Kurşun kalemle telefonu rahatlikla kullanabiliyorum hic deneyen oldu muDokunmatik cok acaipmis
O kapali
60 tl ye almıştım samsung,sony,htc falan her markanın karışımı vardı ekran basmatik olduğu halde bazen anlamazdı vurarak çalıştırırdım 1-2 hafta kullandım sonra çok baş ağrısı yaptığı için atmıştım 
Böyle diyince aklıma çok çok eskiden kullandığım sahte telefon geldi60 tl ye almıştım samsung,sony,htc falan her markanın karışımı vardı ekran basmatik olduğu halde bazen anlamazdı vurarak çalıştırırdım 1-2 hafta kullandım sonra çok baş ağrısı yaptığı için atmıştım
![]()
yok bu sahte de degil. Basmatikler oyledi çin malı bende kullandım kendi kalemi bile vardı. Bu çok ilginç ama hassasiyeti de yuksek baya sanki kendi kalemi gibiCihaz bir hafta sonra yapıldı ve aldım servisten. Ekranda jelatin yapışıktı anlamadım kilit tuşu diye gitti ekranda jelatinli geri geldi, servis kağıdında arızalı mekanik parça değiştirildi yazıyor, telefoncu arkadaşım ekranla birlikte kilit tuşu o yüzden tümden değişmiştir dedi varmı bir fikri olan, ALLAH kimseye garanti yüzü göstermesin. İyi forumlar.Eyvallah cevap için bakalım pazartesi bi gönderelim ne olacak. Bu durum soğuttu beni sonyden. Sony kullanma hevesi kalmadı.
Hangi servise ankara teleservice mi?Cihaz bir hafta sonra yapıldı ve aldım servisten. Ekranda jelatin yapışıktı anlamadım kilit tuşu diye gitti ekranda jelatinli geri geldi, servis kağıdında arızalı mekanik parça değiştirildi yazıyor, telefoncu arkadaşım ekranla birlikte kilit tuşu o yüzden tümden değişmiştir dedi varmı bir fikri olan, ALLAH kimseye garanti yüzü göstermesin. İyi forumlar.
Yok arkadaşım antalya kvk.Hangi servise ankara teleservice mi?
Elden mi verdn kargodayla mı?Yok arkadaşım antalya kvk.