Sony Xperia Z1 Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Walkman de güncellenmiş sabırsızlandım valla güzel bir şeyler oluyor :)

atiakgun26

Üye
Bu google asistan ve google earth bizim ülkede neden kullanılmıyor

burak_102

burak_102

Üye
Sanırım Türkiye'nin anlaşması yok,

Bu arada Lollipop'a sayılı günler kaldıı :)
Belirli bir gün, hafta var mı kimseden ses soluk çıkmıyor valla z3 z2 cilere geldi biz sadece okuyoruz geldiği gün Flashtoolla yükleyeceğim sabır kalmadı :)

burak_102

burak_102

Üye
14.5.A.0.242 sürümü onaylanmış ama yayınlanmamış galiba yayınlanınca bana da haber verebilir misiniz sabırsızlandım :)

Herkes suskunluğunu haftaya gelecek olan Lollipop güncellememizle bozacak sanırım :)

Son düzenleme:
burak_102

burak_102

Üye
Xda da yayınlandı diyorlar Xperiafrimden bakan olursa haber haber versin adamlar yüklüyor sanırım mel ve hk da dağıtımda güncelleme

Bülent872

Bülent872

Üye
Bu hafta içinde dağıtılacak dendi, bekliyoruz.

burak_102

burak_102

Üye
Şimdi baktım Hong Kong da dağıtımda

Bülent872

Bülent872

Üye
Beyler z1 compact telefonuma güncelleme geldi

Bülent872

Bülent872

Üye
Tr

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Şu an itibari ile yüklemiş bulunuyorum ben de :D

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Hayırlı olsun ben de yükleyeceğim şimdi, nasıl güzel mi ilk izlenim :)
Telefonu sıfırlayıp güncelledim şu an program ve oyunları tek tek yükleyip eski haline getirmeye çalışıyorum kardeşim. Hiç kurcuklamadım daha. Bu akşam full bu program ve oyunlarla uğraşacam gibi görünüyor vallaha. Smart Watch programlarından çoğu uyumsuz çıktı onların yenilerini arıyorum.

burak_102

burak_102

Üye
Telefonu sıfırlayıp güncelledim şu an program ve oyunları tek tek yükleyip eski haline getirmeye çalışıyorum kardeşim. Hiç kurcuklamadım daha. Bu akşam fu ll bu program ve oyunlarla uğraşacam gibi görünüyor vallaha. Smart Watch programlarından çoğu uyumsuz çıktı onların yenilerini arıyorum.
Valla dediğin kadar uğraştırıcıymış bir bitmedi şu uygulamalar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
3 saat oldu halen devam ediyorum vallaha

burak_102

burak_102

Üye
Ben uygulamaları hallettim görünür bir hata bug ile karşılaşmadım gayet güzel olmuş sessiz mod yok. Güç tuşu anında tepki veriyor gerçekten hızlı olmuş ultra stamina mod gelmiş. Kamerada belirgin fark göremedim daha fazla incelemek gerek.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sessiz mod var kardeşim. Titreşimli mi titreşimsiz mi?

Bülent872

Bülent872

Üye
Güncelleme gayet güzel ben beğendim :)

Üst Alt