Telefon Tavsiyesi 1500-1700 TL Öneriler-Tavsiyeler

Sponsorlu Bağlantılar

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
1500-1700 TL Öneriler-Tavsiyeler
Arkadaşlar Xperia Z2 almayı düşünüyorum fakat seçenekler arasına birden bire LG G3 geldi ve HTC ONE E8 geldi.(İphone almayı düşünmüyorum kesinlikle Samsungda almayı düşünmüyorum)Yardımcı olursanız sevinirim bütce 1500-1700 TL civari teknosadan alacağım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z2, z3 compact

Buğra

Buğra

Admin
Xperia Z2 yi bende almayı çok düşündüm bir iki ay araştırdım daha sonra yakin bir arkadaşıma aldırdım telefon bir hafta bende kaldı ben kullandım nedense o kadar takip etmeme rağmen cihaza isinamadim
Biraz agir bi telefon ele alındığı zaman ve diğer cihazlara göre daha çabuk isiiniyor

HTC one e8 iyi güzel fiyatı da uygun fakat amiral model olmadığı için güncelleme konusunda sıkıntı olacaktır lolipop alacak ama sonrası muamma

LG g3 bende yeni yeni onu araştırmaya başladım pil performansı harici fena durmuyor

Bence bir markete gidip LG g3 ve xperia z2 denemelisin ona göre kararını verirsin :)

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
En önemlisi benim için ısınma ve telefonu kullandıkça kasmıcak Samsungda malesef en sevmediğim 3 şey 1-Malzeme kalitesi 2-Isınma 3-Kullandıkça telefonu kasma problemi. LG G3 için ekranı 2k olduğu için çok sarj yiyiyo ve ısınıyo diyolar onun için korkuyorum malzeme kalitesi bakımındanda z2 ön planda duruyo benim için

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 veya E8

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Xperia Z2 yi bende almayı çok düşündüm bir iki ay araştırdım daha sonra yakin bir arkadaşıma aldırdım telefon bir hafta bende kaldı ben kullandım nedense o kadar takip etmeme rağmen cihaza isinamadim
Biraz agir bi telefon ele alındığı zaman ve diğer cihazlara göre daha çabuk isiiniyor

HTC one e8 iyi güzel fiyatı da uygun fakat amiral model olmadığı için güncelleme konusunda sıkıntı olacaktır lolipop alacak ama sonrası muamma

LG g3 bende yeni yeni onu araştırmaya başladım pil performansı harici fena durmuyor

Bence bir markete gidip LG g3 ve xperia z2 denemelisin ona göre kararını verirsin :)
Z3'ün yandığını duydum ve şahid oldumda Z2 dede varmış demek
:hmmm

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam G3 ya da E3 almam, Note 3 ya da Z2 alırım.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung almam demişsinde hani oldu ya alırsan Note 3'e CM12 geldi :D

Buğra

Buğra

Admin
Note3 içinde tavsiye etmem çünkü bizim servis şoförü kullanıyor ve bana getirdi kasiyor diye bir baktım sadece iki uç program kurulu ama öyle boyle değil bildirim çubuğu aşağıya inmiyor o derece kasiyirdu bende fabrika ayarlarına çevirdim düzeldi canlı şahidi olduğum için Samsung alma :)

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Samsung almam demişsinde hani oldu ya alırsan Note 3'e CM12 geldi :D
Gelsin gelmesin kardeş bidaha samsung mu töbeler töbesi bi ara alpha almayı düşünüyordum fakat gene ilerde kasar o telefon samsung tuvalet yapar gibi telefon çıkarıyor malzeme kaliteside mükemmel denecek kadar iyi değil.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz ne tür bir Note 3 kullandınız bilemem ama havadan sudan sallamak bedava ayrıca şoförlerin orjinal kullanıp kullanamadığısa meçhul ;)
Kardeşim ister inanın ister inanmayın sana zorla al demiyorum kasma falan hep bu pohpohlayıcı milletin abartısı Ace 2 kullanırken nasıl kastigini biliyorum ama Note 3 için bunu diyorsanız 2 yıldır kullandığım telefon hakkında yalan söylemem gerek.

cdgfo567

Üye
    Konu Sahibi
Kassın kasmasın kardeşim Samsunglar illaki ilerde kasıyor buna canlı şahit oldum şuan S4 kullanıyorum kasıyor açıkcası almışkende iyi bir telefon almak istiyorum.Samsungu bırakıp malzeme kalitesi ve ısınmayan farklı telefonlara yönelmek istiyorum LG G3'e sarj sıkıntısı var çabuk ısınıyo diyolar malzeme kalitesinden bahsetmiyorum Z2'ye de sadece ısınıyor diyorlar HTC ONE E8'de arkadaşın dediği gibi amiral gemisi olmadığı için güncelleme kesilebilir bilmiyorum valla napcağımı

Invoke

Invoke

Üye
Hepsi ısınır. Z2 gayet iyi bence, kullanmıyorum ama çevremden gördüğümü söylüyorum ben de. Ayrıca hiç androidden anlamayan bir sürü Note 3 kullanıcısı arkadaşım var, gayet iyi. Tabi almayın siz yine,diliniz yanmış madem. Ama şunu da belirteyim LG'nin arayüzü de Samsung'unkinin çakması. Yine aynı tip ayrı bir android bilgisi olmayan arkadaşlarımda görüyorum G2'si ara ara takılıyor menü geçişinde. Ara ara diyorum dikkat edin kasmak gibi değil. Her dandirik arayüzlü android gibi bir zaman sonra bu hale geliyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben G3 32gb tavsiye ederim hatta ben lumia1520 yi almadan önce internet üzerinden aldım sonra pişman oldum ve iptal edip 1520 aldım. Yani lumia almasaydım G3 alacaktım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 compact tam senlik diyorum ne kasma var nede ısınma. 720p ile akıyor cihaz

oznkrts

oznkrts

Üye
ben lumia 1520 930 ve 830 önericem ama onun dışında o paraya htc den başka telefon almazdım özellikle şimdi çok güzel telefonlar çıkarıyor desire eye gibi veya direk m8

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Limit 1700'e kadarsa 100 lira daha ekleyip M8 alabilirsin.

azattt

azattt

Üye
Lg G3
Sony Z2
Htc M8
ama teknosadan alınmayacaksa Huawei modellerininden ikisine bakmanı öneririm
huawei mate 7
huawei p7

androtik12

androtik12

Üye
İkinci el temiz note 4 al. Hem malzeme kalitesi hemde kullanış. Mc5 fifa 14 asphalt8 dt2 arkada açık bıraktım telde gram kasma olmadı. Kamerası tartışmasız mükemmel. Tel çokta ısınmıyor ama ısınınca kötü yanı yan çerçeveler metal olduğu için elini yakıyor metal bölümler

karayel90

karayel90

Üye
Bence Xperia Z2 Yada Htc One E8 almanı tavsiye ederim