Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Telefondaki yakın çekim problemi için almış olduğum makro lenslerle çektiğim fotoğraflar. Almak isteyenler için fikir oluşturabilir. Ürünleri aliexpressten 3 dolara aldım fiyatına göre kalitesi iyi.
Bende makro lens alıcam Aliexpress ten veya eBay dan linkini atar mısınız aldığınızın

alfo9403

alfo9403

Üye
Bende makro lens alıcam Aliexpress ten veya eBay dan linkini atar mısınız aldığınızın
Burdan almanızı tavsiye ederim çünkü kutuyla birlikte gönderiyorlar lensler zarar görmüyor. Daha once baska bir satıcıdan aynısını almıştım kutusuz geldi, kırılma ihtimali artıyor. "adminSeq"%3A221553730%2C"aeProductSKUEsiDTOs"%3A%5B%7B"skuBulkDiscount"%3A5%2C"skuBulkOrder"%3A5%2C"skuBulkPrice"%3A5.22%2C"skuPrice"%3A5.49%7D%5D%2C"isSkuProperty"%3Afalse%2C"lot"%3Afalse%2C"multiUnitName"%3A"pieces"%2C"numberPerLot"%3A1%2C"oddUnitName"%3A"piece"%2C"offlineDate"%3A1431079462000%2C"productId"%3A32282985698%2C"productMaxPrice"%3A5.49%2C"productMinPrice"%3A5.49%2C"seotitle"%3A"New+Universal+3+in1+Clip-on+Fisheye+Wide+Angle+Macro+Mobile+Phone+Camera+Lens+Kit+For+IPhone+4+5+6+Samsung+S4+S5+Note+3+4+MI3+4S"%2C"shopNumber"%3A1367185%7D&category=%7B"categoryName"%3A"Mobile+Phone+Lenses"%2C"categoryUrl"%3A"http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fcategory%2F200003189%2Fmobile-phone-lenses.html"%7D&productSubject=New-Universal-3-in1-Clip-on-Fisheye-Wide-Angle-Macro-Mobile-Phone-Camera-Lens-Kit-For&productSubject=New-Universal-3-in1-Clip-on-Fisheye-Wide-Angle-Macro-Mobile-Phone-Camera-Lens-Kit-For&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Yeni walkman'in tipi de güzel, adı da music oldu ama henüz beta aşamasında.

alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar bu konum tabanlı wifi 5.0 ile birlikte kalktı mı bulamıyorum. Nasıl açıldığını bilen var mı?

hevale_egit

Üye
Son güncelleme ile hepsini kapat özelliği geldi arkadaşlar

zencibitc

zencibitc

Üye
sarj muthis oldu

Preloader

Preloader

Üye
Acaba benim telefonda mı bir sıkıntı var ya son güncellemeden sonra batarya su gibi gidiyor :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
Walkman Google Play de Music olarak değişti. Güncelleyebilirsiniz.

alfo9403

alfo9403

Üye
Cok kötü olmuş ya yeni muzikte artik şarkı calarken 3 nokta ya tiklayip ses ayarlarina girilmiyor. Muzik icindeki ayarlar kısmına girmek gerekiyor.

0MG90

0MG90

Üye
Ben güncellemiycem

burak_102

burak_102

Üye
Herkes olumsuz yorum yapsın bence

0MG90

0MG90

Üye
Walkman daha iyiydi. Sony'e özel bir şeydi. Music çok sıradan.

• Beğen
Tepkiler: Preloader ve alfo9403
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence eski sürümle pek bir farkı yok gereksiz bir güncelleme ama isminin değişmesi anlamsız olmuş, Walkman ismi Sony ile bütünleşmiş bir isimdi böyle yapmaları işin bütün büyüsünü bozdu. Müzik diye geçmesi olmamış bi de açıklamada Walkman isminin herkes tarafından bilinemeyeceği ve Müzik adının daha kolay anlaşılabileceği, daha evrensel bir ifade olduğu geçiyordu da, e arkadaş Walkman adını bilmeyen kaldı mı ki? Yıllarca Walkman adında bir sıkıntı olmadı da şu saatten sonra mı olacak yani, Walkman ismini bilemeyecek kadar mağarasından çıkmamış adam da Sony kullanıyorsa zaten ya ben adamı camdan atarım ya da o kendini atar.

• Beğen
Tepkiler: eren2934 ve key43
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bilmese bile ne fark edecek ki tıklayınca görecek müzik çalar program olduğunu? :D Saçmalık ama çok da önemli değil.
Uygulama hala değişiyor, walkman beta community'e bakın isterseniz g+ da. İsterseniz beta güncellemelerini de alabilirsiniz.

serecans

serecans

Üye
Arkadaşlar sizin Android Sürümü kaç benim ki 5.0.2 hepsini kapat kaçta geliyor ve güncelleme görünmüyor

Üst Alt