Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye

zencibitc

zencibitc

Üye
Note 3 1350 ye yokki buyuk ihtimal note 3 neo dur

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
O cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter
Yahu kim uyduruyor bu sorunlu o sorunlu diye allah allah. Ben nedense 10 senedir hep bu sorunlu telefonları aldım ama hiçbiri bana denk gelmedi :D Kardeşim bir milyon telefondan 100 tanesi sorunlu çıkıyorsa bu telefon sorunlu değildir :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
zencibitc

zencibitc

Üye
Peki saolun

burak_102

burak_102

Üye
O cok sorunluymus sorunlu olmayanlarda vardir illakide o riske girmek istemiyorum bu fiyata baska hangi telefonlari onerirsiniz lg g2 ve nexus disinda sarji uzun olsun yeter
Zamanında yamuluyor dediler ama sanmıyorum geçen ikinci el z3 gördüm 1600 dü çok temizdi ikinci el düşünürsen. Z1 hakkında sorun varsa söylerim ben alcağım zaman g2 ile z1 arasında kaldım ama tasarım kalite olarak z1 üstün geldi baştan söyleyeyim ekran tft parlak değil telefon yandan gözükmüyor (gerçi telefonu eğerek kim kullanacaksa) mağazada yan yana koy bi bak derim :)

burak_102

burak_102

Üye
.

zencibitc

zencibitc

Üye
Benim arkadadimda turkcell t50 var onda azcicik ekrana yamuk bakiyim acayip derecede kararma var hele minecraftta madendeysen bittin :) insallah o kadar degildir isinma problemi varmi ?

burak_102

burak_102

Üye
Update is coming, hadi Şubatı bekliyoruz bakalım inşallah z3 z3c ve z2 den hemen sonra bize de gelecek :)

atiakgun26

Üye
arkadaşlar bi sorunum varda herhangi bişi yazarken mesela googleye giriyorum a ya basıyorum ama klavye gidiyo e ye veya s ye basıyomuş gibi görüyo 4.3 teyken böle bi sorun yoktu ama 4.4 e geçince bu sorıun başladı tele format attım ama düzelmedi ne yapmam gerekik sizce sadece klavyede değil bir oyuna girmek istiyorum mesela asphalta basıyorum ekranın diğer köşesinde ama diğer köşesindeki oyunu algılıyo ne yamam gerek sizce.

burak_102

burak_102

Üye
arkadaşlar bi sorunum varda herhangi bişi yazarken mesela googleye giriyorum a ya basıyorum ama klavye gidiyo e ye veya s ye basıyomuş gibi görüyo 4.3 teyken böle bi sorun yoktu ama 4.4 e geçince bu sorıun başladı tele format attım ama düzelmedi ne yapmam gerekik sizce sadece klavyede değil bir oyuna girmek istiyorum mesela asphalta basıyorum ekranın diğer köşesinde ama diğer köşesindeki oyunu algılıyo ne yamam gerek sizce.
Dokunmatik sapması 4.3 ve 4.4.2 de vardı bende de, özellikle klavye çıldırıyordu ama şükür ki 4.4.4 ten sonra ne sapma yaşadım ne de kamera hatası. Senin olay yazılımsal değil gibi duruyor bence garantiye gönder.

atiakgun26

Üye
Telefonu kilitleyip açınca düzeliyo

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Son çıkan Custom rom Kuran varmı :hmmm

burak_102

burak_102

Üye
Cm12 mi :)

burak_102

burak_102

Üye
Denemedim kamera mikrofon torch düzeltilmemişti en son, yapmışlar mı

burak_102

burak_102

Üye
Garantiye göndereceğim o zamana kadar lollipop gelmezse kurabilirim ama kamera iyi çekmiyor customlarda.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

atiakgun26

Üye
Dokunmatik sapması 4.3 ve 4.4.2 de vardı bende de, özellikle klavye çıldırıyordu ama şükür ki 4.4.4 ten sonra ne sapma yaşadım ne de kamera hatası. Senin olay yazılımsal değil
gibi duruyor bence garantiye gönder.
Telefonu kilitleyip açılınca düzeliyor

Üst Alt