alfo9403
Üye
*#*#7378423#*#* burdan servis teste gir pressure test varAllah Allah. test koduyla nasıl oluyor peki.
*#*#7378423#*#* burdan servis teste gir pressure test varAllah Allah. test koduyla nasıl oluyor peki.
Allah Allah. test koduyla nasıl oluyor peki.
Aynen bunla bakılabiliyor*#*#7378423#*#* burdan servis teste gir pressure test var
Nasıl doldurdun o kadar, hafıza kartı yok mu?Benim telefonda 500 mb kadar alan olmasına rağmen yeterli alan yok deyip uygulama güncellemiyor 4mblık, 10mblık uygulama inerken hata veriyor yeterli alan yok diye. Niye böyle sacma hatalar veriyor 500 mb telefonda kullanılamayan alan felan mı?
sorun şu ki oyunları SD karta taşıdığın zaman bütün veriler SD karta geçmiyor yarı yarıya geçiyor.Nasıl doldurdun o kadar, hafıza kartı yok mu?
Evet, Android M ile hepsi geçecekti sanırım. O zaman daha iyi olacak.sorun şu ki oyunları SD karta taşıdığın zaman bütün veriler SD karta geçmiyor yarı yarıya geçiyor.
Kart varda 3 oyun toplamda 8gb zatenNasıl doldurdun o kadar, hafıza kartı yok mu?
geri kalan hafizayı ön bellek diye bisey kullaniyor 1.50 gb. Foto vs hep hazifa kartında telefonda uygulama harici veri yok.Yarisi bile geçmiyor. 2gblik oyun 600 mb felan geçtisorun şu ki oyunları SD karta taşıdığın zaman bütün veriler SD karta geçmiyor yarı yarıya geçiyor.
burdan, ön belleğe alınan verilere tıkla sil de biraz daha boşalıyor. ön belleğe alınan verileri silince bişi olur mu? ben bi kere silmiştim bi sorun olmamıştı.şu durumda telefona hiçbirşey yüklenmiyor hafıza dolu uyarısı yüzünden. Yine sıfırlamak gerekicek telefonu.
burdan, ön belleğe alınan verilere tıkla sil de biraz daha boşalıyor. ön belleğe alınan verileri silince bişi olur mu? ben bi kere silmiştim bi sorun olmamıştı.
Gecen aylarda yeni kablo gelirse buraya yazarim demistim. Yaklaşık 20 gun kadar oldu kullanalı. Eski kablo gibi herhangi bir temssizlik olmuyor o konuda gayet iyi. Sarj süresi standart değişme yok. Ayrıca bir ısınma problemi yok kendi şarj kablosu takılı iken ne kadar ısınıyorsa o kadar isiniyor. Manyetik gücü eski kablodan daha az düz zemine koymak gerekiyor telefonu yoksa kablo çıkabiliyor. Oyun oynarken felan sıkıntı yok telefonu saga sola egince cıkmıyor yani. Fiyatı 2.50 dolarAynen orjinal yok. Bende cinden aldım duzgun sarj etmiyordu simdi bir tane daha aldım gelirse ve iyiyse yazarim buraya eskisi bu. Bu tip kablo cok var çin sitelerinde almanizi tavsiye etmem kablo icerde temassizlik yapıyor ama manyetigi iyi kablodan tutunca telefon düşmüyor.
Gecen aylarda yeni kablo gelirse buraya yazarim demistim. Yaklaşık 20 gun kadar oldu kullanalı. Eski kablo gibi herhangi bir temssizlik olmuyor o konuda gayet iyi. Sarj süresi standart değişme yok. Ayrıca bir ısınma problemi yok kendi şarj kablosu takılı iken ne kadar ısınıyorsa o kadar isiniyor. Manyetik gücü eski kablodan daha az düz zemine koymak gerekiyor telefonu yoksa kablo çıkabiliyor. Oyun oynarken felan sıkıntı yok telefonu saga sola egince cıkmıyor yani. Fiyatı 2.50 dolar
Manuelde 3200 otomatik mod 6400 e kadar çıkıyor.Sizin kameralarda maksimum iso değeri kaç arkadaşlar
Bende güncel diyor neymiş bu?hadi insallah bi android güncellemesi gelmis olsun