Telefon Tavsiyesi sony xperia z2 almayı planlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia z2 almayı planlıyorum
Öncelikle selam aleyküm arkadaşlar konudan da bahsedıldıyı gıbı nette baya arastırmama rağmen xperia z2 de kaldım butçem 1500 tl sızce ıyımı yaparım yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaslar yardımcı olacak yokmu

zencibitc

zencibitc

Üye
ben bizdeuygun.comdan aldım son üretimlerden. o forumda yazan sorunların hiçbiri yok tek sorun prize uyumlu değildi şarj aleti yanında çevirici yolluyorlar şarjın dolmasını geciktiren vs değişen bişey yok alınabilir. geri kalan paraya ekran koruyucu yaptırırsın kılıf falan

Buğra

Buğra

Admin
Kliksa da 1299 TL ve 100TL bonus para puan veriyor :)

Tavsiye ederim cihazı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok iyi yaparsın

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
O fiyata alabileceğin en güzel cihazı alırsın kardeşim emin ol hiçbir sorun veya telefon ezikliği yaşamazsın.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
ben bizdeuygun.comdan aldım son üretimlerden. o forumda yazan sorunların hiçbiri yok tek sorun prize uyumlu değildi şarj aleti yanında çevirici yolluyorlar şarjın dolmasını geciktiren vs değişen bişey yok alınabilir. geri kalan paraya ekran koruyucu yaptırırsın kılıf falan
Dock ve gürültü önleyici kulaklık çıkıyor mu

cici60

cici60

Üye
Xperia Z2 ile Z3 arasındaki dikkat çeken farklar(yok denecek kadar az) z3 kullanmaktaym kesinlikle alderim

zencibitc

zencibitc

Üye
Hayır çıkmadı

Emre

Üye
Sony ve Samsung her
2 ayda bir cihaz çıkarıyor. LG g3 al bence :oke:

cici60

cici60

Üye
Sony ve Samsung her
2 ayda bir cihaz çıkarıyor. LG g3 al bence :oke:
sony 6 ayda 1 çıkartıyordu artık yıllık cihaz cıkartcak yani Z4 den sonra heryılda 1 kez cihaz çıkartcak LG G3 kullandım pert çihaz hiç tavsiye etmiyorum. KESİNLİKLE Z2 DEN şaşma

byAndroid

byAndroid

Üye
Gençler sony de darbe yaptı :D Z serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu :D

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede zor geldi

zencibitc

zencibitc

Üye
Bari yeni cikan e4 e c3 e falan verseydi en azindan aosp verseydi

0MG90

0MG90

Üye
Ben Bizdeuygun'dan aldım. Son seri istedim ve geldi. Gürültü engelleyici kulaklık ve TR uyumlu şarj cihazı da çıktı. Baya da memnunum bence al.
Gençler sony de darbe yaptı :D Z serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu :D
Hayır var. Xperiablog'a gir bak C3'e gelecek Lollipop görselleri sızdırıldı ayrıca SonyXperia Twitter sayfası artık bu konuda bilgi veremiyoruz diyor. Robot gibiler onlara ne denirse o söyleniyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu kadar kesin konusmazlardi heralde C3 bi zahmet alsın onu geçtim T ve M serisi var. Senin cihaz güncelleme alacak almayanlar konuşsun onların sözleri önemli savunma sonyi

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
Luck Star

Luck Star

Üye
limit 1500 ise alabileceğin en iyisi Z2 zaten ama ısınma sorunu var deniyordu bi aralar hatta o yüzden Z3 te bakır boru kullanmıştı Sony.