Tavsiye sony z5 le 950 xl takas yapmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

takas

• sony z5

Kullanılan: 19 70.4%
  • 950 xl

Kullanılan: 8 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    27

kamasan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 950 xl oldu oldu yoksa bekleyeceğim surface phone yi

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
windows 10 mobil yerine oturana kadar z5 iyidir

kamasan

Üye
    Konu Sahibi
vlla elimden düştü kırıldı

karayel90

karayel90

Üye
Dostum alınma ama bunun tarifi Attan inip eşşeğe binmek :horse:

• Beğen
Tepkiler: versino2
man20

man20

Üye
Surface phone'yi bekle bari.

ON9

ON9

Üye
sırf sony mevzubahsi olduğundan 950 ile takas ederdim.( Sony bence gördüğüm kadarıyla en berbat -yazılım açısından- Android telefonlar. Fonksiyonellik yok gibi geldi bana samsung ve Lg'nin yanından geçemez. Şahsi kanaatim İlle de Android kullanıyor/kullanacak olsaydım tek tercihim Samsung olurdu.

man20

man20

Üye
sırf sony mevzubahsi olduğundan 950 ile takas ederdim.( Sony bence gördüğüm kadarıyla en berbat -yazılım açısından- Android telefonlar. Fonksiyonellik yok gibi geldi bana samsung ve Lg'nin yanından geçemez. Şahsi kanaatim İlle de Android kullanıyor/kullanacak olsaydım tek tercihim Samsung olurdu.
Sanki 950 çok fonksiyonel de 950 ile değiştirmesini istiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Android daha sade windows babamda var hiç pratik değil. Alışırsın bence takas etme. Yazılım en berbar denmiş de yazılım olarak en iyilerden. Fonksiyonellik olsum diye zamanla kasma yapan arayüze gerek yok sade bir sistemi var

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sony nin en sevdiğim yanı arayüz basit olduğu için stabil olması ve dayanıklı donanıma sahip olması. he ben olsam 950xl ile takas etmek istermiydim ? kesinlikle isterdim. 950xl varken Android kullanamazdım :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ON9

ON9

Üye
@man20 biz zaten kötüyüz de sony androidin hazinesi içinde dilencilik yapıyor. O daha kötü bence :)

man20

man20

Üye
@man20 biz zaten kötüyüz de sony androidin hazinesi içinde dilencilik yapıyor. O daha kötü bence :)
Sony'de sistem oturulu ve stabil. Benim sony'de rahatsız olduğum tek şey kamera ayarlarının kısıtlı olması. Ben sadece sizin 950'ye geçin tavsiyenize şok olduğum için sizin bakış açınızdan bakaraktan sony'nin fonksiyonel olmadığını kabul ettim.

• Beğen
Tepkiler: ON9

yunusarpc

Üye
lumia 950 siyah var elimde bulgaristandan alma sıfır cihaz hiç kullanılmadı pasaport kayıtlı hiçbir sıkıntısı yok ayriyettende yedek bataryası kılıf ekran koruyucu ve kutulu tüm aksamları ile verilecektir almak isteyen arayabilir cihaz sıfırdır isteyen gelip eldende alabilir 05432360240

Üst Alt