Telefon Tavsiyesi sony xperia z2 almayı planlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bu kadar kesin konusmazlardi heralde C3 bi zahmet alsın onu geçtim T ve M serisi var. Senin cihaz güncelleme alacak almayanlar konuşsun onların sözleri önemli savunma sonyi
Haddini aşma benim sinirimi bozma. Ben senin gibi her yerde Samsung'u övmüyorum. Senin gibi ergenler bu forumda çoğaldıkça sözlükte yazanlara hak veriyorum artık.

Bu linklerde cevap için yeter sanırım boş boş konuşmak daha kolay tabii. Mobilden uğraştırdınız beni.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ben de samsungu ovmuyorum ki yeri gelir iyiyse overim kötüyse eleştiririm sony de de böyle her cihazda böyle yaklaşıyorum sony fani değiliz biz ben sadece gördüğüm tweeti söyledim adamlara suç atacağına burda bana laf sokmaya calişiyosun ergensek ergeniz cekemiyorsan forumdan sen ayrılırsın
Uğraş diyende olmadı

0MG90

0MG90

Üye
Ben de samsungu ovmuyorum ki yeri gelir iyiyse overim kötüyse eleştiririm sony de de böyle her cihazda böyle yaklaşıyorum sony fani değiliz biz ben sadece gördüğüm tweeti söyledim adamlara suç atacağına burda bana laf sokmaya calişiyosun ergensek ergeniz cekemiyorsan forumdan sen ayrılırsın
Uğraş diyende olmadı
1)Fan değilim. Sen Samsung konularına attığın yorumlara bak ilk önce.
2)Kimseye suç attığım yok anlama sorunun var sanırım yorumumu yeniden oku.
3)Ne halin varsa gör yorumlarını görmezden gelicem artık.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende sana karşılık vermiyorum git engel bas bana yorumları görme sonra sıkıntı çıkarıyorsun böyle

mrzstyl

mrzstyl

Üye
z2 al güzel cihazdır abimde z3 var arayüzü çok hoşuma gitmişti

zencibitc

zencibitc

Üye
Bana ne gurultu engelleyen kulaklik cikti nede uyumlu priz cikti soylememe ragmen ama olsun problem degil @0MG90 o kulakliktan memnunmusun ?