tarık_07
Üye
Elden verdim.Elden mi verdn kargodayla mı?
Elden verdim.Elden mi verdn kargodayla mı?
Benim de alt hoparlör cızırtı yapıyor biraz. Yada Walkmandan sonra oldu müziğe güncelleyince anlamadım.Elden verdim.
Telefonu sıfırla walkmane geri döner. Walkmande dene haka cızırtı yapıyosa gönder garantiye.Benim de alt hoparlör cızırtı yapıyor biraz. Yada Walkmandan sonra oldu müziğe güncelleyince anlamadım.
Bende bi cızırtı yok. Ses temiz ve berrak geliyor.Sende var mı cızırtı? Biraz alt cızırtı yapıyor?
Bende bi cızırtı yok. Ses temiz ve berrak geliyor.Sende var mı cızırtı? Biraz alt cızırtı yapıyor?
Müzik dinlerken mi oluyo cızırtı? Yoksa herhangibi sesdemi?Patlak olduğunu nasıl anlarız? Ses aynı sadece cızırtı yapıyor. Sorun ne olabilir?
Müzige gir ayarlara gir orda muzik bilgilerini duzenle var sadece bulursa isimlerini ve albumlerini bulur ve albumlere ayırırBeyler bayanlar bende yeni z2 aldım bugünve bu müzik listesini kendi düzenleyip isimlerini kendi düzenlediği bir program varmı bilen varmıdır acaba?
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim. :-)Beyler bayanlar bende yeni z2 aldım bugünve bu müzik listesini kendi düzenleyip isimlerini kendi düzenlediği bir program varmı bilen varmıdır acaba?
eyv saolsınHayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim. :-)

bendekı daha karışık isimlernden çok sound 1- 2 gibi onlarıda müzigine göre bulup seçme sansı yokmudur?Müzige gir ayarlara gir orda muzik bilgilerini duzenle var sadece bulursa isimlerini ve albumlerini bulur ve albumlere ayırır
Zaten muzige gore secer. Track id kullanarak buluyor.eyv saolsın
bendekı daha karışık isimlernden çok sound 1- 2 gibi onlarıda müzigine göre bulup seçme sansı yokmudur?
Nereden ne kadar aldınız? Bir yerinde bir sorun var mı? Kasa açıklığı gibi?Beyler bayanlar bende yeni z2 aldım bugünve bu müzik listesini kendi düzenleyip isimlerini kendi düzenlediği bir program varmı bilen varmıdır acaba?
Xperia Klavyeye güncelleme gelmiş

Canım bende kasa açıklığı vardı. Hatta başka sorunlarda vardı. Servise verdim yapıp gönderdiler. Tel değişimi yapmazlar diye tahmin ediyorum. Bu konunun 17. Sayfa 12. Yorumuna, bide 20. Sayfanın 5. Yorumunu oku orda anlattım hep.Ve aramızda kasa açıklığı olup da garantiye verip iyi sonuç olan var mı? Açıklık varsa tamir ya da değişim oluyor mu?
Olabiliyor bazen her telefonda. Telefon ne kadar dolu oldugunu karistarabiliyor. Tamamen bitip kapaninca yuzde yuze kadar telefon kapali biçimde şarj edin. Bunu iki kez tekrarlayın.Arkadaşlar şarjla ilgili ufak bi sıkıntı oldu gece %96'da şarjdan çıkarıp bir süre MKX oynadım %50-60 larda bıraktım sabah kalktığımda tel şarjı %0 bitmiş ve kapanmıştı bu neden olmuş olabilir...7 aylık Z2.)
Acaba bu batarya sorunları clean master uygulaması kullanmaktan kaynaklanıyor olabilir mi? NAWY miydi neydi onun "Android ram yönetimi" diye bi konusu vardı da orda bu tarz programların bataryalara kötü etkisi olduğu yazıyordu.Olabiliyor bazen her telefonda. Telefon ne kadar dolu oldugunu karistarabiliyor. Tamamen bitip kapaninca yuzde yuze kadar telefon kapali biçimde şarj edin. Bunu iki kez tekrarlayın.