Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

dgrszz

dgrszz

Üye
.

- - - Eklendi - - -

adres vermişin ne işe yarıyor anlamadın ki

- - - Eklendi - - -

vivaz pro sımloc vardedim ama bekliyom teşekkürler

carfreak

Üye
Selam Neo V telefonumda ics 4.0.3 yüklü ve pc companion, update service son sürüm yüklü diyor telefonu onar desem bulurmu acaba

Xelord

Xelord

Üye
Selam Neo V telefonumda ics 4.0.3 yüklü ve pc companion, update service son sürüm yüklü diyor telefonu onar desem bulurmu acaba

Onar dediğinde yüklü olan o sürüm tekrar yüklenecektir. Yani 4.0.3de kalırsın yine

ibfuar

Üye
selam...geçenlerde internetten sony ericson xperia arc s telefonu aldım.çok güzell bir telefon yada telefondu :(
ben buna android marketten lanet olası geometrik şekilleri olan bir çocuk uygulaması indirdim.şimdi ekrandan gitmiyor resetlemem gerekiyor yani ekran kapalıymışmış gibi hart reset mi deniliyor.
birde ben güncelleme yaptım telefonumun markasını girerek bu sefer de sony ericsson yerine sony olarak açıldı ama o uygulama yine gitmedi iyice berbat yaptım sizin anlıcanız
şimdi tamamen eski haline nasıl gelebilir telefon menüye hiç bişeye girmiyor kapalı gb yani ekran koruyucu gb o lanet olası uygulama var

hadebe

Üye
iyi gunler öncelikle sony ericson xperia arc s kullaniyorum sim karti taktigimda sim sebeke kilit acma pini dior sifresini bilmiyorum nasil istememesini saglaya bilirim yardimci olursaniz sevinirim

yalperen

Üye
slm. arc s telefonumu android güncellemesi yaparken bağlantı koptu, ve telefon bozuldu :( telefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

slm. arc s telefonumu android güncellemesi yaparken bağlantı koptu, ve telefon bozuldu :( telefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürler

Xelord

Xelord

Üye

- - - Eklendi - - -

nasıl yani telefon hiç açılmıyor mu?

meslosya

meslosya

Üye
Arkadaşım sen pcye bağlantı o ekran koruyucu dosyasını sil Sony yapmasının sebebi ericsonun hisseleri ni Sony nin alması

Xelord

Xelord

Üye

- - - Eklendi - - -

Telefonu pcye bağla sony pc comp. ile 'onar' seçeneğine tıkla. Bunu bir dene olmazsa, yükleyeceğin sürümün telefonuna uygun dosyasını bulacaksın flashtool ile flashlayacaksın açılacaktır. Yani romu tekrar yükleyeceksin. "Flashtool ile flashlayacağın dosyayı burdaki listeden bulabilirsin Arc S 4.0.4 4.1b.0.587 var en son"

TuRLaX

Üye
merhaba experıa x10 telefonumun 2.3.3 yazlımı yüklü ben bunu 3.0.1 yapma istiyorum fakat yapamıyorum sony pc companion dan güncellemesini yapıyorum yarıda kendiliyin den kapanıyor 3.0.1 başka yüklemenin yolu varmı varsa nasıl yardımcı olun yada neden kapadığa dahir fikri olan bi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ocean258

Ocean258

Üye
merhaba experıa x10 telefonumun 2.3.3 yazlımı yüklü ben bunu 3.0.1 yapma istiyorum fakat yapamıyorum sony pc companion dan güncellemesini yapıyorum yarıda kendiliyin den kapanıyor 3.0.1 başka yüklemenin yolu varmı varsa nasıl yardımcı olun yada neden kapadığa dahir fikri olan bi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

x10 a 2.3.3 ten sonra resmi yazılım gelmedi o yüzden pc companion ile güncelleme yapamazsınız. ancak CM gibi grupların portladığı yada geliştirdiği yazılım varsa yüzklersiniz.

Hefege61

Üye
xperia arc s var ve galeri programi bozuldu sildigim fotograflar yenilerinin yerine gözüküyor actigimda bekleyince geciyor fakat deli.oldum yaa !! Xperia galeride sorunyok fakat galeri de var yardim!!

Xelord

Xelord

Üye
xperia arc s var ve galeri programi bozuldu sildigim fotograflar yenilerinin yerine gözüküyor actigimda bekleyince geciyor fakat deli.oldum yaa !! Xperia galeride sorunyok fakat galeri de var yardim!!

Ayarlar>Uygulamalar>Galeri>>Verileri temizle, önbelleği temizle. Bir dene bende de olmuştu benzer bir sorun böyle çözmüştüm.

Hefege61

Üye
peki bunu yaptiggimde fotograflar gidicekmi ?

ramp

ramp

Üye
Merhaba;
sonyericsson com sitesi kapandı buradaki Sony PC Companion indirdim kurdum yazılım güncelleme yada terar yazılım (onarma) yüklüyemiyorum hata vermekte , telefon sonyericsson yazı ekranında donup kalıyor açılmıyor yazılım atamıyorum ne yapmak gerekir bilginiz varmı 
teşekkürler teldeki yazılım R6A032 olması lazı

Xelord

Xelord

Üye
peki bunu yaptiggimde fotograflar gidicekmi ?
Bu aralar mesgulum geç cevap veriyorum, k.bakma
Fotoğraflara filan bir şey olmaz. Ben de yaşadım benzer sorun bu şekilde çözdüm. Önizleme de eskiden sildigim resimler görünüyordu. A klasorundeki resim B klasorunde görünüyordu.. Veriyi temizle dedim halloldu.

OrdeaL35

Üye
benimde bi sorum olucaktı sonny ericson U almak istiyorum tasarımı flan hoşuma gitti önerirmisiniz?

Xelord

Xelord

Üye
benimde bi sorum olucaktı sonny ericson U almak istiyorum tasarımı flan hoşuma gitti önerirmisiniz?

Xperia U hafıza kartı desteklemiyor, telefon hafızası 4gb olması lazım. Yani ne kadar oyun yükleyebileceksin, ne kadar müzik atabileceksin? Telefon iyi de o özellikleri ne kadar kullanabileceksin hafıza olmadıktan sonra...

OrdeaL35

Üye
oyunu bitirir silerim kardes de perfonmansı nasıl telefonun

- - - Eklendi - - -

peki xperia sola nasıl ace2 mi iyi solamı ?

Xelord

Xelord

Üye
oyunu bitirir silerim kardes de perfonmansı nasıl telefonun

- - - Eklendi - - -

peki xperia sola nasıl ace2 mi iyi solamı ?

Bitirir silersin de ne oynadigina da bağlı 15-20mb fruit ninja da var 2 gb nova 3 var.

Ben ace2 tavsiye etmem. Sola daha iyidir.
Unun performasi da kendi kullandığım bir tel. değil. Okuduğumu gördüğümü söylüyorum: iyi yani oyun oynarken filan kasacagini sanmam.
Forumda vardı. U ve sola kullanan arkadaşlar onlar yorum yaparsa daha guzel olur. Bana sorarsan sola daha iyi bir seçim olur, bu üçü arasında.

Üst Alt