Sony Ericsson İle ilgili Sorularınız !

Sponsorlu Bağlantılar

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
s.a arkadaşlar 1 ay önce xperia pro aldım 4.04 güncellemesi sonrası telefon aşırı donuyor abimde neov var onda benim ki gibi donma olmuyor aynı oyunu oynuyoruz onda hiç takılma yokken bende çok takılıyor ayrıca arada bir kapanıp açılıyor. dün akşam telefonla konuşurken dondu siyah ekranda kaldı kapanmadı bataryasını çıkarıp takınca çalıştı.. hepsiburadadan aldım garantiye nereye verebilirim trabzondayım yardımcı olun lütfen.

Garantıye vermeden önce su adımları uygulayınız.

Telefonu fabrıka ayarlarına getırınız
Hafıza kartını Hard format atıp temızleynız
Sony pc compainden telefonunuzu baglayıp yazılımı onarınız VE YENİDEN SIFIRLAYINIZ.

Tekrar devm edıyor ıse lutfen burya ıletınız sıze yardımcı olacagım.

alemdarle46

Üye
saol abi yardım için ama ben satioya karar verdim ikisininde işletim sistemi aynı 12mp daha cazip geldi hem ekranı falan büyük o daha iyi olacak

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
saol abi yardım için ama ben satioya karar verdim ikisininde işletim sistemi aynı 12mp daha cazip geldi hem ekranı falan büyük o daha iyi olacak

Önemli degil:) Almadan ocne bır telefoncuda felan bır ıkısının kamerasını test et oyle kara ver derım yınede:)

elleya081

Bende xperia ray var bu telefonun ram i 512MB değil mi uygulamalarda çalışıyor a giriyorum orda rami gösteriyor işte boş ve kullanılan mb olarak iisini topladığımda 512mb yapmıyor 340mb oluyor yoksa ben mi yanlış yerden bakıyorum bu durum canımı çok sıktı bir yardım edin lütfen.

jeandark1713

jeandark1713

Üye
bende xperia u var şarjı çok yiyo yaaa bi gün bile gitmiyo okadar fazlada uğraşmıyorum ne yapmalıyım ? androide yeni geçtim az az bilgim var android konusunda bana yardım lütfen

devilhaze

Üye
İyi Günler bende xperia arc var telefon normalde tuş kilidi filan acarken hemen açıyordu ama ne oldu anlamadım bı anda telefon slow motion moduna gecmıs gıbı tus kılıdını kaydırıyorum boyle yavaş yavaş acılmaya basladı telefonda ics yuklu ama ondan oldugunu dusunmuyorum 1 aya yaklaşık ıcs çünkü

alemdarle46

Üye
abi xperia x2 aldım ben ama bu çok yavaş 20 25 dk da açılıyor açılıncada hiçbir işlem yapılmuıyor kilitlenip kalıyor yazılımının silinip tekrar yüklenmesi lazımmış galiba ben yazılım güncelleme yapmayaçlıştım oda olmuyor ne yapmalıyım

r.kesici

Üye
Merhaba Hocam...Sahibinden.com da vatandaşın biri elinde sony ericsson xperia play olduğunu, yurtdışından geldiğini ve kutusunu dahi açmadığını belirterek telefonu satıyordu, bende telefonu aldım. Yaklaşık 12 saat şarzda tuttum ancak telefon açılmadı, ancak tuş kilidi ışığı yanıp sönüyordu. Telefon açılmayınca telefoncuya götürdüm, yazılımsal hata var dedi, yazılım yükledi, telefon açıldı, sonra yine kapandı çünkü şarzı hemen bitiriyordu. Yine yazılım yükledi, yine açıldı, sonra şarzı bitti ve birdaha açılmadı :( ne umutlarla aldım telefonu, çok parası olan biri değilimki sürekli tamir yaptırayım. Telefon açıkken şarz alıyor, kapandığında birdaha açamaıyorum telefonu..Servise götürdüm biz anlamayız, ankara merkeze yollarız orası yapar dediler.. Arkadaşlar sizce sorun tam olarak nedir, ne yapmalıyım.. Yardımlarınızı bekliyorum..

karahilal50

Üye
xperıa ray ımı nasıl eskı versıyona dusurrum 4.0 da surelı donuyor. az kaldı kıracam telefonu.

dgrszz

dgrszz

Üye
selamun aleykum kardeş bende sony ericson u8i cihaz var cihaz unlock kilidi diyo simkart acılmıyo bu kodu nerden ve nasıl ulasa bilirim yardımcı olurmusun

hirgir

Üye
arkadaşlar ben x10 mini aldım 5 megapixel camera yazıyo kutuda ama bildiğin vga şeklinde çekiyo.forumda biri daha önce sormuş cevap olarakta ayarı 3.2 yada 5 megapixel olarak ayarlayın camerayı diyo nerden nasıl ayarlayabilirim lütfen bilen yada bakan biri cevaplasın

outlawz81

Üye
hocam kolay gelsin arc s kullanıcısıyim titanium backup programı ile telefon hafızasında yer açmak için bazı sistem uygulamalarını sd karta taşıdım bunlar google store, maps, navigasyon , gmail ve flash player (titanium programında sistem ve diğer programların listesi birbiri ardına sıralanır yedek almak yada değişiklik yapmak için seçtiğiniz programın üstüne basılı tuttugunuzda titanium seçenekleri açılır işte bu menüden yukarıda yazdığım programları kullanıcı uygulamasına dönüştür seçeneğini işaretledim, çünkü bu uygulamalar dahili hafızaya gömülü uygulamalardi) ancak işlem tamamlandıktan sonra bu programların hepsi kayboldu sdede yok titanium ile tekrar açtığımda kullanıcı program listesindede yoklardi, ne yapacağımı şaşırdım store olmadan indirme yapamıyorum burdan yapıyorum ama program guncellemeleri için illaki lazım flash yok nette operada sorun yaşıyorum browserdan google app storeye girdiğimde flashi indirmek istiyorum cihazınizda bu pro yüklüdür yazıyor gmailim gitti en onemliside oydu zaten ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin ayarda.sifirladim ama nafile lütfen yardım edin teşekkürler

....SİNYALCİ...

Üye
hocam saygılar.10 gün önce satıo u1 sahibi oldum kardeşim getirdi 1 yıl önce türkiyede pasaportla açtırmış garmini yükledim navigasyon yani fakat garmini çalıştırınca bulutut açılsınmı diye soruyor gps kulanamıyorum neden .teşk.

ubtmete

Üye
slm arkadaşlar ben xperia x8 aldım satıcının yanlıs bilgilendirmesi sonucu bin pismanım acayip yavas tarayıcı 3.5 mp alakası olmayan kamera asıl sorunum marketten indirdigim hic bi uygulamayı hafıza kartına yukleyemiyorum dosya yönetici bile yok hafıza kartı dosyalarıma bkym bana bu konuda yardim edersenz sevinirim şimdiden tesekr ettim...

Baskentliia

Baskentliia

Üye
haporleyi nasıl deiştirebilirim sony x preia s

- - - Eklendi - - -

rası

Üye
hafıza kartına nasıl şifre konulur.sony erğçson wt19i

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
arkadaşlar ben x10 mini aldım 5 megapixel camera yazıyo kutuda ama bildiğin vga şeklinde çekiyo.forumda biri daha önce sormuş cevap olarakta ayarı 3.2 yada 5 megapixel olarak ayarlayın camerayı diyo nerden nasıl ayarlayabilirim lütfen bilen yada bakan biri cevaplasın
Kamera ayarlarndan uygun modu seçerek uygulayanız kamera ayarlarna nasl ulasblesecgnzı bılmyorsanz kullnma klavzndan veya google amcadan yardm alblrsn.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Sony servslerndn telfnla irtbta gecip teknk dstek alblrsn
Bknz;teleservıce

- - - Eklendi - - -

slm arkadaşlar ben xperia x8 aldım satıcının yanlıs bilgilendirmesi sonucu bin pismanım acayip yavas tarayıcı 3.5 mp alakası olmayan kamera asıl sorunum marketten indirdigim hic bi uygulamayı hafıza kartına yukleyemiyorum dosya yönetici bile yok hafıza kartı dosyalarıma bkym bana bu konuda yardim edersenz sevinirim şimdiden tesekr ettim...

Öncelikle yaptgnz hatanın telfncu tarafndanda suistmal edilmesne uzldumu blrtmk isterim fakat bir dahakı sfre daha kapsalı arastrma ypark alnz. App 2sd free uygulmasnı yuklersnz snuc alblrsnz.

- - - Eklendi - - -

hocam kolay gelsin arc s kullanıcısıyim titanium backup programı ile telefon hafızasında yer açmak için bazı sistem uygulamalarını sd karta taşıdım bunlar google store, maps, navigasyon , gmail ve flash player (titanium programında sistem ve diğer programların listesi birbiri ardına sıralanır yedek almak yada değişiklik yapmak için seçtiğiniz programın üstüne basılı tuttugunuzda titanium seçenekleri açılır işte bu menüden yukarıda yazdığım programları kullanıcı uygulamasına dönüştür seçeneğini işaretledim, çünkü bu uygulamalar dahili hafızaya gömülü uygulamalardi) ancak işlem tamamlandıktan sonra bu programların hepsi kayboldu sdede yok titanium ile tekrar açtığımda kullanıcı program listesindede yoklardi, ne yapacağımı şaşırdım store olmadan indirme yapamıyorum burdan yapıyorum ama program guncellemeleri için illaki lazım flash yok nette operada sorun yaşıyorum browserdan google app storeye girdiğimde flashi indirmek istiyorum cihazınizda bu pro yüklüdür yazıyor gmailim gitti en onemliside oydu zaten ne yapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin ayarda.sifirladim ama nafile lütfen yardım edin teşekkürler

Servse göndrmemnzi tavsye edrk bşlyorum garanti kapsamı dsnda kalma oranı oldukca yuksk anldgm kadaryla. Kalteli telfncya gdp telfna tekrardan romunu kurmasnı isteyn 20 30 tl gbi max malyet ckarırlar

- - - Eklendi - - -

bende xperia u var şarjı çok yiyo yaaa bi gün bile gitmiyo okadar fazlada uğraşmıyorum ne yapmalıyım ? androide yeni geçtim az az bilgim var android konusunda bana yardım lütfen

Android anlamsı zor olan bi program veya yazlm dgl kafanzdan atn bunu android daha ck kullncının telfna tamamen etkn olmsnı saglayn populer yazlm. Egr telfnzu kulnmadn gdyrsa servs gerekLi
Bknz. Teleservıce

- - - Eklendi - - -

Bende xperia ray var bu telefonun ram i 512MB değil mi uygulamalarda çalışıyor a giriyorum orda rami gösteriyor işte boş ve kullanılan mb olarak iisini topladığımda 512mb yapmıyor 340mb oluyor yoksa ben mi yanlış yerden bakıyorum bu durum canımı çok sıktı bir yardım edin lütfen.
Gordugunz tamamen olagan brsey her telfn gbı 512 mbdn telfnun kendı yazlmda paylsmlı sze vrln alan gordgunuz bos mb

- - - Eklendi - - -

İyi Günler bende xperia arc var telefon normalde tuş kilidi filan acarken hemen açıyordu ama ne oldu anlamadım bı anda telefon slow motion moduna gecmıs gıbı tus kılıdını kaydırıyorum boyle yavaş yavaş acılmaya basladı telefonda ics yuklu ama ondan oldugunu dusunmuyorum 1 aya yaklaşık ıcs çünkü

Telfna bı restat atp fabrkaya alnz snra sd kartı bicmlndrıp pcdn Sony pc çompain duzngndn yazlmı onarı secnz. Bttı

- - - Eklendi - - -

Merhaba Hocam...Sahibinden.com da vatandaşın biri elinde sony ericsson xperia play olduğunu, yurtdışından geldiğini ve kutusunu dahi açmadığını belirterek telefonu satıyordu, bende telefonu aldım. Yaklaşık 12 saat şarzda tuttum ancak telefon açılmadı, ancak tuş kilidi ışığı yanıp sönüyordu. Telefon açılmayınca telefoncuya götürdüm, yazılımsal hata var dedi, yazılım yükledi, telefon açıldı, sonra yine kapandı çünkü şarzı hemen bitiriyordu. Yine yazılım yükledi, yine açıldı, sonra şarzı bitti ve birdaha açılmadı :( ne umutlarla aldım telefonu, çok parası olan biri değilimki sürekli tamir yaptırayım. Telefon açıkken şarz alıyor, kapandığında birdaha açamaıyorum telefonu..Servise götürdüm biz anlamayız, ankara merkeze yollarız orası yapar dediler.. Arkadaşlar sizce sorun tam olarak nedir, ne yapmalıyım.. Yardımlarınızı bekliyorum..
Ankaraya kesnlikle yolmalsnz sorun donanımşal olblr 2 3 gun icnde mutlak snuca ulaşırsnz.

- - - Eklendi - - -

xperıa ray ımı nasıl eskı versıyona dusurrum 4.0 da surelı donuyor. az kaldı kıracam telefonu.

Interntdeki stock romjardan indrp flashlaynz yanlz profsynel yada teknk haknda blgnz yksa servse vernz
Bknz teleservice

- - - Eklendi - - -

selamun aleykum kardeş bende sony ericson u8i cihaz var cihaz unlock kilidi diyo simkart acılmıyo bu kodu nerden ve nasıl ulasa bilirim yardımcı olurmusun

Telefnzda daha once sifre krdnzmi veye clstnzmi yurt disi.telefnmu¿

tugceerden

Üye
selam xperia sola aldım yeni ve marketden instagram uygulamasını indiremiyorum nedenini bilen varmı cihazınız bu sürümle uyumlu değildir diyor

orkun1433

orkun1433

Üye
merhaba ya ben vuclip ten müzik video indiremiyorum xperia neo var bende reg deyince video direk açılıyor nasıl kayıt edebilirm

ege099

ege099

Üye
merhaba benim telefonum Vivaz Pro s60v5 işletim sistemli ben telefonumu nasıl belleye çevirebilirm forumlarda 5800ı falan cfw yapıyorlar ama ben nasıl yapıcam bilgilnediriri sen sevinirm

Üst Alt