alfo9403
Üye
Ben bulamadim henüz sadece 3.parti album uygulamaları ile çözülebilir.Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak sizlere, bu sony galerisini açtığımızda whatshaptan, facebooktan kısacası kullanılan proğramlardan felan gelen tüm görüntü, fotoğraflar direk albümde çıkıyor. Hatta örneğin tangoda kişi araması yaptırınca ordaki bulunan kişi profil fotoları bile gözüküyor. Yokmu bunun bir ayarı, ben albümde sadece kendi çektiğim fotolar olsun istiyorum.
Çok saçma birşey bu. Herşey karışık çıkıyor. Anca her defasında albüme girdiğinde klasör olarak göster seçeneğine gittiğinde karmaşa bitiyor ve klasör olarak gruplanıyor. Ve kapatıp tekrar girdiğinde karmaşık görünüm geri geliyor. Klasör olarak grupla seçeneği bile kalıcı seçilemiyor.Ben bulamadim henüz sadece 3.parti album uygulamaları ile çözülebilir.
Aynen sonyde album olayi sıkıntı maalesef.Çok saçma birşey bu. Herşey karışık çıkıyor. Anca her defasında albüme girdiğinde klasör olarak göster seçeneğine gittiğinde karmaşa bitiyor ve klasör olarak gruplanıyor. Ve kapatıp tekrar girdiğinde karmaşık görünüm geri geliyor. Klasör olarak grupla seçeneği bile kalıcı seçilemiyor.
Sonye iletsek acaba düzenleme amaçlı birşey yaparlarmı ki. :-)Aynen sonyde album olayi sıkıntı maalesef.
Dikkate aliyorlar. Iletin mutlaka.Sonye iletsek acaba düzenleme amaçlı birşey yaparlarmı ki. :-)
Başka bu konudan rahatsız olan varsa hazır bir metin yapalım herkez mail atsın kısa sürede çözüme ulaşırız.Dikkate aliyorlar. Iletin mutlaka.
Siz hazırlayıp buraya atin bende kopyalayip iletirim seve seve.Başka bu konudan rahatsız olan varsa hazır bir metin yapalım herkez mail atsın kısa sürede çözüme ulaşırız.
Söylediğim gibi ar mask uygulamasını istiyorum z3 plusta olanSiz hazırlayıp buraya atin bende kopyalayip iletirim seve seve.
Hazırlayıp atarım buraya o zaman. Atmak isteyen atar. İyi forumlar herkeze.Siz hazırlayıp buraya atin bende kopyalayip iletirim seve seve.
Valla o işlerle pek ugrasmiyorum hic bi fikrim yok. Google a yazın çıktı çıktı yoksa da kismetSöylediğim gibi ar mask uygulamasını istiyorum z3 plusta olan
Albüm ayarlarına gir, gezinme menüsünden sosyal ağların tiklerini kaldır tamamdırArkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacak sizlere, bu sony galerisini açtığımızda whatshaptan, facebooktan kısacası kullanılan proğramlardan felan gelen tüm görüntü, fotoğraflar direk albümde çıkıyor. Hatta örneğin tangoda kişi araması yaptırınca ordaki bulunan kişi profil fotoları bile gözüküyor. Yokmu bunun bir ayarı, ben albümde sadece kendi çektiğim fotolar olsun istiyorum.
O menüde whatshap yok. :-) Sıkıntıda orda.Albüm ayarlarına gir, gezinme menüsünden sosyal ağların tiklerini kaldır tamamdır
Whatsapp hala kalir ve indirilen diger resimlerde. Çözümün aslı klasörleyip gostermesiAlbüm ayarlarına gir, gezinme menüsünden sosyal ağların tiklerini kaldır tamamdır
Whatsapp resim ve videolarını otomatik indirmeyi kapatmalısın o zaman. Albüme girdiğimizde klasörlerin çıkma seçeneği gelene kadar böyle.O menüde whatshap yok. :-) Sıkıntıda orda.
Her halukarda görmek icin indirecegiz zatenWhatsapp resim ve videolarını otomatik indirmeyi kapatmalısın o zaman. Albüme girdiğimizde klasörlerin çıkma seçeneği gelene kadar böyle.
"Albüme girdiğimizde klasörlerin çıkma seçeneği gelene kadar böyle." yazmıştım. Seçenek yok, Google Play'den başka albüm uygulaması indirilebilir.Her halukarda görmek icin indirecegiz zaten
O şu an Z3+'a özel sanırım. Belki güncellemeyle gelebilir.Beyler ar mask uygulamasının apk si var mıdır z3 plusta olan selfie için orangutan ile selfie falan yapılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?