burak_102
Üye
Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.Telefonu kilitleyip açılınca düzeliyor
Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.Telefonu kilitleyip açılınca düzeliyor
Temperli cam derken??Ben de ekranı kilitleyip bezle temizliyordum normale dönüyordu, kullandığınız ekran filminden olabilir mi? Çünkü güncelleme geldiği sıralar temperli cam taktırmıştım ben.
Tabiki konusunu açarım kardeşimDeneyimlerinizi bekliyorum, ben de çok sıkıldım [emoji1]

Aynı sorun bende de vardı. Bu cihazlar fabrikasyon ekran filmi ile geliyor ve o film çizildiğinde bu sorun başlıyor. Ben orjinal filmi çıkartıp basit beş liralık bir film taktım sorun çözüldü. Ama orjinal filmi siz çıkarmayın telefoncuya götürün ütüyle çıkarsınlar yoksa Sony logosu da o filmle birlikte çıkar.arkadaşlar bi sorunum varda herhangi bişi yazarken mesela googleye giriyorum a ya basıyorum ama klavye gidiyo e ye veya s ye basıyomuş gibi görüyo 4.3 teyken böle bi sorun yoktu ama 4.4 e geçince bu sorıun başladı tele format attım ama düzelmedi ne yapmam gerekik sizce sadece klavyede değil bir oyuna girmek istiyorum mesela asphalta basıyorum ekranın diğer köşesinde ama diğer köşesindeki oyunu algılıyo ne yamam gerek sizce.
ElbetteTelefonun ekranının üstünde bi jelatin dahamı var?? :-D

Hızlı stabil, 3 farklı recovery mod z3 tüm uygulamaları ve daha fazlası da sen neden güldünFarklı olarak neler var [emoji1]

Lollipop gelse yine uğraşacaksın stock roma dönmek için o aklıma geldi, ben biraz da görünümden sıkıldım biraz farklılaşsın istiyorum [emoji4]Hızlı stabil, 3 farklı recovery mod z3 tüm uygulamaları ve daha fazlası da sen neden güldün![]()
yok niye uğraşayım bu romu seçmemin en güzel yanı Bl locked seçeneği ve 157 olması, gelirse stock ki gelecek bir ay kadar kısa bir süre sonra 157 kernel flash atarım BL locked olay tamamLollipop gelse yine uğraşacaksın stock roma dönmek için o aklıma geldi, ben biraz da görünümden sıkıldım biraz farklılaşsın istiyorum [emoji4]