key43
Üye
Türkiye çıktı yahu*#*#7378423#*#* tuşlayın, Service Info, Software Info'dan Customization Version'da yazanı Google'la aratın çıkar bir ülke.
Türkiye çıktı yahu*#*#7378423#*#* tuşlayın, Service Info, Software Info'dan Customization Version'da yazanı Google'la aratın çıkar bir ülke.
İyi olmuş aslındaTürkiye çıktı yahud
Türkiye çıktı yahud
Normal Update Center'dan mı güncelledin yoksa ?İyi olmuş aslında
Arama dışı sevdim Lolipopu iyi duruyo
Baltic Generic flashladım flashtoolla. Update Center gitmiş ayarlardan güncelleme için giricez artık 5.0'da.Normal Update Center'dan mı güncelledin yoksa ?
Baltic Generic flashladım flashtoolla. Update Center gitmiş ayarlardan güncelleme için giricez artık 5.0'da.
Birde manyetik şarjı görmüyor. Bağlıyorum şarj için 5-6 saniye sonra şarja başlıyor. Ekranı kilitliyorum şarj etmiyor bu sefer. Kilidi açıyorum yine görüyor ama kilitleyince şarj etmiyor. Bunu düzeltmeleri lazım boşuna manyetik kablo mu aldım.
Kısayol widgeti gitmiş. Wi-fi açmak için, mobil veri açmak için bildirimi açmak zorundayım. Çoğu widget yok.
Operatörden aldıysan çıkmayabilirArkadaşlar benim tel delta garantili paralel ihracat daha gelmedi bana hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenebilirim yukarıda arkadaşın dediğini yaptım googlede arattım sonuç bulunamadı
Dock orijinal olduğu için olur sanırım ya da genel bir sorundur. Güncelleme lazım.Update Center iyiydi ama zaten Albüm, Fimler falan Google Play'e geçmesinden belliydi zaten
Manyetik şarj görmemesi sorun dediğin gibi bende şarj dock'u var mesela onu görür mü ki acaba?
Olsun onun için kasmaya gerek yok buna şükür dostum
Yok operatör değil ama yinede çıkmadı başka öğrenme yolu yok mu?Operatörden aldıysan çıkmayabilir
Dock orijinal olduğu için olur sanırım ya da genel bir sorundur. Güncelleme lazım.
Anladım saol dostum olur inşallah, güncelleme ile seninde düzelir umarım.Operatörden aldıysan çıkmayabilir
Dock orijinal olduğu için olur sanırım ya da genel bir sorundur. Güncelleme lazım.
Sony'e e-mail atarak öğreniyorduk sanırım. Tam hatırlamıyorum.Yok operatör değil ama yinede çıkmadı başka öğrenme yolu yok mu?
Ne güzel hangi romu attın @OMG90Bende kilit ekranında sorun yok Walkman'de @ŞenolTÜRK
Sony'e e-mail atarak öğreniyorduk sanırım. Tam hatırlamıyorum.
Baltic Generic attımNe güzel hangi romu attın @OMG90
Cihaza format attın mı ? ben veriler silinmesin diye wipe yapmadan yükledim, belki bende ondan olabilir.Baltic Generic attım
Cihazda otomatik yedekleme vardı zaten oyunlar ve verileri yedekteydi. Resim ve müzikler SD karttaydı. Direk flashtoolla attım.Cihaza format attın mı ? ben veriler silinmesin diye wipe yapmadan yükledim, belki bende ondan olabilir.
Böyle büyük güncellemelerde temiz kurulum en iyisi.Cihaza format attın mı ? ben veriler silinmesin diye wipe yapmadan yükledim, belki bende ondan olabilir.
Şimdilik böyle kullanıyorum Mert ,Türkiye romu gelince onu flashlar temiz bi kurulum yaparım artıkBöyle büyük güncellemelerde temiz kurulum en iyisi.
Ayarlarda bir tikle düzeldi @OMG90Bende kilit ekranında sorun yok Walkman'de @ŞenolTÜRK
Sony'e e-mail atarak öğreniyorduk sanırım. Tam hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?