Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

zencibitc

zencibitc

Üye
iyi gibi gözüküyor hangi romdasın ?
iyi gibi gözüküyor hangi romdasın ?

man20

man20

Üye
Arkadaşlar ben rom kullanıyorum da merak ettim otomatik ekran seçili parlaklık yarıda günde 6-7 saat ekran süresi alıyorum 1-1.5 yıllık telefon sizde ekran süresi ne kadar tam dolu şarjda???
Benim ki tam 6 saat dayanıyor

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Sol tarafta bir kaç cm sarı leke var bunun için ekran alayım mı 300 lira ya değer mi? Başka bir problem yok şimdilik. 18 aydır kullanıyorum ve askerm yani askerlik bitince 3. Yılımız olacak :-P
Alma tabi. 300 lira verilir mi ona.
Hayırlı teskereler... :D

0MG90

0MG90

Üye
.264 geldi OTA ile

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
.264 geldi OTA ile

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tema ismini alabilir miyim? :-)
Z serisi aynı alıyor diye biliyordum ama 264 geleli baya oldu Z3 Compact a.

0MG90

0MG90

Üye
Tema ismini alabilir miyim? :-)
Z serisi aynı alıyor diye biliyordum ama 264 geleli baya oldu Z3 Compact a.

Bende İspanya romu yüklü, geç gelebiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
serecans

serecans

Üye
Arkadaşlar benim telefon çekmiyor diğer telefonlar aynı ortamda çekerken benim telefon çekmiyor sürekli 3g çekmeye çalışıyor çift modern seçili *edge* zaten hiç çekmiyor bunun sebebi yazılımsal olabilir mi? Kitkat ta böyle bir sorun yoktu 3g nin az çektiği bir yerde tak diye edge ye geçiyordu şimdi öyle olmuyor

0MG90

0MG90

Üye
Geçende bende mobil veriyi açamadım. Sürekli açıp kapatıyorum yukarıda H veya H+ çıkmıyordu. 3-4 kere yeniden başlattım kendine geldi telefon.

man20

man20

Üye
Arkadaşlar benim telefon çekmiyor diğer telefonlar aynı ortamda çekerken benim telefon çekmiyor sürekli 3g çekmeye çalışıyor çift modern seçili *edge* zaten hiç çekmiyor bunun sebebi yazılımsal olabilir mi? Kitkat ta böyle bir sorun yoktu 3g nin az çektiği bir yerde tak diye edge ye geçiyordu şimdi öyle olmuyor

Geçende bende mobil veriyi açamadım. Sürekli açıp kapatıyorum yukarıda H veya H+ çıkmıyordu. 3-4 kere yeniden başlattım kendine geldi telefon.
Bende bu sorunlar olmadı.

zencibitc

zencibitc

Üye
ispanya romunu yükledim diğerlerine göre daha akıcı geldi geçişler

man20

man20

Üye
Bu telefonda bu güne kadar gördüğüm en yüksek süreyi görmüş oldum. tarayıcıda 40 dk filan takıldım onun dışında full whatsapp kullandım bugün. Ekran parlaklığı en kısıktaydı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
zencibitc

zencibitc

Üye
hangi ülkenin yazılımı yüklü ?

Preloader

Preloader

Üye
5 saat ekran süresi alıyorum yazılım sürümü .264 sizce iyi mi?

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Bana sorarsan iyi. :D

• Beğen
Tepkiler: Preloader
zencibitc

zencibitc

Üye
Clash varsa iyi bence :D

Üst Alt