korkusuz5415
Üye
örnek verir misin bende gidip alsam şu vodafon bayilerinden...
arkadaşlar ben başka hatla denemedim çalışıyormu turkcelle ve avea yla??
ben Bursa dayım sorun bu Bursa daki bayiler de varsa Ankaradakilerde kesin vardır bence hiç gidip bir vodafone bayisine sordun mu ?
ben gidip vodafone bayisine sordum eğer aldığında başka hatla kullanacağını belirtirsen hemen kendileri kırıyor yada müşteri hizmetlerini arayın diyorlarVodafon bayilerinden aldıysan sim kilidini kırdırman gerekiyor,arkadaşım almıştı kırdırmadı kullanamıyor şu an sadece vodafonu kabul ediyor,hepsiburada.com dan alırsan bütün operatörlerle çalıştığı yazıyor..
--------------- Ekleme ---------------
36 tane sordum cevap aynı bilmiyoruz gelebilir,gelmeyebilir,ama siz yinede telefon numaranızı bırakın....
ben gidip vodafone bayisine sordum eğer aldığında başka hatla kullanacağını belirtirsen hemen kendileri kırıyor yada müşteri hizmetlerini arayın diyorlar
Bursada kaldı mı olmassa gelip ordan alıcam
offfff amma büyüttünüz kardeşim yaaaa...
altı ustü telefon işte....)))))
AVEA'nın MMS ve internet ayarlarını kendi ellerimle yaptım. AVEA'nın sitesindeki bu ayarlarla ilgili bölüm hiç güncellenmiyor. Beş para etmez yani. Adamlara görüş/öneri olarak yazdım. 3.gün görüşünüz bizim için değerlidir. İnceliyoruz - arayacağız gibi bilgi dönmüşler. Şimdi 1 haftayı geçti halen bi HALT YEDİKLERİ YOK.çalıştığını biliyorum başka hatlarla da ama bnm sorunum şu anda internet problemı
Dostum ben Ankara - Kızılay'da GMK Bulvarı üzerinde (YKM'nin hemen dibinde ufacık bir bayi) Vodafone bayisinden aldım.Ankarada sonyericsson W715 vodafon bayilerinde görenler bana iletebilir mi?Bende w715li birisi olmak istiyorum.
wifi sorunun da sorun yaşamıyorsun da nasıl yaşamdığınıda paylaşırsan 10 numara olacakbugun kablosuz modem aldıkta wifiye girmek istiyorum giremiyorum.nasıl ayarlar yaptın mesela??
arkadaşlar w705 ve w715 te hareket sensörü mevcut değl mi ? ben bir sitede yok diye gördüm de ama oldğunu sanıyorum oyun felan oynayabiliyoruz değil mi
turken kardeş telefonda sensör mevcut,çok da başarılı.walkmanda ve internetette yan çevirince ekranda yan oluyor aynı şey medyada da geçerli.özellikle bu huyuna bayıldım telefonun.oyuna gelince ben 2 tane sensörlü uygulama yukledim (nfs pro street ve snake) ikiiside gayet güzel oynanıyor.hem yüklemesen bile telefonun originalinde reismlerde "maze" adında bi flash dosyası var.o da sensörle oynana bi top oyunu..
birde walkman tuşu var yukarıda ona basılı tutark sağa sola çevirince çalan parça değişiyor ama ben kullanmıyorum onu pek ama oyunlar zevkli oluyor tbi internette..
tühneyse sen aldınmı telefonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?