Haber Sony Xperia Z3+ resmi olarak duyuruldu: 5.2 inç, Snapdragon 810, 3GB RAM, 20.7MP kamera

biliyorum
ama orası kazık
Apple zengin işi. Telefon taksit yapılmıyor. Taksitsiz nakit alan Apple store dan ya da zorlu centerdan alıyor. Buradaki fiyatları da gösterdim. Veya operatörlerden 3000tl ye taksitle alıyor. 2400lira Nakit verip telefoncudan alan görmedim ben.

İos cularla hiç tartışmaya giremem mantık olarak zaten ios a sd kart yanlış. Dosya yöneticisi bile olmayan sisteme sd kart takılsa nolur kullanamadiktan sonra

İos cularla hiç tartışmaya giremem mantık olarak zaten ios a sd kart yanlış. Dosya yöneticisi bile olmayan sisteme sd kart takılsa nolur kullanamadiktan sonra
Telefona attığın resimi telefondan silemiyorsun. Dosya yöneticisi de nedir ki )

Tepkiler: byAndroid

21. yüzyılda hala iTools ve alternatif pek çok dosya yöneticisi olduğundan habersiz birine SD kartın gerekmediğini anlatsan ne fayda.

apple zengin işi ama artık firmalar da az paraya çıkarmıyo baksana s6 z3+ m9 vb hepsi 2500 üstü
21. yüzyılda hala iTools ve alternatif pek çok dosya yöneticisi olduğundan habersiz birine SD kartın gerekmediğini anlatsan ne fayda.
alakasız iki sistem ve sürekli bunu anlatıp karşılaştırmaya çalışmak

Yanımda hep pc ile mi dolasicam itool için. Yazma artık uzatma.

apple zengin işi ama artık firmalar da az paraya çıkarmıyo baksana s6 z3+ m9 vb hepsi 2500 üstü
Android tercih edenler ile Apple aynı değil işte. Benim günüm mobil sektörde geçiyor. Millet troy veya Apple store dan nakit alıyor 2 şer 2 şer

Çöp dosyadan kastın nedir ? Telefonunda devlet kaydı mı tutuyorsun
mesela hergün takıp temizliyorum en az 400 mb insta, 150 civarı fb , 500 falan tumblr snapchat tapatalk falan derken rahat 1 gb çöp oluyo
telefonda 1.5 gb boş ver var zaten

mesela hergün takıp temizliyorum en az 400 mb insta, 150 civarı fb , 500 falan tumblr snapchat tapatalk falan derken rahat 1 gb çöp oluyo
telefonda 1.5 gb boş ver var zaten
Dostum çöp dosya dediğin instagram verisi, onu silersen instagramı kullanamazsın.

Şuan telefon alan cebine sıkar. Acil değilse bekleyin istikrar olmalı ki bir şey almak için uygun zamanı kestirebilelim. Acilse Note 3 Z2 G3 gibi "3GB RAM" li cihazlar alın derim.

Dostum çöp dosya dediğin instagram verisi, onu silersen instagramı kullanamazsın.
cache dosyalarından bahsediyorum sistem falan değil önbelleğe alınmış şeyler yani
Şuan telefon alan cebine sıkar. Acil değilse bekleyin istikrar olmalı ki bir şey almak için uygun zamanı kestirebilelim. Acilse Note 3 Z2 G3 gibi "3GB RAM" li cihazlar alın derim.
aynen öyle zaten eylül civarı almayı planlıyorum bi 6s çıksın ona bakalım o zamana başka şeyler de çıkar :/