cewikkuwwet01
Üye
-
Konu Sahibi
-
one s şu an piyasada bulunuyor mu artı şarj olayı nasıl one x le arasıdna çok bir fark yoksa one x daha iyi bir tercih olacaktır benm için
ben sana yapılacak en iyi adımı söylim bekle (mümkünse) hem iphone5i bir izle tanıtımını hemde cihazların fiyatı düşer bu arada 4s de şarj daha iyi gidiyor ben 4 den 4s e geçenlerdenim bir iki noktayı kapatırsan çok uzun gidiyor ( siri yi kapat bu bir algılayıcıyı sürekli kullanıyor düğmeye basmadan kulağına yakınlaştırınca siri açılıyor tanıyor falan bu birde konum servisleri )
4s 3 gun bekleme toplam 8 saate yakin kullanimla %100 den 1 i buluyor.
Gayet iyi bir performans sergiliyor benim icin. Kullanimim wifi ve mesajlasma agirlikli.
kardeşim ben one x kulanıcısıyım eğer uzun ömürlü şarzı gidicek bir cihaz aıyorsan bu tlf a hiç bulaşma adamla 4 çekidek işlemcili cihaz çıkarıyolar bataryasını evo 3d bataryasıyla dolduuyolar şarz da iyileştirme yapıldığıda hikaye çok kısa gidiyor ve htc klasiği devam ediyor htc nin en büyük acizliği tek paça olmasına rağmen ekranına yine toz girdi yani sen kısacası htc den uzak dur hocam tam bir fiyasko marka bana sorarsan biraz bekle gs3 veya ıphone 5 al daha isabetli olur en azından benim gibi keşke demezsin..
Kardeş one s Türkiye de yok şuan. One x kullanıcısının da yorumunu okudun. Ben de biraz bekle derim ama yok dersen iphone 4s alman önerim.
kardeşim ben one x kulanıcısıyım eğer uzun ömürlü şarzı gidicek bir cihaz aıyorsan bu tlf a hiç bulaşma adamla 4 çekidek işlemcili cihaz çıkarıyolar bataryasını evo 3d bataryasıyla dolduuyolar şarz da iyileştirme yapıldığıda hikaye çok kısa gidiyor ve htc klasiği devam ediyor htc nin en büyük acizliği tek paça olmasına rağmen ekranına yine toz girdi yani sen kısacası htc den uzak dur hocam tam bir fiyasko marka bana sorarsan biraz bekle gs3 veya ıphone 5 al daha isabetli olur en azından benim gibi keşke demezsin..
one x edemi toz giriyor
siz en iyisimi iphone 4s le geçiştirin 5 i bekleyin maddi durum iyiyse bende kıl olurum böyle toz kaçtı ekran yandı vs , adam akıllı iphone hem hızlı hem kaliteli sürekli güncel cihaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?