alfo9403 Üye Birde başka bir yerde deneyin, belki binayla sigorta ıle alakalı bir problem vardır ona göre telefon da bir bozukluk var mı yok mu anlaşılır. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde başka bir yerde deneyin, belki binayla sigorta ıle alakalı bir problem vardır ona göre telefon da bir bozukluk var mı yok mu anlaşılır. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0MG90 Üye Hata değil o aslında. Ben bazen manyetik şarj yerini kullanıyorum hızlı şarj ediyor diyor ama etmiyor
Hata değil o aslında. Ben bazen manyetik şarj yerini kullanıyorum hızlı şarj ediyor diyor ama etmiyor
alfo9403 Üye Manyetik bende bayağı fark ediyor yüzde 50ye kadar 2 kat hızlı şarj ediyor sonrası çok fark etmiyor. Benzer bi hatayı arkadaşımın s6 da da görmüştüm kendiliğinden düzeldi. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manyetik bende bayağı fark ediyor yüzde 50ye kadar 2 kat hızlı şarj ediyor sonrası çok fark etmiyor. Benzer bi hatayı arkadaşımın s6 da da görmüştüm kendiliğinden düzeldi. D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TheLastWarrior Üye Arkadaa çalışan uygulamalardn kaynaklanıyor sanırım telefon şarjdayken aşırı işlemci ısınıyor Telefon yanıyor
Arkadaa çalışan uygulamalardn kaynaklanıyor sanırım telefon şarjdayken aşırı işlemci ısınıyor Telefon yanıyor
0MG90 Üye TheLastWarrior' Alıntı: Arkadaa çalışan uygulamalardn kaynaklanıyor sanırım telefon şarjdayken aşırı işlemci ısınıyor Telefon yanıyor Genişletmek için tıkla ... Telefonu kapalı şarj et kendine gelir
TheLastWarrior' Alıntı: Arkadaa çalışan uygulamalardn kaynaklanıyor sanırım telefon şarjdayken aşırı işlemci ısınıyor Telefon yanıyor Genişletmek için tıkla ... Telefonu kapalı şarj et kendine gelir
TheLastWarrior Üye 0MG90' Alıntı: Telefonu kapalı şarj et kendine gelir Genişletmek için tıkla ... Şarjdaykende kurcalamadan olmuyor ama
0MG90' Alıntı: Telefonu kapalı şarj et kendine gelir Genişletmek için tıkla ... Şarjdaykende kurcalamadan olmuyor ama
falconn00 Üye TheLastWarrior' Alıntı: Şarjdaykende kurcalamadan olmuyor ama Genişletmek için tıkla ... Dayanacaksın artık [emoji1] [emoji1] [emoji1] Lenovo Vibe P1
TheLastWarrior' Alıntı: Şarjdaykende kurcalamadan olmuyor ama Genişletmek için tıkla ... Dayanacaksın artık [emoji1] [emoji1] [emoji1] Lenovo Vibe P1
archh Üye Sony güncellemesi için betaya nasıl kayıt olucaz D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
man20 Üye archh' Alıntı: Sony güncellemesi için betaya nasıl kayıt olucaz D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: aşağıdaki linkten bakabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
archh' Alıntı: Sony güncellemesi için betaya nasıl kayıt olucaz D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: aşağıdaki linkten bakabilirsin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
alfo9403 Üye archh' Alıntı: Yapamadım neyse beklicez saol D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Link google play e yönlendiriyor ama açılmıyor sanırım Türkiye için kapalı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
archh' Alıntı: Yapamadım neyse beklicez saol D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Link google play e yönlendiriyor ama açılmıyor sanırım Türkiye için kapalı D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0MG90 Üye Xperia Beta Programa kaydolmak isteyenler için apk, buyrun arkadaşlar Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Xperia Beta Programa kaydolmak isteyenler için apk, buyrun arkadaşlar Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
archh Üye 0MG90' Alıntı: Xperia Beta Programa kaydolmak isteyenler için apk, buyrun arkadaşlar Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Açık beta kayıtları kapanmış [emoji23] D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0MG90' Alıntı: Xperia Beta Programa kaydolmak isteyenler için apk, buyrun arkadaşlar Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Açık beta kayıtları kapanmış [emoji23] D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0MG90 Üye archh' Alıntı: Açık beta kayıtları kapanmış [emoji23] D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Şansınıza küsün Bu yaz bitecek zaten Marshmallow programı. Android N Beta başlatırlar herhalde.
archh' Alıntı: Açık beta kayıtları kapanmış [emoji23] D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Şansınıza küsün Bu yaz bitecek zaten Marshmallow programı. Android N Beta başlatırlar herhalde.
PrisonerMacTavish Üye 0MG90' Alıntı: Şansınıza küsün Bu yaz bitecek zaten Marshmallow programı. Android N Beta başlatırlar herhalde. Genişletmek için tıkla ... Bomba olur güncelleme dedim beta programları çok havalı falan tırt çıktı güncelleme
0MG90' Alıntı: Şansınıza küsün Bu yaz bitecek zaten Marshmallow programı. Android N Beta başlatırlar herhalde. Genişletmek için tıkla ... Bomba olur güncelleme dedim beta programları çok havalı falan tırt çıktı güncelleme
0MG90 Üye PrisonerMacTavish' Alıntı: Bomba olur güncelleme dedim beta programları çok havalı falan tırt çıktı güncelleme Genişletmek için tıkla ... Stamina final güncellemesi gelsin o zaman belli olur. Baya büyük güncelleme olacak çünkü. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PrisonerMacTavish' Alıntı: Bomba olur güncelleme dedim beta programları çok havalı falan tırt çıktı güncelleme Genişletmek için tıkla ... Stamina final güncellemesi gelsin o zaman belli olur. Baya büyük güncelleme olacak çünkü. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PrisonerMacTavish Üye 0MG90' Alıntı: Stamina final güncellemesi gelsin o zaman belli olur. Baya büyük güncelleme olacak çünkü. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hala 5.1deyim ben gayet akıcı malesef ses hala düzelmedi yeni güncellemelerde kamera desen (( üzüyor
0MG90' Alıntı: Stamina final güncellemesi gelsin o zaman belli olur. Baya büyük güncelleme olacak çünkü. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Hala 5.1deyim ben gayet akıcı malesef ses hala düzelmedi yeni güncellemelerde kamera desen (( üzüyor
0MG90 Üye PrisonerMacTavish' Alıntı: Hala 5.1deyim ben gayet akıcı malesef ses hala düzelmedi yeni güncellemelerde kamera desen (( üzüyor Genişletmek için tıkla ... Çokta kötü değil. Cep Tel. Fot. konusunda paylaşıyorum çektiğim fotoları bir bak istersen. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PrisonerMacTavish' Alıntı: Hala 5.1deyim ben gayet akıcı malesef ses hala düzelmedi yeni güncellemelerde kamera desen (( üzüyor Genişletmek için tıkla ... Çokta kötü değil. Cep Tel. Fot. konusunda paylaşıyorum çektiğim fotoları bir bak istersen. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PrisonerMacTavish Üye 0MG90' Alıntı: Çokta kötü değil. Cep Tel. Fot. konusunda paylaşıyorum çektiğim fotoları bir bak istersen. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Manual mod sanırım ben anlamam o ayardan keşke anlasam... Ama hakkını vermiyor kamera daha harikasını çekebiliriz otomatik Rezalet hocam
0MG90' Alıntı: Çokta kötü değil. Cep Tel. Fot. konusunda paylaşıyorum çektiğim fotoları bir bak istersen. Sony Xperia Z2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Manual mod sanırım ben anlamam o ayardan keşke anlasam... Ama hakkını vermiyor kamera daha harikasını çekebiliriz otomatik Rezalet hocam