evet
- - - Eklendi - - -
olabilir başka bi driwer varmı

XP mi pc?
- - - Eklendi - - -
- Başlat'ı ve Denetim Masası'nı tıklatın .Tarih, Saat, Dil ve Bölge Seçenekleri'ni tıklatın.
- - - Eklendi - - -
Gözlerim yoruldu la ..![]()

Merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum.Tekrar ben
Size sorum bu sefer şu
Geçen günlerde bahsettiğim üzre flashtooldan Jelly Bean güncellemesi için 4.1.2 Romu yüklemiş fakat bazı aksaklıklar sebebiyle beğenmemiştim.Bunu da uzun bir yazıyla belirtmiştim
Bugün Pc Corp'a bağlayıp onarma yöntemiyle ICS'yi yüklemek istedim.Fakat onarma işlemi bitip telefon açılınca farkettimki telefon hala Jelly Bean
Bu , benim telefonuma güncelleme gelmiş ve ben onara basınca ICS değil de Jelly Bean yüklemiş mi demek oluyor.Yoksa flashtoola kurduğum Jelly Bean olduğu gibi duruyor hikayeden bir onarma yaptı mı demek oluyor?
Arkadaşlar flashtool'un yeni sürümünde dil sorunu yoktur!! İster Ingilizce ister Türkçe olsun sorun yok. Yani pc dilini değiştirmege gerek yok![]()
Telefonu taktığında pc. comp yazılım güncel mi diyor?
Şimdi düşündüm de tam emin olamadım, jelly bean gelmiş olabilir.
Bir de jelly bean gelmemiştir belki, onar deyince sende ki sürümü tekrar indirip kuruyordur. Böylece yine jelly bean kurmuştur...
Onar deyince normalde, aynı romu tekrar indirip kurar, yani tekrardan yazılım güncelleme işlemi ile aynı işlem ama aynı romu kuruyor...
- - - Eklendi - - -
Hacı onu ben de okumuştum, ama denediğim de olmamıştı. :/ Çevirmek zorunda kalıyorum ben. Türkçe de olmuyor
- - - Eklendi - - -
en azından ben de olmuyor...

Daha önce ICS yüklüyken telefonunuz zaten güncel diyordu.
Daha sonra buradan flashtool ile jelly bean kurdum
Onar deyince ICS yüklemesi gerekiyordu
Senin demene göre Jelly Bean romunu PC CORP. gördüyse resmi olarak telefona jelly bean gelmiş demektir.
Ve yüklediğimden beri kurcalıyorum flashtooldan yüklediğim roma göre oldukça hızlı ve stabil olmuş bu sefer sevdim![]()
Demek ki ya jelly bean gelmiş, onu kurmuş. Ya da onar deyince telefonunda ki romu bulup onu indirip kuruyor olabilir, yani jb gelmemişse bile pc comp. verdiği jb kurulmuş olmuş olabilir, her türlü pc comp. ile jb kurmuş oldun, hızlıysa stabilse sevdiysen sıkıntı yok =))

Evet sonuç olarak Pc Comp. ile Jelly Bean kurmuş oldum
İlk yüklediğim roma göre oldukça ve oldukça iyi , stabil .Gerçi ikisinin de seri numaraları aynı ama olsun
Yükleyecek arkadaşlara tavsiyem önce biraz stabil olmayan jelly bean kurun sonra orjinali yükleyin daha çok seveceksiniz![]()

Yine kuranlar yazsın ama ben şunu söyleyim: El feneri, google playde ücretsizdir. Bence, mcafee gereksiz bir uygulama zaten.arkadaşlar xperia s'te jelibon ile birlikte el feneri uygulaması gitmiş.mcafee gitmiş.sizin jelibon değerlendirmeniz nasıl.eksileri artılarını gelen proglamlarla giden programları yazabilirmisiniz.
bende sadece x10 dvice görüyor drıverlerı yükledim xperia s de yığın modu diye bir şey yok bağlanıyor flashtoola my lti 26 falan çıkıyor ama şimşeğe basıyorum flash mode diyorum sonra sadece x 10 çıkıyor ileri dediğimde devam etmiyor![]()

ikiside masa üstünde şu anda flashı kurdum ordan masa üstünden romu seçmem gerekmiyormu ama öyle bir ekran çıkmıyor karşıma![]()