Ben bir değişim algılayamadım.Sanki lolipoptan sonra hoparlör sesinde azalma oldu bana mı öyle geliyor acaba?
Sanki lolipoptan sonra hoparlör sesinde azalma oldu bana mı öyle geliyor acaba?
banada lolipoptan sonra yükseldi gibi geldi
Ben bir değişim algılayamadım.

Müzik ayarlarda müzik bilgilerini indir var ordan müziği bulup orjinal albüm ve isimlerini otomatik düzeltir. Hepsini bulamayabilir tabiki. Baska yolunu bilmiyorum bende pcden attım sorun olmadı. Mp3 formatıMerhaba ben de xperia 2 kullanıyorum açıkçası üşendim 54 sayfayı tek tek okumaya. Müzik benim için önemlidir. Fakat bilgisayarımda güzelce düzenlediğim müziklerimde türkçe karakter olduğu için garip şekilli isimler olarak atıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Aynen o yöntemi keşfettim ama benim için albüm kapak dosyaları da çok önemlidir. Örneğin yola çıkacağım için bugün tnet top 100 indirmiştim sadece bir şarkının kapağını bulup hepsine aynı fotoğrafı koyuyorMüzik ayarlarda müzik bilgilerini indir var ordan müziği bulup orjinal albüm ve isimlerini otomatik düzeltir. Hepsini bulamayabilir tabiki. Baska yolunu bilmiyorum bende pcden attım sorun olmadı. Mp3 formatı
Bunu çok istiyodum valla iyi olmuş.Xperia Home arayüzüne yeni özellikler geldi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende tam dark mhl almayı düşünüyordum Türkiyeden. Murat Gamsız cınden gelen mhl ıle dark arasında fark var dedi dıye dark düşünüyorum ama bakım genede. lınk atar mısın aldıgın yerı?Çin'den MHL kablo aldım çok hızlı geldi arkadaşlar denedim çok iyi çalışıyor bence alın bir tane
En fazla 10 liraya kadar var
Bizim ülkeden alıp kazıklanmayın, onlarda Çin'den alıp burada damga basıp satıyorlarBende tam dark mhl almayı düşünüyordum Türkiyeden. Murat Gamsız cınden gelen mhl ıle dark arasında fark var dedi dıye dark düşünüyorum ama bakım genede. lınk atar mısın aldıgın yerı?
Bende aynı sekılde düşünüyordum ama bir editör arada baya fark var deyınce insanın aklı karısmıyor degıl hele kı Murat Gamsız.Bizim ülkeden alıp kazıklanmayın, onlarda Çin'den alıp burada damga basıp satıyorlar
Ben bunu aldım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sony orjınal arıyordum yok bulamadım. Çınden yıne alırım felan derken dark ısı kafamı karıstırdı aslında cınden getırtıp damga basıo baska numarası yok dıye de dusunuyordum ama teknoseyırde dark duyup tam alacaktım bu sefer sen çındekı iyiymiş deyınce ben bu ıkılemde ölür gıderım. Çünkü oyun oynayacagım dualshockta var. En az takılma olsun ıstıyorum.Onu biliyorum micro usb yeri telefona tam uymuyorsa biraz dışarıda kalıyorsa telefon onu görmez, ondan alma eğer alacaksan linkte verdiğim gibi al