Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

tarık_07

Üye
Benim de alt hoparlör cızırtı yapıyor biraz. Yada Walkmandan sonra oldu müziğe güncelleyince anlamadım.
Telefonu sıfırla walkmane geri döner. Walkmande dene haka cızırtı yapıyosa gönder garantiye.

yakupb03

yakupb03

Üye
Sende var mı cızırtı? Biraz alt cızırtı yapıyor?

yakupb03

yakupb03

Üye
Patlak olduğunu nasıl anlarız? Ses aynı sadece cızırtı yapıyor. Sorun ne olabilir?

yakupb03

yakupb03

Üye
Herhangi bir seste ama ses seviyesi aynı. Her hangi bir problem yok başta vuruyor bilmiyorum.

tarık_07

Üye
Başka bi cihazla kıyaslama şansın varsa bi dene derim.

0MG90

0MG90

Üye
Xperia Klavyeye güncelleme gelmiş

Yeni z2 alan çoçuk

Üye
Beyler bayanlar bende yeni z2 aldım bugün :) ve bu müzik listesini kendi düzenleyip isimlerini kendi düzenlediği bir program varmı bilen varmıdır acaba?

alfo9403

alfo9403

Üye
Beyler bayanlar bende yeni z2 aldım bugün :) ve bu müzik listesini kendi düzenleyip isimlerini kendi düzenlediği bir program varmı bilen varmıdır acaba?
Müzige gir ayarlara gir orda muzik bilgilerini duzenle var sadece bulursa isimlerini ve albumlerini bulur ve albumlere ayırır

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Nereden ne kadar aldınız? Bir yerinde bir sorun var mı? Kasa açıklığı gibi?

-------

Ve aramızda kasa açıklığı olup da garantiye verip iyi sonuç olan var mı? Açıklık varsa tamir ya da değişim oluyor mu?

----

Xperia Klavyeye güncelleme gelmiş

Bana da geldi. :ehe

Son düzenleme:
man20

man20

Üye
Ve aramızda kasa açıklığı olup da garantiye verip iyi sonuç olan var mı? Açıklık varsa tamir ya da değişim oluyor mu?
Canım bende kasa açıklığı vardı. Hatta başka sorunlarda vardı. Servise verdim yapıp gönderdiler. Tel değişimi yapmazlar diye tahmin ediyorum. Bu konunun 17. Sayfa 12. Yorumuna, bide 20. Sayfanın 5. Yorumunu oku orda anlattım hep.

• Beğen
Tepkiler: yakupb03 ve Invoke
by_FeAr

by_FeAr

Üye
Arkadaşlar şarjla ilgili ufak bi sıkıntı oldu gece %96'da şarjdan çıkarıp bir süre MKX oynadım %50-60 larda bıraktım sabah kalktığımda tel şarjı %0 bitmiş ve kapanmıştı bu neden olmuş olabilir...7 aylık Z2.)

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaşlar şarjla ilgili ufak bi sıkıntı oldu gece %96'da şarjdan çıkarıp bir süre MKX oynadım %50-60 larda bıraktım sabah kalktığımda tel şarjı %0 bitmiş ve kapanmıştı bu neden olmuş olabilir...7 aylık Z2.)
Olabiliyor bazen her telefonda. Telefon ne kadar dolu oldugunu karistarabiliyor. Tamamen bitip kapaninca yuzde yuze kadar telefon kapali biçimde şarj edin. Bunu iki kez tekrarlayın.

man20

man20

Üye
Olabiliyor bazen her telefonda. Telefon ne kadar dolu oldugunu karistarabiliyor. Tamamen bitip kapaninca yuzde yuze kadar telefon kapali biçimde şarj edin. Bunu iki kez tekrarlayın.
Acaba bu batarya sorunları clean master uygulaması kullanmaktan kaynaklanıyor olabilir mi? NAWY miydi neydi onun "Android ram yönetimi" diye bi konusu vardı da orda bu tarz programların bataryalara kötü etkisi olduğu yazıyordu.

Üst Alt