Sony Telefon Alacağım Öneriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rustu_139

Üye
    Konu Sahibi
Sony Telefon Alacağım Öneriniz
beyer bn w910i w995 fln ii diye duydum alıcam ama sız neler tavsıye edersınız bırde w995 fıyatını bılen warmı ??
 


eQooo

eQooo

Üye
w995 daha çıkmadı ama fiyatı 1000 tln,n üzerinde olur...sana uygun c510 c702 ve c902 var hepside güzel teller...illa kızaklı diyosan bekle 2. çeyrekte baya bi tel çıkacak...
 

RATACON

Üye
W6010i
 

matrixrize

Üye
Dostum w910 i kullanıyorum Düşürmedıkten sonra hıc bısı olucanı zannetmıyorum ozellık olarak gorunus olarak 10 numara telefon ama çok hassas bi telefon : ) 1 yıldır fiyatı 399 Rize piyasasında tabi tavsiye ederim...
 

oguzhankoca91

Üye
w910i on numara telefon kaçrma
 
zelihanur

zelihanur

Üye
kardeş ben sony E. w995 alıcam 850 ytl samsung s 5603 kullanıyodum 4/2 lik telefon w995 tavsiyem.daha önce sony E. k 750i kullandım 5 yıl satarkende üzüldüm taş gibiydi
 

areklam

Üye
bende w705 var alalı 10 gün oldu çok güzel bir telefon lakin ben onu satıp iş telefonu alacağım ilgilenen arkadaşlar arayabilir [email protected]
 

teknokerem

Üye
Diğer markalarda olmayıpta Sony Ericsson da olan şeyler demişsin ama olaya böyle yaklaşırsak Sony Ericsson un farkını pek anlayamayız çünkü zaten sayacağımız özelliklerin hemen hemen hepsi diğer markalarda da var.
Olaya şu açıdan bakmak lazım, Sony Ericsson un diğer markalara göre üstünlüğü nerde?
En başta kendine has java tabanlı işletim i. Sony Ericsson un işletim sistemi kullandığım ve gördüğüm en pratik, en kullanışlı ve en hızlı işletim sistemlerinden.
Sonra biz bu cihazı en başta bir cep telefonu olduğu için kullanıyoruz. Cep telefonundan beklediğin bütün özellikleride(sesli-görüntülü arama, mesajlaşma vs.) en iyi ve kaliteli bir şekilde veriyor.
Genelde Sony Ericsson u tercih edenler fotoğraf ve ses kalitesi için tercih eder. Sony Ericsson bu iki konuda da markalar arasında benim gözümde 1 numaradır. Fotoğraf konusunda hem çektiği fotoğrafların kalitesi olarak hemde kamera menüsünün pratikliği ve geniş olanakları açısından diğer markalardan çok farklıdır!
Ses kalitesi açısından ise ister walkman serisi olsun ister K yada C serisi veya diğer serileri olsun genellikle bütün modelleri hem hoparlör hemde kulaklık kalitesi olarak çok iyidir.

Üstelilk bu saydığım fabrika çıkışı özelliklerin yanında birde Sony Ericsson un yazılım geliştirme olanakları vardır. Bu sayede bu saydığım özellikleri çok daha kaliteli bir hale getirmek mümkün oluyor.

Şu anda aklıma gelen avantajlar ve artılar bu şekilde.
 
maivesiyah

maivesiyah

Üye
Kardeş w910 iyi hoş cihaz da kasası çok çabuk renk atıyor. Renk atmadan kullananı görmedim henüz. Hiç elini sürmeyeceksin ki özellikle arka kapak ve tuş takımı rengi silinmesin. Eğer paran varsa w995 çok iyi bir seçim. Fiyatı tuzlu ama şu da bir gerçek ki her kuruşunun hakkını vereceğini düşünüyorum w995 in.
 

ibrahimatanur

Üye
c903 tek kelımeyle muhtesem telefon kızaklı 5 mgp hızlı super makıne
 
atom karinca:)

atom karinca:)

Üye
sony ericsson C510 tek kelimeyle mükemmel fiyatida uygun 400-450 tl civari piyasada pek yok bu telefondan bulamayabilirsin:)
 
salih1906baba

salih1906baba

Üye
w910i bnce
 

wolkan007

Üye
w910i al. hiç düşünme bile.
 
hoss

hoss

Üye
w705 al kardes 420 tl
 

mahseer898

Üye
arkadas c510 alda gör baklaım telefon nasıl olurmus bn kullanıyorum süper zaten sınıfın en ii vdeo ceken aleti fiatıda uygun modlama patch elf her seyide yaparıss
 
alfo9403

alfo9403

Üye
sony ericson w910i mükemmel tavsiye ederim ayrıca her türlü oyunu açıyor samsunglar gibi değil tam bi kalite.
 

mahseer898

Üye
sırf oyun acıor die w910 ha .) bütün sonyler acar oyunu jar uzantılı olduktan sonra :S
 
kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
hiç düşünmeden w995 derim ünlü bir internetten alış veriş sitesinde şu anda 742 TL ye kadar düştü. Ben 3 hafta sonra alıcam ordan 1 tane :)
 
geneluye

geneluye

Üye
satio :D tek geçerim
 

ofbjk

Üye
bence w890i almalısın, çok kullanışlı bi telefon ince,güzel,hızlı tek kelimeyle müthiş ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Carizmatik_
Cevap
39
Görüntüleme
2K
___kaptan___
berfo98
Cevap
48
Görüntüleme
2K
berfo98
Cevap
9
Görüntüleme
5K


Üst Alt