Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar şarjla ilgili ufak bi sıkıntı oldu gece %96'da şarjdan çıkarıp bir süre MKX oynadım %50-60 larda bıraktım sabah kalktığımda tel şarjı %0 bitmiş ve kapanmıştı bu neden olmuş olabilir...7 aylık Z2.)
lolipop kullanıyorsan bu bende de oluyor. kitkata geri dönersen öyle bir şey yaşamazsın.

by_FeAr

by_FeAr

Üye
lolipop kullanıyorsan bu bende de oluyor. kitkata geri dönersen öyle bir şey yaşamazsın.

evet lolipop kullanıyorum ilk çıktından beri ama ilkdefa böyle bişey oldu..

yakupb03

yakupb03

Üye
Arkadaşlar şarjla ilgili ufak bi sıkıntı oldu gece %96'da şarjdan çıkarıp bir süre MKX oynadım %50-60 larda bıraktım sabah kalktığımda tel şarjı %0 bitmiş ve kapanmıştı bu neden olmuş olabilir...7 aylık Z2.)
Dock kullanıyorum bende de oluyo bazen bir buçuk yıl içinde 3 kere olmuştur. Tepki vermiyor telefon. Bi baktım şarjı yok. :-) değişik :-) bende de var ama o sorun :-)

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Kalibrasyon bozuk olsa hep bozuk olur bir kere olup düzgün devam etmez ki 3-5% den bahsetmiyorsunuz 60% çok fazla.
Gece cihazı uyanık tutan bir şey olabilir arkaplanda.

Yeni z2 alan çoçuk

Üye
Nereden ne kadar aldınız? Bir yerinde bir sorun var mı? Kasa açıklığı gibi?

-------

Ve aramızda kasa açıklığı olup da garantiye verip iyi sonuç olan var mı? Açıklık varsa tamir ya da değişim oluyor mu?

----

Bana da geldi. :ehe
ben aldım bende de var kasa açıklığı ama baska bi sorun olmadıgı için gönderme geregi görmedim. Daha doğrusu alırken farketmedim. kronik diye değiştirmedim 15wn34

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperiafrm e bakabilir misiniz? 5.1.1 çıkmış...

0MG90

0MG90

Üye
Bende Xperiablog ta gördüm şimdi

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperiafrm var mı bakabilir misin?

tarık_07

Üye
Bakalım ne zaman gelecek güncelleme.:-)

kapadokyalıusta

Üye
tüm forumdaşların bayramı mübarek olsun

yakupb03

yakupb03

Üye
Japonya için dağıtıma başlanmış hadi hayrola :-) :-)

yakupb03

yakupb03

Üye
Şu an yayınlanmş zaten xperiafrm den indir bakalım yükle

tarık_07

Üye
Acaba sorun sıkıntı çıkartırmı ki. Türkiyeye ne zaman verilecek acaba beklesekmi yüklesekmi.

0MG90

0MG90

Üye
Update Centre ve What's New'e Amazon uygulaması gelmiş onu yüklemek zorunda değilsiniz

• Beğen
Tepkiler: yakupb03

Üst Alt