Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

-No.1-

-No.1-

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Video da program ile led ışıklarını xperai sp,u da ki gibi yapmışlar çok güzel olmuş siz deneyebilirmisiniz arkadaşlar ? açıklamada program falan yazıyor

0MG90

0MG90

Üye
Onun için root lazımdı sanırım

• Beğen
Tepkiler: -No.1-
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kitkat sürümünde denemiştim. Root gerektiriyor doğru

• Beğen
yakupb03

yakupb03

Üye
Yok ben o söylediğinizi xperia s te rootlu xperia z2 de rootruz kullanıyorum.

• Beğen
alfo9403

alfo9403

Üye
Kurşun kalemle telefonu rahatlikla kullanabiliyorum hic deneyen oldu mu :D Dokunmatik cok acaipmis

alfo9403

alfo9403

Üye
O kapali

-No.1-

-No.1-

Üye

Böyle diyince aklıma çok çok eskiden kullandığım sahte telefon geldi :D 60 tl ye almıştım samsung,sony,htc falan her markanın karışımı vardı ekran basmatik olduğu halde bazen anlamazdı vurarak çalıştırırdım 1-2 hafta kullandım sonra çok baş ağrısı yaptığı için atmıştım :D

0MG90

0MG90

Üye
Bende olmuyor ama bazı plastikleri algılıyor dokunmatik :D

alfo9403

alfo9403

Üye
Böyle diyince aklıma çok çok eskiden kullandığım sahte telefon geldi :D 60 tl ye almıştım samsung,sony,htc falan her markanın karışımı vardı ekran basmatik olduğu halde bazen anlamazdı vurarak çalıştırırdım 1-2 hafta kullandım sonra çok baş ağrısı yaptığı için atmıştım :D
:D yok bu sahte de degil. Basmatikler oyledi çin malı bende kullandım kendi kalemi bile vardı. Bu çok ilginç ama hassasiyeti de yuksek baya sanki kendi kalemi gibi

alfo9403

alfo9403

Üye
kalem bu enpara.com vermisti encard alinca. Ucu degistirilebilir kursun kalem içi disi metal

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Faber Castel,Adel,Fatih gibi klasik kurşun kalemleri rahat algılıyor. Metal cisimlerde dahil. Fakat 0.7 tarzı uçlu kalemlerde sıkıntı çıkarıyor. İlk büyük ekran olduğundan dolayı Xperia Z Ultra'ya geldi diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim kusura bakmayın.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Aynen, önce "Z Ultra ile kurşun kalem ile kullanabilirsiniz." diye reklamını yaptılar.

#GÖKHAN#

#GÖKHAN#

Üye
Smart IR Remote ile TV yi uzaktan kumanda edebilir miyiz? Kızılötesi var mı?

0MG90

0MG90

Üye
Kızılötesi yok, wifi ile kontrol edilebiliyor ama

0MG90

0MG90

Üye
Video uygulaması güncellendi
Yeni canlı kayıt uygulaması
Bu da yeni uygulama insanlara yardım edebiliyorsunuz

tarık_07

Üye
Eyvallah cevap için bakalım pazartesi bi gönderelim ne olacak. Bu durum soğuttu beni sonyden. Sony kullanma hevesi kalmadı.
Cihaz bir hafta sonra yapıldı ve aldım servisten. Ekranda jelatin yapışıktı anlamadım kilit tuşu diye gitti ekranda jelatinli geri geldi, servis kağıdında arızalı mekanik parça değiştirildi yazıyor, telefoncu arkadaşım ekranla birlikte kilit tuşu o yüzden tümden değişmiştir dedi varmı bir fikri olan, ALLAH kimseye garanti yüzü göstermesin. İyi forumlar.

yakupb03

yakupb03

Üye
Cihaz bir hafta sonra yapıldı ve aldım servisten. Ekranda jelatin yapışıktı anlamadım kilit tuşu diye gitti ekranda jelatinli geri geldi, servis kağıdında arızalı mekanik parça değiştirildi yazıyor, telefoncu arkadaşım ekranla birlikte kilit tuşu o yüzden tümden değişmiştir dedi varmı bir fikri olan, ALLAH kimseye garanti yüzü göstermesin. İyi forumlar.
Hangi servise ankara teleservice mi?

Üst Alt