najanaja
Üye
Özellikleri konunun üstünde yazıyor, kullanım olarak süper, kamera ekran pil Update kalitesi gayet iyi, ama Z2 ile kıyaslanmaz. Akıllı aksesuarları da aldın mı inanılmaz oluyor.eğer gerekli bilgileri verirseniz bende katılabilirimburda konu açmıştım ama kimseden ses çıkmıyo bari sizler biraz detaylı bilgi verin z1 hakkında. kısacası bana biraz gaz verirseniz bikaç güne alırım
Tavsiye - sony xperia z1 ? - MaxiCep
kısacası arkadaşlar en çok merak ettiğim ses olayı nasıl yeterlimi çokmu zayıf. artı ekran kalitesi canlılık nasıl bikaç video izledim karşılaştırma z2 ciddi anlamda fark var z1 den onun ekran çok iyi ama z1 de yeterli gibi geldi. artı yazılım desteği nasıl hangi sürüm android var z1 için. yani bikaç ince ayrıntı eksi ve artılar olarak bilgi verirseniz sevinirim.
walla ben konu açmıştım dediğim gibi arkadaş bu konunun linkini verdi ben ilk sayfaya bakmadım bile açıkçası dierkt sormuştumÖzellikleri konunun üstünde yazıyor, kullanım olarak süper, kamera ekran pil Update kalitesi gayet iyi, ama Z2 ile kıyaslanmaz. Akıllı aksesuarları da aldın mı inanılmaz oluyor.
KitKat kullanıyor ve gayet stabil.
Tek eksiği Türkiye'de görüntülü görüşme yapamıyor, skype viber tango felan lazım, onun dışında herşeyi iyi
rica ederim, şimdiden hayırlı olsunwalla ben konu açmıştım dediğim gibi arkadaş bu konunun linkini verdi ben ilk sayfaya bakmadım bile açıkçası dierkt sormuştumsaolasın elbet z2 yle kıyaslanamaz ama benim düşüncemde sanırım fazlasıyla yeterli sanırım almakta karar verdim artık zaten büyük ihimal hafta sonuna kadar alırım heralde teşekkürler. görüntülü görüşmeyle pek işim olmuyo bana görüntüsüzü yetiyo
Tasarım süper abi. Bunu Note-3 ün plastiğiyle mi kıyaslıyorlar ben anlamadım. İnsanın eline oturması çok iyi keskin kenarı olmadığı için.File Commender dışında dosya Yöneticisi sıkıntılı oluyor, dosya yazma işlemi kısıtlandırılmış bana saçma geldi neden Böyle 1 şey yapmışlar anlamsızŞekli yeter ya... Millet beğenmiyor ama tasarım çok hoş bence.Havuzda sektireceksin bunu.
harbi güzel seker ama haa nasılsa su da geçirmiyoŞekli yeter ya... Millet beğenmiyor ama tasarım çok hoş bence.Havuzda sektireceksin bunu.
onlarda varmı wifi veri transferi?Root Explorer ya da X-plore.
valla ben usb sök tak sevmiyom ondan en rahatı wifi üzerinden iki dk ka atıveriyom hemen rahat oluyo es dosya da o var ek başka prolar kurcama tek proyla görüyom işimiÇoook var.
Bilmiyorum, wifi bilmemnesini.
ben kullanıyorum memnunum hocamwalla beyler z2 de alma ihtimalim var artıkbugün uğradım bankaya 2000 tl kredi çekim ayda 180 12 ay rahat öderim ben onu hazır çekmişken biraz fazla çekem dedim yani şuan z2 yide rahatlıkla alabilecek durumdayım ama hala karar aşamasındayım anasını satayım 3 ay sonra ucuzluyacağını bile bile de insanın alası gelmiyo şimdi verecen 2000 küsür 3 aya bakcan 1800 lere düşmüş rahat 400-500 düşer heralde 3 ay sonrasına bilmiyorum şuan çok kararsızım
hangisi z2 mi? e yani z2 den de memnun deilsenben kullanıyorum memnunum hocam
Fas'tan getirttim babama 700 dolara hocam 130 lirayada kaydettirdik tamamdırhangisi z2 mi? e yani z2 den de memnun deilsenkaça aldın? tek sorun 5.2 inç cebimde nasıl zabdedicem
o kadar uzaktan gelmesine rağmen pekte ucuz sayılmazFas'tan getirttim babama 700 dolara hocam 130 lirayada kaydettirdik tamamdır
cepte hiç sıkıntı yaşamadım şu zamana kadar. ilk aldığımda elime büyük geliyodu 2 günde alıştım.o kadar uzaktan gelmesine rağmen pekte ucuz sayılmaz1500+130=1630 yine iyi az deil rahat bi 600 tl kurtarmışın valla benim işte nasıl zabdedicem bilmem millet bana güler heralde temizlik işlerinde çalışıyom nasıl cepte rahat duruyomu eğil kalk falan yapınca rahatsız ediyomu ? neyse benim mesai saati geliyo gitmem gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?