Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

alfo9403

alfo9403

Üye
Birde reset customization secenegine tıklamayın telefonu komple resetliyor ben ayarlari resetler felan diye tahnin ediyordum

alfo9403

alfo9403

Üye
Benim telefonda 500 mb kadar alan olmasına rağmen yeterli alan yok deyip uygulama güncellemiyor 4mblık, 10mblık uygulama inerken hata veriyor yeterli alan yok diye. Niye böyle sacma hatalar veriyor 500 mb telefonda kullanılamayan alan felan mı?

0MG90

0MG90

Üye
Benim telefonda 500 mb kadar alan olmasına rağmen yeterli alan yok deyip uygulama güncellemiyor 4mblık, 10mblık uygulama inerken hata veriyor yeterli alan yok diye. Niye böyle sacma hatalar veriyor 500 mb telefonda kullanılamayan alan felan mı?
Nasıl doldurdun o kadar, hafıza kartı yok mu?

0MG90

0MG90

Üye
sorun şu ki oyunları SD karta taşıdığın zaman bütün veriler SD karta geçmiyor yarı yarıya geçiyor.
Evet, Android M ile hepsi geçecekti sanırım. O zaman daha iyi olacak.

alfo9403

alfo9403

Üye
Nasıl doldurdun o kadar, hafıza kartı yok mu?
Kart varda 3 oyun toplamda 8gb zaten :D geri kalan hafizayı ön bellek diye bisey kullaniyor 1.50 gb. Foto vs hep hazifa kartında telefonda uygulama harici veri yok.

alfo9403

alfo9403

Üye
alfo9403

alfo9403

Üye
şu durumda telefona hiçbirşey yüklenmiyor hafıza dolu uyarısı yüzünden. Yine sıfırlamak gerekicek telefonu.

man20

man20

Üye
şu durumda telefona hiçbirşey yüklenmiyor hafıza dolu uyarısı yüzünden. Yine sıfırlamak gerekicek telefonu.
burdan, ön belleğe alınan verilere tıkla sil de biraz daha boşalıyor. ön belleğe alınan verileri silince bişi olur mu? ben bi kere silmiştim bi sorun olmamıştı.

alfo9403

alfo9403

Üye
Sanırım kayıtlı internet şifreleri, uygulama verileri, klavye kelimeleri, telefonun kisisellestirilmiş ayarları felan kayboluyor. Formatlamadan önce deneyeceğim. Büyük ihtimalde formatlarsam garantiye gonderecegim ölü piksel dolayısıyla. Oyunları vs google hesabına yedeklemem lazım. Bunlarla garantiye gondermeden once nasilsa ugrasacagim o zaman denerim.
burdan, ön belleğe alınan verilere tıkla sil de biraz daha boşalıyor. ön belleğe alınan verileri silince bişi olur mu? ben bi kere silmiştim bi sorun olmamıştı.

alfo9403

alfo9403

Üye
Aynen orjinal yok. Bende cinden aldım duzgun sarj etmiyordu simdi bir tane daha aldım gelirse ve iyiyse yazarim buraya eskisi bu. Bu tip kablo cok var çin sitelerinde almanizi tavsiye etmem kablo icerde temassizlik yapıyor ama manyetigi iyi kablodan tutunca telefon düşmüyor.
Gecen aylarda yeni kablo gelirse buraya yazarim demistim. Yaklaşık 20 gun kadar oldu kullanalı. Eski kablo gibi herhangi bir temssizlik olmuyor o konuda gayet iyi. Sarj süresi standart değişme yok. Ayrıca bir ısınma problemi yok kendi şarj kablosu takılı iken ne kadar ısınıyorsa o kadar isiniyor. Manyetik gücü eski kablodan daha az düz zemine koymak gerekiyor telefonu yoksa kablo çıkabiliyor. Oyun oynarken felan sıkıntı yok telefonu saga sola egince cıkmıyor yani. Fiyatı 2.50 dolar

alfo9403

alfo9403

Üye
Gecen aylarda yeni kablo gelirse buraya yazarim demistim. Yaklaşık 20 gun kadar oldu kullanalı. Eski kablo gibi herhangi bir temssizlik olmuyor o konuda gayet iyi. Sarj süresi standart değişme yok. Ayrıca bir ısınma problemi yok kendi şarj kablosu takılı iken ne kadar ısınıyorsa o kadar isiniyor. Manyetik gücü eski kablodan daha az düz zemine koymak gerekiyor telefonu yoksa kablo çıkabiliyor. Oyun oynarken felan sıkıntı yok telefonu saga sola egince cıkmıyor yani. Fiyatı 2.50 dolar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Sizin kameralarda maksimum iso değeri kaç arkadaşlar

alfo9403

alfo9403

Üye
hadi insallah bi android güncellemesi gelmis olsun

alfo9403

alfo9403

Üye
Bisey cikmadi maalesef :(