Sanırım Türkiye'nin anlaşması yok,Bu google asistan ve google earth bizim ülkede neden kullanılmıyor

Belirli bir gün, hafta var mı kimseden ses soluk çıkmıyor valla z3 z2 cilere geldi biz sadece okuyoruz geldiği gün Flashtoolla yükleyeceğim sabır kalmadıSanırım Türkiye'nin anlaşması yok,
Bu arada Lollipop'a sayılı günler kaldıı![]()

Nerenin romu yüklü kardeşim?Beyler z1 compact telefonuma güncelleme geldi
Hayırlı olsun ben de yükleyeceğim şimdi, nasıl güzel mi ilk izlenimŞu an itibari ile yüklemiş bulunuyorum ben de![]()

Telefonu sıfırlayıp güncelledim şu an program ve oyunları tek tek yükleyip eski haline getirmeye çalışıyorum kardeşim. Hiç kurcuklamadım daha. Bu akşam full bu program ve oyunlarla uğraşacam gibi görünüyor vallaha. Smart Watch programlarından çoğu uyumsuz çıktı onların yenilerini arıyorum.Hayırlı olsun ben de yükleyeceğim şimdi, nasıl güzel mi ilk izlenim![]()
Valla dediğin kadar uğraştırıcıymış bir bitmedi şu uygulamalarTelefonu sıfırlayıp güncelledim şu an program ve oyunları tek tek yükleyip eski haline getirmeye çalışıyorum kardeşim. Hiç kurcuklamadım daha. Bu akşam fu ll bu program ve oyunlarla uğraşacam gibi görünüyor vallaha. Smart Watch programlarından çoğu uyumsuz çıktı onların yenilerini arıyorum.
Titreşimsiz mod yok sessiz mod normal sessiz mod değilSessiz mod var kardeşim. Titreşimli mi titreşimsiz mi?