Selam Neo V telefonumda ics 4.0.3 yüklü ve pc companion, update service son sürüm yüklü diyor telefonu onar desem bulurmu acaba

telefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürler
telefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürlernasıl yani telefon hiç açılmıyor mu?slm. arc s telefonumu android güncellemesi yaparken bağlantı koptu, ve telefon bozuldutelefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürler
- - - Eklendi - - -
slm. arc s telefonumu android güncellemesi yaparken bağlantı koptu, ve telefon bozuldutelefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürler
slm. arc s telefonumu android güncellemesi yaparken bağlantı koptu, ve telefon bozuldutelefonu açınca ünlem ve telefon sembolu çıkıyor. napabilirim... şimdiden teşekkürler
- - - Eklendi - - -
merhaba experıa x10 telefonumun 2.3.3 yazlımı yüklü ben bunu 3.0.1 yapma istiyorum fakat yapamıyorum sony pc companion dan güncellemesini yapıyorum yarıda kendiliyin den kapanıyor 3.0.1 başka yüklemenin yolu varmı varsa nasıl yardımcı olun yada neden kapadığa dahir fikri olan bi yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
xperia arc s var ve galeri programi bozuldu sildigim fotograflar yenilerinin yerine gözüküyor actigimda bekleyince geciyor fakat deli.oldum yaa !! Xperia galeride sorunyok fakat galeri de var yardim!!
Bu aralar mesgulum geç cevap veriyorum, k.bakmapeki bunu yaptiggimde fotograflar gidicekmi ?
benimde bi sorum olucaktı sonny ericson U almak istiyorum tasarımı flan hoşuma gitti önerirmisiniz?
oyunu bitirir silerim kardes de perfonmansı nasıl telefonun
- - - Eklendi - - -
peki xperia sola nasıl ace2 mi iyi solamı ?