Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye

Z2 5.0.2 lolipop Sürümü Root yapımı

İşte bu çok iyi oldu teşekkürler :tebessüm:
Bir kaç gün önce internetten şu manyetik şarj için satılan kablolardan aldım ve aldığıma pişman oldum eğer almayı düşünen varsa orijinalini almaya dikkat etsin kablo cihazı şarj ediyor etmesine ama mıknatısının çekim gücü çok zayıf şarja takılıyken gelen mesaja bakmak için cihazı masadan elime almamda bile anında kablo çıkıyor. Bu da şarjdayken cihazı kullanmanıza engel oluyor (tabii eğer bantla kabloyu oraya yapıştırmazsanız ya da kılıfa monte etmezseniz :D )

Bendeki kablo:

Orjinal Kablo:

0MG90

0MG90

Üye
Orjinal manyetik kablo yok sizdeki çakma

• Beğen
Tepkiler: Preloader
alfo9403

alfo9403

Üye
Aynen orjinal yok. Bende cinden aldım duzgun sarj etmiyordu simdi bir tane daha aldım gelirse ve iyiyse yazarim buraya eskisi bu. Bu tip kablo cok var çin sitelerinde almanizi tavsiye etmem kablo icerde temassizlik yapıyor ama manyetigi iyi kablodan tutunca telefon düşmüyor.

Preloader

Preloader

Üye
Aynen orjinal yok. Bende cinden aldım duzgun sarj etmiyordu simdi bir tane daha aldım gelirse ve iyiyse yazarim buraya eskisi bu. Bu tip kablo cok var çin sitelerinde almanizi tavsiye etmem kablo icerde temassizlik yapıyor ama manyetigi iyi kablodan tutunca telefon düşmüyor.

Orjinal dediğim manyetik dock'un içinden çıkan kablo yanlış anlaşılmak istemem evet çinli sitelerden almayı bende düşündüm ama 2-3$ için gerek duymadım gümrüğe takılırsa uğraşmaya değmez denemek de zor geldi açıkçası yine de ürün gelince bizi de bilgilendirirseniz sevinirim :tebessüm:

0MG90

0MG90

Üye
Bendeki bunun mavisi, eBay'dan aldım
Normal usb kabloya göre biraz yavaş

burak_102

burak_102

Üye
Orjinal dediğim manyetik dock'un içinden çıkan kablo yanlış anlaşılmak istemem evet çinli sitelerden almayı bende düşündüm ama 2-3$ için gerek duymadım gümrüğe takılırsa uğraşmaya değmez denemek de zor geldi açıkçası yine de ürün gelince bizi de bilgilendirirseniz sevinirim :tebessüm:
Gümrüğe takılmıyor dock aldım sorun çıkmadı

burak_102

burak_102

Üye
80dolara kadar sorun olmaz zaten. Hatta 99dolara bile bisey demediler bende
Evet bir sınırı var ama ucuz ürünlerde sıkıntı olmuyor sadece aynı paket içerisinde birden fazla aynı üründen olunca el koyabiliyorlar diye biliyorum

alfo9403

alfo9403

Üye
Evet bir sınırı var ama ucuz ürünlerde sıkıntı olmuyor sadece aynı paket içerisinde birden fazla aynı üründen olunca el koyabiliyorlar diye biliyorum
Valla ben ayni pakette 10 kablo getirttim sorun cikmadi. 3tane de selfie cubugu geldi ayni kutuda onada da sorun olmadi. Ya kafalarina göre el koyuyorlar ya da her pakete bakmiyorlar

burak_102

burak_102

Üye
Valla ben ayni pakette 10 kablo getirttim sorun cikmadi. 3tane de selfie cubugu geldi ayni kutuda onada da sorun olmadi. Ya kafalarina göre el koyuyorlar ya da her pakete bakmiyorlar
İlginç, ticari amaç taşıyabileceğinden yasak olduğunu duymuştum ama çok yüksek sayıya çıkmayınca karışmıyorlar demek

alfo9403

alfo9403

Üye
İlginç, ticari amaç taşıyabileceğinden yasak olduğunu duymuştum ama çok yüksek sayıya çıkmayınca karışmıyorlar demek
Gumruk Kanununda en fazla 3 ürün demis ve 75euro diyor. Ama dedigim gibi genelde karismiyorlar galiba.

• Beğen
Tepkiler: burak_102
alfo9403

alfo9403

Üye
150 euroya cikartmislar. Birkac ay önce 75ti. İyi oldu bu is :D gerci 2009 dan beri 150 olmus biz hep yanlış biliyormusuz. Bende diyorum 99dolarlik ürüne niye vergi kesmediler

Son düzenleme:
alfo9403

alfo9403

Üye
Bizim müzik uygulamasına indirdiğim orjinal bir albüm müziği ile deezer da aynı şarkıyı yüksek ses kalitesinde karşılaştıdım ve bizim müzik daha yüksek ses veriyor. İkisi de aynı kalitede hem kulakta fark etmedim hemde ikiside 320 kbps. Tabi ikisinde de clearsound açıktı. Müzik uygulamamızın deezerdan kaliteli olması beni şaşırttı doğrusu. Daha yüksek ses seviyesinde aynı kaliteyi veriyor. Keşke adı da Walkman olarak kalsaydı da bir farklılığı, havası olsaydı.

• Beğen
Tepkiler: Preloader ve man20
alfo9403

alfo9403

Üye
Arkadaslar bir ara birisi bi sorun belirtmisti cihaz kilidini açınca ekran parlıyor sonra sönüyor diye. Gecmiste bulamadim da kimde vardi o sorun yazabilir mi?

danismaz61

Üye
Arkadaslar bir ara birisi bi sorun belirtmisti cihaz kilidini açınca ekran parlıyor sonra sönüyor diye. Gecmiste bulamadim da kimde vardi o sorun yazabilir mi?
Daha önce kimde vardı bilmiyorum ancak bu dediğiniz olay bazen bendede oluyor

alfo9403

alfo9403

Üye
Daha önce kimde vardı bilmiyorum ancak bu dediğiniz olay bazen bendede oluyor
Öndeki isik sensoru ile alakalı. Lollipop guncellemesi ile yeni gelen sensor ayarları nedeniyle yaziliminda degisiklik yaomislar ondan dolayı oluyor. Yeni guncelleme gelene kadar duzelmeyecek ve neredeyse tüm z2cilerde var. Kronik sorun halini aldı. Bunun bilgisini paylaşacaktım arkadas nasil duzelir diye sormustu da.

danismaz61

Üye
Öndeki isik sensoru ile alakalı. Lollipop guncellemesi ile yeni gelen sensor ayarları nedeniyle yaziliminda degisiklik yaomislar ondan dolayı oluyor. Yeni guncelleme gelene kadar duzelmeyecek ve neredeyse tüm z2cilerde var. Kronik sorun halini aldı. Bunun bilgisini paylaşacaktım arkadas nasil duzelir diye sormustu da.
Hmm anladım ben açıkçası pek sıkıntıda yapmamıştım yinede teşekkürler :)

kapadokyalıusta

Üye
o sorun kitkatta vardı lolipopda yok benim telefon için söylüyorum

ant.vit

Üye
D6503 cihazımda radyoyu bulamıyorum yani radyosu var diye biliyorum ama bi türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt