Dock ve gürültü önleyici kulaklık çıkıyor muben bizdeuygun.comdan aldım son üretimlerden. o forumda yazan sorunların hiçbiri yok tek sorun prize uyumlu değildi şarj aleti yanında çevirici yolluyorlar şarjın dolmasını geciktiren vs değişen bişey yok alınabilir. geri kalan paraya ekran koruyucu yaptırırsın kılıf falan
sony 6 ayda 1 çıkartıyordu artık yıllık cihaz cıkartcak yani Z4 den sonra heryılda 1 kez cihaz çıkartcak LG G3 kullandım pert çihaz hiç tavsiye etmiyorum. KESİNLİKLE Z2 DEN şaşmaSony ve Samsung her
2 ayda bir cihaz çıkarıyor. LG g3 al bence![]()
şakasın yahu..Sony ve Samsung her
Sony ve Samsung her

diğer cihazlara vermek zor geldi...Gençler sony de darbe yaptıZ serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu
![]()
Başka alması gereken hangi seriler varGençler sony de darbe yaptıZ serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu
![]()
Hayır var. Xperiablog'a gir bak C3'e gelecek Lollipop görselleri sızdırıldı ayrıca SonyXperia Twitter sayfası artık bu konuda bilgi veremiyoruz diyor. Robot gibiler onlara ne denirse o söyleniyor.Gençler sony de darbe yaptıZ serisinden başka tele lolipop yok şaka mı bu
![]()