Aege
Üye
1,999 tl miş fiyatı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Sony Xperia S kullanmaktayım. Fakat doğru düzgün hiçbir özelliğini bilmiyorum. Bir tek 12 mp kamera var başka ne özelliği var? gerçi 12 mp kamerada afedersiniz bir b.ka benzemiyor. fotoğraf çekiyorum berbat :S yani renkleri sarartıyor gibi çekimde. bilmiyorum hiç 12 mp gibi değil. herneyse şu telefonu diğer telefonlardan ayıran yada ne bileyim birisi size ne özelliği var bu telin dediğinde anlatacağınız özellikleri nelerdir?
Not: sakın kimse bana müzik deneyimi, ses vs demesin. iğrenç bir sesi var. telefonda HD video oynatıyor felan diyorlar eyvallah oynatıyor ama o videonun sesini duyamıyosun bile. okadar kısık ki sesi. yemin ediyorum kulaklığı takıyorum filmi açıyorum 1 gram zevk vermiyor son sesde bile kıpkısık geliyor ses. müzikdede öyle. telefon ses konusunda son derece berbat bence
sesi bence gayet iyi 2 aydır xperia s kullanıyorum ılk basta sunu dusundum belkıde xloud ozellıgını acmamıssındır dıye ama o kadarda degıldır heralde galaxy s 2 konusuna gelırsek xperia s e yaklasamaz bıle gıdın youtube dan izleyeın karsılastırmaları sonra nova 3 ü nasıl oynatıyormus bı gorun s 2 sonrada xperia s e bakın bakalım ses konusunda s3 te s2 de senı hıc tatmın edemez kardesım o zmn kullandıgın kulaklıklada alakalı olabılır ben mdr ex 300 ve adidas ve sennheiser ortak yapımı olan cx 680 kullanıyorum xperia s de cok da rahatlıkla muzık keyfını tatmın eder kardesım ya da senn aldıgın telde olaganustu bır durum varArkadaşlar Sony Xperia S kullanmaktayım. Fakat doğru düzgün hiçbir özelliğini bilmiyorum. Bir tek 12 mp kamera var başka ne özelliği var? gerçi 12 mp kamerada afedersiniz bir b.ka benzemiyor. fotoğraf çekiyorum berbat :S yani renkleri sarartıyor gibi çekimde. bilmiyorum hiç 12 mp gibi değil. herneyse şu telefonu diğer telefonlardan ayıran yada ne bileyim birisi size ne özelliği var bu telin dediğinde anlatacağınız özellikleri nelerdir?
Not: sakın kimse bana müzik deneyimi, ses vs demesin. iğrenç bir sesi var. telefonda HD video oynatıyor felan diyorlar eyvallah oynatıyor ama o videonun sesini duyamıyosun bile. okadar kısık ki sesi. yemin ediyorum kulaklığı takıyorum filmi açıyorum 1 gram zevk vermiyor son sesde bile kıpkısık geliyor ses. müzikdede öyle. telefon ses konusunda son derece berbat bence
Abartmıyorum.SII'de kullandım,Xperia S'de kullandım.Bence Bravia HD daha yeni bir teknoloji olması nedeniyle Super Amoled'den daha iyi görüntü kalitesi veriyor.Super Amoled'in kontrast oranı ve siyah kalitesi daha iyi olabilir ama gerçekçilikten uzak
- - - Eklendi - - -
Kısacası Xperia S'in SII'den fazlası var eksiği yok.
internet tarayıcısı ıcs geldıkten sonra mukemmel olacak sımdı o kadar ıyı degıl ben zaten kendı net tarayıcımı kullanmıyorum dolphin browser hd ile baglanıyorum genellıkle bı de hepımızın dustugu bı hata var bu telefonu kıyaslayacassak eger sgs2 ile ikisinnde aynı surumde olmasını beklemelıyız yanı sgs2 nini oncekı surumuyle karsılastıralım yada bekleyelım ıkısıde ıcs olsun ole zaten sgs2 ics de sony de gecer 1 hafta ıcınde o zmn bakalım tarayıcısınada kamerasınıda vb
ha bide durun bı tel ics ye bi gecsın ondan sonra bi daha karsılastırın bakalım
- - - Eklendi - - -
bundan once 5800 xpress musıc kullanıyodum ondan sonra bu telı aldım ve hala sesten memnunum bence snn telde bı sıkıntı var kesınlıkle
Abartmıyorum.SII'de kullandım,Xperia S'de kullandım.Bence Bravia HD daha yeni bir teknoloji olması nedeniyle Super Amoled'den daha iyi görüntü kalitesi veriyor.Super Amoled'in kontrast oranı ve siyah kalitesi daha iyi olabilir ama gerçekçilikten uzak
- - - Eklendi - - -
Kısacası Xperia S'in SII'den fazlası var eksiği yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?