Sony Xperia S 4.1.2 Jelly Bean Gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

metinn784

Üye
evet

- - - Eklendi - - -

olabilir başka bi driwer varmı

Invoke

Invoke

Üye
Hacı, olayı öğrendin ama, benim yapabileceğim bir şey yok yani. Sonra başka bir pc ile denersin.
Ya da bekle, pc comp. Güncelleme gelecek illa ki. Oradan yaparsın.

- - - Eklendi - - -

evet

- - - Eklendi - - -

olabilir başka bi driwer varmı

Yok hacı, bu :D

- - - Eklendi - - -

Ben pc comp'a gir, onar de. Devam et. ICSni kullan...

metinn784

Üye
tamam rafık sağol

Invoke

Invoke

Üye
rafık?

- - - Eklendi - - -

Tamam öğrendim =) Google sağolsun...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

XP mi pc?

- - - Eklendi - - -

• Başlat'ı ve Denetim Masası'nı tıklatın .Tarih, Saat, Dil ve Bölge Seçenekleri'ni tıklatın.

- - - Eklendi - - -

Gözlerim yoruldu la .. :D

Arkadaşlar flashtool'un yeni sürümünde dil sorunu yoktur!! İster Ingilizce ister Türkçe olsun sorun yok. Yani pc dilini değiştirmege gerek yok :D

ender1988

Üye
işte sıkıntı orda öyle bir ayar yok xperia s te..sadece pc companion yükle var..

tamererden

Üye
admin kardeşim senin dediğin gibi sony update serviceden jelly ben kurmak için uğraştım ancak telefonu usb ile bağladığımda usb yi tanımıyor arızalı usb yazıyor ancak tel açık iken usb yi kullanabiliyorum bu arada bilgisayarım windos 8 nasıl yapmam gerek yardım edersen sevinirim

FiYSo

Üye
Merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum.Tekrar ben :)

Size sorum bu sefer şu

Geçen günlerde bahsettiğim üzre flashtooldan Jelly Bean güncellemesi için 4.1.2 Romu yüklemiş fakat bazı aksaklıklar sebebiyle beğenmemiştim.Bunu da uzun bir yazıyla belirtmiştim

Bugün Pc Corp'a bağlayıp onarma yöntemiyle ICS'yi yüklemek istedim.Fakat onarma işlemi bitip telefon açılınca farkettimki telefon hala Jelly Bean

Bu , benim telefonuma güncelleme gelmiş ve ben onara basınca ICS değil de Jelly Bean yüklemiş mi demek oluyor.Yoksa flashtoola kurduğum Jelly Bean olduğu gibi duruyor hikayeden bir onarma yaptı mı demek oluyor?

Invoke

Invoke

Üye
Merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum.Tekrar ben :)

Size sorum bu sefer şu

Geçen günlerde bahsettiğim üzre flashtooldan Jelly Bean güncellemesi için 4.1.2 Romu yüklemiş fakat bazı aksaklıklar sebebiyle beğenmemiştim.Bunu da uzun bir yazıyla belirtmiştim

Bugün Pc Corp'a bağlayıp onarma yöntemiyle ICS'yi yüklemek istedim.Fakat onarma işlemi bitip telefon açılınca farkettimki telefon hala Jelly Bean

Bu , benim telefonuma güncelleme gelmiş ve ben onara basınca ICS değil de Jelly Bean yüklemiş mi demek oluyor.Yoksa flashtoola kurduğum Jelly Bean olduğu gibi duruyor hikayeden bir onarma yaptı mı demek oluyor?

Telefonu taktığında pc. comp yazılım güncel mi diyor?
Şimdi düşündüm de tam emin olamadım, jelly bean gelmiş olabilir.
Bir de jelly bean gelmemiştir belki, onar deyince sende ki sürümü tekrar indirip kuruyordur. Böylece yine jelly bean kurmuştur...
Onar deyince normalde, aynı romu tekrar indirip kurar, yani tekrardan yazılım güncelleme işlemi ile aynı işlem ama aynı romu kuruyor...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar flashtool'un yeni sürümünde dil sorunu yoktur!! İster Ingilizce ister Türkçe olsun sorun yok. Yani pc dilini değiştirmege gerek yok :D

Hacı onu ben de okumuştum, ama denediğim de olmamıştı. :/ Çevirmek zorunda kalıyorum ben. Türkçe de olmuyor

- - - Eklendi - - -

en azından ben de olmuyor...

FiYSo

Üye

Telefonu taktığında pc. comp yazılım güncel mi diyor?
Şimdi düşündüm de tam emin olamadım, jelly bean gelmiş olabilir.
Bir de jelly bean gelmemiştir belki, onar deyince sende ki sürümü tekrar indirip kuruyordur. Böylece yine jelly bean kurmuştur...
Onar deyince normalde, aynı romu tekrar indirip kurar, yani tekrardan yazılım güncelleme işlemi ile aynı işlem ama aynı romu kuruyor...

- - - Eklendi - - -

Hacı onu ben de okumuştum, ama denediğim de olmamıştı. :/ Çevirmek zorunda kalıyorum ben. Türkçe de olmuyor

- - - Eklendi - - -

en azından ben de olmuyor...

Daha önce ICS yüklüyken telefonunuz zaten güncel diyordu.
Daha sonra buradan flashtool ile jelly bean kurdum
Onar deyince ICS yüklemesi gerekiyordu
Senin demene göre Jelly Bean romunu PC CORP. gördüyse resmi olarak telefona jelly bean gelmiş demektir. :)

Ve yüklediğimden beri kurcalıyorum flashtooldan yüklediğim roma göre oldukça hızlı ve stabil olmuş bu sefer sevdim :)

Invoke

Invoke

Üye
Daha önce ICS yüklüyken telefonunuz zaten güncel diyordu.
Daha sonra buradan flashtool ile jelly bean kurdum
Onar deyince ICS yüklemesi gerekiyordu
Senin demene göre Jelly Bean romunu PC CORP. gördüyse resmi olarak telefona jelly bean gelmiş demektir. :)

Ve yüklediğimden beri kurcalıyorum flashtooldan yüklediğim roma göre oldukça hızlı ve stabil olmuş bu sefer sevdim :)

Demek ki ya jelly bean gelmiş, onu kurmuş. Ya da onar deyince telefonunda ki romu bulup onu indirip kuruyor olabilir, yani jb gelmemişse bile pc comp. verdiği jb kurulmuş olmuş olabilir, her türlü pc comp. ile jb kurmuş oldun, hızlıysa stabilse sevdiysen sıkıntı yok =))

FiYSo

Üye

Demek ki ya jelly bean gelmiş, onu kurmuş. Ya da onar deyince telefonunda ki romu bulup onu indirip kuruyor olabilir, yani jb gelmemişse bile pc comp. verdiği jb kurulmuş olmuş olabilir, her türlü pc comp. ile jb kurmuş oldun, hızlıysa stabilse sevdiysen sıkıntı yok =))

Evet sonuç olarak Pc Comp. ile Jelly Bean kurmuş oldum :)

İlk yüklediğim roma göre oldukça ve oldukça iyi , stabil .Gerçi ikisinin de seri numaraları aynı ama olsun :)

Yükleyecek arkadaşlara tavsiyem önce biraz stabil olmayan jelly bean kurun sonra orjinali yükleyin daha çok seveceksiniz :)

Invoke

Invoke

Üye
Evet sonuç olarak Pc Comp. ile Jelly Bean kurmuş oldum :)

İlk yüklediğim roma göre oldukça ve oldukça iyi , stabil .Gerçi ikisinin de seri numaraları aynı ama olsun :)

Yükleyecek arkadaşlara tavsiyem önce biraz stabil olmayan jelly bean kurun sonra orjinali yükleyin daha çok seveceksiniz :)

Aynı rom olduğundan seri numarası aynı :D

4.0.4 konularında da böyle olmuştu, adamlar yükleyin(pc comp. ile) sonra onar deyin diyorlardı. Ben bir fark görememiştim ama demek işe yarıyormuş...

cebren19

Üye
arkadaşlar xperia s'te jelibon ile birlikte el feneri uygulaması gitmiş.mcafee gitmiş.sizin jelibon değerlendirmeniz nasıl.eksileri artılarını gelen proglamlarla giden programları yazabilirmisiniz.

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar xperia s'te jelibon ile birlikte el feneri uygulaması gitmiş.mcafee gitmiş.sizin jelibon değerlendirmeniz nasıl.eksileri artılarını gelen proglamlarla giden programları yazabilirmisiniz.
Yine kuranlar yazsın ama ben şunu söyleyim: El feneri, google playde ücretsizdir. Bence, mcafee gereksiz bir uygulama zaten.

radney

Üye
bende sadece x10 dvice görüyor drıverlerı yükledim xperia s de yığın modu diye bir şey yok bağlanıyor flashtoola my lti 26 falan çıkıyor ama şimşeğe basıyorum flash mode diyorum sonra sadece x 10 çıkıyor ileri dediğimde devam etmiyor :(

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bende sadece x10 dvice görüyor drıverlerı yükledim xperia s de yığın modu diye bir şey yok bağlanıyor flashtoola my lti 26 falan çıkıyor ama şimşeğe basıyorum flash mode diyorum sonra sadece x 10 çıkıyor ileri dediğimde devam etmiyor :(

Sen kendi indirdiğin rom'u nereye attın?:D

radney

Üye
ikiside masa üstünde şu anda flashı kurdum ordan masa üstünden romu seçmem gerekmiyormu ama öyle bir ekran çıkmıyor karşıma :D

Invoke

Invoke

Üye
ikiside masa üstünde şu anda flashı kurdum ordan masa üstünden romu seçmem gerekmiyormu ama öyle bir ekran çıkmıyor karşıma :D

Flashtool klasörüne gireceksin, Drivers klasörü var içinde orda Flashtool-drivers.exe var çalıştır, driverları kur, şimşeğe bas, flashmodeu seç, sonra .ftf dosyanı seç devam et..

radney

Üye
xperia s drıverını kurdum hepsinimi kurucam

- - - Eklendi - - -

hepsini kurdum ama yine sadece x 10 var ve ileri dediğim de telefonu kapat dowland modunda aç diyor bana ftf yi seçtirmiyor dowland modunda açınca da kırmızı bir hata veriyor kesiyor

Üst Alt