Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Telefonu kilitleyip açılınca düzeliyor
Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.

atiakgun26

Üye
Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.
Temperli cam derken??
Bende çizilmez var bi aralar bende filmden kaynaklandığını düşünüyosum

burak_102

burak_102

Üye
0.26 mm kalınlığında bir cam yapıştırıyorlar ekrana, çizilmiyor ama darbe anında parçalanıyor

atiakgun26

Üye
Ben ondan yaptırmayı düşünüyodum buff diyolar ama bu parçalanmıyo

burak_102

burak_102

Üye
Bana buff pek mantıklı gelmiyor. 5 katlı plastik jelatin üstelik 50 tl ve sararma yapıyor. Ben arkalı önlü temperli cam öneririm size. @@DiAbLo@@ almış gayet memnun, bende sadece ön var inşallah arka da alacağım

atiakgun26

Üye
Tamam bi sorayım ekran sapması yaparmı

burak_102

burak_102

Üye
Hiç sıkıntı yaşamadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sıkıldım stock rom'dan artık hafta sonu yüklerim artık bir custom :cool

burak_102

burak_102

Üye
Deneyimlerinizi bekliyorum, ben de çok sıkıldım [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar bi sorunum varda herhangi bişi yazarken mesela googleye giriyorum a ya basıyorum ama klavye gidiyo e ye veya s ye basıyomuş gibi görüyo 4.3 teyken böle bi sorun yoktu ama 4.4 e geçince bu sorıun başladı tele format attım ama düzelmedi ne yapmam gerekik sizce sadece klavyede değil bir oyuna girmek istiyorum mesela asphalta basıyorum ekranın diğer köşesinde ama diğer köşesindeki oyunu algılıyo ne yamam gerek sizce.
Aynı sorun bende de vardı. Bu cihazlar fabrikasyon ekran filmi ile geliyor ve o film çizildiğinde bu sorun başlıyor. Ben orjinal filmi çıkartıp basit beş liralık bir film taktım sorun çözüldü. Ama orjinal filmi siz çıkarmayın telefoncuya götürün ütüyle çıkarsınlar yoksa Sony logosu da o filmle birlikte çıkar.

• Beğen

atiakgun26

Üye
Telefonun ekranının üstünde bi jelatin dahamı var?? :-D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dstriker Z1 rom denemek isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim :cool
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

burak_102

burak_102

Üye
Farklı olarak neler var [emoji1]

burak_102

burak_102

Üye
Hızlı stabil, 3 farklı recovery mod z3 tüm uygulamaları ve daha fazlası da sen neden güldün :hmmm
Lollipop gelse yine uğraşacaksın stock roma dönmek için o aklıma geldi, ben biraz da görünümden sıkıldım biraz farklılaşsın istiyorum [emoji4]

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Lollipop gelse yine uğraşacaksın stock roma dönmek için o aklıma geldi, ben biraz da görünümden sıkıldım biraz farklılaşsın istiyorum [emoji4]
yok niye uğraşayım bu romu seçmemin en güzel yanı Bl locked seçeneği ve 157 olması, gelirse stock ki gelecek bir ay kadar kısa bir süre sonra 157 kernel flash atarım BL locked olay tamam :cool

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Mantıklı geldi şimdi [emoji1]

• Beğen
burak_102

burak_102

Üye

Android lollipop ile gelecek olan sanal tuşları gördünüz mü saf Androidten tek farkı home tuşunun yuvarlak yerine beşgen oluşu ama şimdikinden daha hoş bence [emoji1]

• Beğen

Üst Alt