Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
Sanki lolipoptan sonra hoparlör sesinde azalma oldu bana mı öyle geliyor acaba?

kapadokyalıusta

Üye
banada lolipoptan sonra yükseldi gibi geldi

aarslqnn

aarslqnn

Üye

Z2 5.0.2 lolipop Sürümü Root yapımı

mehmet2404

Üye
Merhaba ben de xperia 2 kullanıyorum açıkçası üşendim 54 sayfayı tek tek okumaya. Müzik benim için önemlidir. Fakat bilgisayarımda güzelce düzenlediğim müziklerimde türkçe karakter olduğu için garip şekilli isimler olarak atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

alfo9403

alfo9403

Üye
Merhaba ben de xperia 2 kullanıyorum açıkçası üşendim 54 sayfayı tek tek okumaya. Müzik benim için önemlidir. Fakat bilgisayarımda güzelce düzenlediğim müziklerimde türkçe karakter olduğu için garip şekilli isimler olarak atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Müzik ayarlarda müzik bilgilerini indir var ordan müziği bulup orjinal albüm ve isimlerini otomatik düzeltir. Hepsini bulamayabilir tabiki. Baska yolunu bilmiyorum bende pcden attım sorun olmadı. Mp3 formatı

mehmet2404

Üye
Müzik ayarlarda müzik bilgilerini indir var ordan müziği bulup orjinal albüm ve isimlerini otomatik düzeltir. Hepsini bulamayabilir tabiki. Baska yolunu bilmiyorum bende pcden attım sorun olmadı. Mp3 formatı
Aynen o yöntemi keşfettim ama benim için albüm kapak dosyaları da çok önemlidir. Örneğin yola çıkacağım için bugün tnet top 100 indirmiştim sadece bir şarkının kapağını bulup hepsine aynı fotoğrafı koyuyor

0MG90

0MG90

Üye
Xperia Home arayüzüne yeni özellikler geldi

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Silinen Üye 737108
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Home arayüzüne yeni özellikler geldi

Bunu çok istiyodum valla iyi olmuş.

0MG90

0MG90

Üye
Albüm uygulaması da güncellendi

alfo9403

alfo9403

Üye
Bu akıllı ekran döndürme ozellıgı duzgun calısan var mı? O ozellık acıkken Ekranı yan cevırınce dönmüyor bazen.

0MG90

0MG90

Üye
Çin'den MHL kablo aldım çok hızlı geldi arkadaşlar denedim çok iyi çalışıyor bence alın bir tane
En fazla 10 liraya kadar var

alfo9403

alfo9403

Üye
Çin'den MHL kablo aldım çok hızlı geldi arkadaşlar denedim çok iyi çalışıyor bence alın bir tane
En fazla 10 liraya kadar var
Bende tam dark mhl almayı düşünüyordum Türkiyeden. Murat Gamsız cınden gelen mhl ıle dark arasında fark var dedi dıye dark düşünüyorum ama bakım genede. lınk atar mısın aldıgın yerı?

0MG90

0MG90

Üye
Bende tam dark mhl almayı düşünüyordum Türkiyeden. Murat Gamsız cınden gelen mhl ıle dark arasında fark var dedi dıye dark düşünüyorum ama bakım genede. lınk atar mısın aldıgın yerı?
Bizim ülkeden alıp kazıklanmayın, onlarda Çin'den alıp burada damga basıp satıyorlar

Ben bunu aldım

alfo9403

alfo9403

Üye
Bizim ülkeden alıp kazıklanmayın, onlarda Çin'den alıp burada damga basıp satıyorlar

Ben bunu aldım
Bende aynı sekılde düşünüyordum ama bir editör arada baya fark var deyınce insanın aklı karısmıyor degıl hele kı Murat Gamsız.

alfo9403

alfo9403

Üye
Daha once samsung a bunu almıstım sonye uymadı maalesef. Benımde evdekı tum ekosistem samsunga göre aslında androıdlerın hepsı aynıdır felan dedim ama bluetooth klavyede bile calısmayan tuslar var sonyde.

0MG90

0MG90

Üye
Onu biliyorum micro usb yeri telefona tam uymuyorsa biraz dışarıda kalıyorsa telefon onu görmez, ondan alma eğer alacaksan linkte verdiğim gibi al
Kim olursa olsun önemli olan kullanıcı yorumu bu arada sırf o dedi diye 50 lira fazla vermek bana göre saçma

alfo9403

alfo9403

Üye
Onu biliyorum micro usb yeri telefona tam uymuyorsa biraz dışarıda kalıyorsa telefon onu görmez, ondan alma eğer alacaksan linkte verdiğim gibi al
Sony orjınal arıyordum yok bulamadım. Çınden yıne alırım felan derken dark ısı kafamı karıstırdı aslında cınden getırtıp damga basıo baska numarası yok dıye de dusunuyordum ama teknoseyırde dark duyup tam alacaktım bu sefer sen çındekı iyiymiş deyınce ben bu ıkılemde ölür gıderım. Çünkü oyun oynayacagım dualshockta var. En az takılma olsun ıstıyorum.

alfo9403

alfo9403

Üye
Aldım kabloyu 2dolar bisey zaten dandik olsa nolcak :D

Üst Alt