Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLumia 950 XL, Microsoft Store’da Yarım Günde Tükendi
Sponsorlu Bağlantılar
Emre
Üye
Android sistemine laf atanlar hangi versiyonda kaldı merak ediyorum açıkçası.
Zaten suanda gm 4g kullanıyorum gecenlerde A101 den 535 aldim anneme hediye olarak ne yalan soyleyim hosuma gitti yani belki birdahaki sefere wp denerim
almadan once benimle irtibata geçerseniz yada wp genel bölümünde aklınızdaki fiyatı ve istediğiniz özellikleri belirtirek konu açarsanız yardımcı olabiliriz
almadan once benimle irtibata geçerseniz yada wp genel bölümünde aklınızdaki fiyatı ve istediğiniz özellikleri belirtirek konu açarsanız yardımcı olabiliriz
2.2 gb den itibaren kullanıyorum suanda and6 kullaniyorum suana dek galaxy ace, mini 2 huawei vision, p1 , xperia z intoch4 zenfone 5 , g2 suanda da 4g
2.2 gb den itibaren kullanıyorum suanda and6 kullaniyorum suana dek galaxy ace, mini 2 huawei vision, p1 , xperia z intoch4 zenfone 5 , g2 suanda da 4g
Metariel tasarima fazla alışamadigim icin kitkat hocam android ne kadar geniş kisilestirme secenekleri ile gelsede ne yalan soyleyim bıktim sıkıcı geliyor yani bide ben zip pirt rom degistiren birisiyim cihaz az bise kasmaya baslasa direk ya degis yada sifirla
Gm 4g kullanıyorum bende 2 aydır takılma vs hiç yok Nexus 5 kullananlar bile cihazın çok iyi olduğunu beklediklerinden seri olduğunu falan söylüyorlar pili de cabası 2 gün kullanımda 6 saat ekran süresi [emoji41]
mucalt
Üye
Benim icin stabil olmasi onemli. Android kitkat kullaniyorum. Acikcasi hic memnun degilim
Gm 4g kullanıyorum bende 2 aydır takılma vs hiç yok Nexus 5 kullananlar bile cihazın çok iyi olduğunu beklediklerinden seri olduğunu falan söylüyorlar pili de cabası 2 gün kullanımda 6 saat ekran süresi [emoji41]