o biraz kötüyüydüde nexus 4-5-6-7(2013)-9-10 un kullandığı ekran çok güzel , amoled güneşte pek belli olmuyor. lg de aynı şekilde , g3 kullananlarada hayırlı olsun gelecek sene m çıkınca Lolipop u alıyolar Genişletmek için tıkla ... aynen birinci versiyon,ama lgnin 450tllik tvsinde bile ekran çok iyi
.NeXuS.' Alıntı: nexus 7 ilkiyse o biraz kötüyüydüde nexus 4-5-6-7(2013)-9-10 un kullandığı ekran çok güzel , amoled güneşte pek belli olmuyor. lg de aynı şekilde , g3 kullananlarada hayırlı olsun gelecek sene m çıkınca Lolipop u alıyolar Genişletmek için tıkla ... aynen birinci versiyon,ama lgnin 450tllik tvsinde bile ekran çok iyi
NEXUS Üye furkankaya559758' Alıntı: 5.0 ile neler geleceğini biliyor musunuz arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... eski holo androidden eser yok. başından aşağısına kadar değişlmeyen hiçbirşeyi yok.
furkankaya559758' Alıntı: 5.0 ile neler geleceğini biliyor musunuz arkadaşlar? Genişletmek için tıkla ... eski holo androidden eser yok. başından aşağısına kadar değişlmeyen hiçbirşeyi yok.
teknolojibaronu Üye Z1 çıkalı 1.5 yıl falan oldu zaten vermesi lazım. Z2 de yeni Z3 te bi zahmet ama Z ye vermesi çok iyi !
Z1 çıkalı 1.5 yıl falan oldu zaten vermesi lazım. Z2 de yeni Z3 te bi zahmet ama Z ye vermesi çok iyi !
MaxipmaN Üye .NeXuS.' Alıntı: Sony çok iyi gerçekten samsung ve lg ibret alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... note2yi falan geçtim de daha s5 falan 4.4.4 alacak L ne zaman gelecek ya pardon ya s5 L mi alcaktı karıştı
.NeXuS.' Alıntı: Sony çok iyi gerçekten samsung ve lg ibret alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... note2yi falan geçtim de daha s5 falan 4.4.4 alacak L ne zaman gelecek ya pardon ya s5 L mi alcaktı karıştı
teknolojibaronu Üye .NeXuS.' Alıntı: Sony çok iyi gerçekten samsung ve lg ibret alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Samsung LTE değilde avrupa kısmı alırsa alsın exynos illetinden vazgeçemediler bi an önce gelse şu lte de kurtulsak
.NeXuS.' Alıntı: Sony çok iyi gerçekten samsung ve lg ibret alması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Samsung LTE değilde avrupa kısmı alırsa alsın exynos illetinden vazgeçemediler bi an önce gelse şu lte de kurtulsak
furkankaya559758 Üye .NeXuS.' Alıntı: eski holo androidden eser yok. başından aşağısına kadar değişlmeyen hiçbirşeyi yok. Genişletmek için tıkla ... Bunu yaparken stabilliği bozmasalar iyi olur. Sonuçta Sony'i bir nevi de stabil olduğundan seçtim..
.NeXuS.' Alıntı: eski holo androidden eser yok. başından aşağısına kadar değişlmeyen hiçbirşeyi yok. Genişletmek için tıkla ... Bunu yaparken stabilliği bozmasalar iyi olur. Sonuçta Sony'i bir nevi de stabil olduğundan seçtim..